• image
  • MEGA RADIO 7
  • image
  • image
mksqbghrendeelsrsltr

MEDICINSKA, RELAKS MASAZA

BOWEN CENTAR
4071
119834.jpg
119834.jpg
112855.jpg
112860.jpg
112859.jpg
112856.jpg
112857.jpg
112858.jpg
112865.jpg
112863.jpg
112871.jpg
112869.jpg
112867.jpg
112866.png
112864.jpg
112872.jpg
112870.jpg
112862.jpg
112861.jpg
84138.jpg
ул. Анкарска 21/29
078 363 414
070 770 055
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ANTICELULITEN TRETMAN MK, BOWEN TERAPIJA MK, BOWEN MASAZA, FIZIKALNA TERAPIJA MK, MEDICINSKA MASAZA MK, RELAX MASAZA MK, TERAPEVTSKA MASAZA MK, TERAPIJA ZA CELULIT MK,

АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЖА СКОПЈЕ, БОВЕН МАСАЖА ВО СКОПЈЕ, БОВЕН ТЕРАПИЈА, БОВЕН ЦЕНТАР, БОВЕН ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ, ВАКУМ ТЕРАПИЈА, МАСАЖА ЗА РЕЛАКСИРАЊЕ, МЕДИЦИНСКА МАСАЖА, РЕЛАКС МАСАЖА, САЛОНИ ЗА МАСАЖА ВО СКОПЈЕ, СПОРТСКА МАСАЖА, ТЕРАПЕВТСКА МАСАЖА, ТЕРАПИЈА ЗА ЦЕЛУЛИТ, ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ, ТРЕТМАНИ ЗА СПОНДИЛОЗА, ТРЕТМАНИ ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ, ФИЗИКАЛНА МАСАЖА,

ANTICELULITEN TRETMAN MK, ANTICELULITNA MASAZA MK, ANTICELULITNA MASAZA SKOPJE, ANTICELULITNA TERAPIJA MK, ANTICELULITNI MASAZI MK, BOWEN CENTAR MK, BOWEN CENTAR VO SKOPJE, BOWEN MASAZA VO SKOPJE, BOWEN TERAPIJA MK, CENTAR ZA MASAZA MK, CENTAR ZA MASAZA VO SKOPJE, COKOLADNA MASAZA MK, FIZIKALNA MASAZA MK, FIZIKALNA TERAPIJA MK, FIZIOTERAPEVTI MK, KIROPRAKTIKA MK, KRIOTERAPIJA MK, MASAZA NA LICE MK, MASAZA NA STAPALA MK, MASAZA NA TELO MK, MASAZA ZA RELAKSIRANJE MK, MEDICINSKA MASAZA MK, MEZOTERAPIJA MK, RELAKS MASAZA MK, RELAKS MASAZA ZA MAZI, RELAX MASAZA MK, SALONI ZA MASAZA VO SKOPJE, SPORTSKA MASAZA MK, TERAPEVTSKA MASAZA MK, TERAPIJA ZA CELULIT MK, TERMOTERAPIJA MK, TRETMANI ZA DISKOPATIJA MK, TRETMANI ZA KIFOZA MK, TRETMANI ZA SLABEENJE MK, TRETMANI ZA SPONDILOZA MK, TRETMANI ZA SPORTSKI POVREDI MK, VAKUM TERAPIJA MK, АНТИЦЕЛУЛИТЕН ТРЕТМАН, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЖА, АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСАЖА СКОПЈЕ, АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЈА, АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ, БОВЕН МАСАЖА ВО СКОПЈЕ, БОВЕН ТЕРАПИЈА, БОВЕН ЦЕНТАР, БОВЕН ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ, ВАКУМ ТЕРАПИЈА, КИРОПРАКТИКА, КРИОТЕРАПИЈА, МАСАЖА ЗА РЕЛАКСИРАЊЕ, МАСАЖА НА ЛИЦЕ, МАСАЖА НА СТАПАЛА, МАСАЖА НА ТЕЛО, МАСАЖА СО ТОПЛО ЧОКОЛАДО ВО СКОПЈЕ, МЕДИЦИНСКА МАСАЖА, МЕЗОТЕРАПИЈА, РЕЛАКС МАСАЖА, РЕЛАКС МАСАЖА, РЕЛАКС МАСАЖА ЗА МАЖИ, САЛОНИ ЗА МАСАЖА ВО СКОПЈЕ, СПОРТСКА МАСАЖА, ТЕРАПЕВТСКА МАСАЖА, ТЕРАПИЈА ЗА ЦЕЛУЛИТ, ТЕРМОТЕРАПИЈА, ТРЕТМАНИ ЗА ДИСКОПАТИЈА, ТРЕТМАНИ ЗА КИФОЗА, ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ, ТРЕТМАНИ ЗА СПОНДИЛОЗА, ТРЕТМАНИ ЗА СПОРТСКИ ПОВРЕДИ, ФИЗИКАЛНА МАСАЖА, ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА, ФИЗИОТЕРАПЕВТИ, ЦЕНТАР ЗА МАСАЖА, ЦЕНТАР ЗА МАСАЖА ВО СКОПЈЕ, ЧОКОЛАДНА МАСАЖА, ЧОКОЛАДНА МАСАЖА ВО СКОПЈЕ,

ПРОФИЛ

BOWEN CENTAR

 

Сертифицирани BOWEN терапевт во Македонија - Анета Шулевска

 

ИНФОРМАЦИИ И ЗАКАЖУВАЊЕ НА: 078/363 414

 

BOWEN терапијата ПОМАГА ПРИ:

 

Траума, стари повреди и хронични болки почнуваат веднаш да се решаваат. Типично, постои брза промена при дејство на акутни состојби, додека хроничните состојби покажуваат стабилно подобрување. Многу често, терапијата со Бовен предизвикува изненадувачки и неочекувано подобрување во хронични состојби, дури и во случаи кога нема друга помош.

 

BOWEN e терапевтска техника која потекнува од Австралија каде во средината на 50-тите години на минатиот век се практикува од Tom Bowen. Од јуни 2010 година, BOWEN техникатa во Велика Британија е вклучена во системот на здравственото осигурување.

 

BOWEN терапевтската техника е рачна терапија која вклучува нежни движења, многу делотворни кои праќаат невролошки импулси до централниот нервен систем (ЦНС), - тој ги обработува и ги враќа назад. Како одговор на телото - информациите се активираат различни механизми кои водат кон ослободување на напнатоста и релаксација на мускулите, подобрување на протокот на крвта и лимфата и забрзување на процесот на регенерација.

 

BOWEN терапевтот врши стимулативна акупресура со помош на показалецот и палецот врз мускулите, тетивите, рбетот, и периферните нерви (меки ткива) со минимален притисок. Движењата се одвиваат со соодветни процедури во рамките на точно утврдени точки на телото, кои во повеќето случаи одговараат на акупунктурните точки или меридијани на традиционалната кинеска медицина.

 

Сертифициран BOWEN терапевт во Македонија. Анета Шулевска 078/363 414

 

bowentherapyskopje@gmail.com

  • 1
  • p2
  • p6
  • image
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty