• ВИЗИР
  • MEGA RADIO 7
  • image

AVTO SKOLI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

8820
AVTO SKOLA SELIKA
101827.jpg
101827.jpg
79526.jpg
75742.jpg
75743.jpg
75744.jpg
75745.jpg
75747.jpg
75748.jpg
75749.jpg

 

АВТО ШКОЛА СЕЛИКА

- ИСКУСТВОТО НА НАШИТЕ ИНСТРУКТОРИ ЌЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА СТАНЕТЕ ОДЛИЧНИ ВОЗАЧИ.
- РАСПОЛАГАМЕ СО НАЈСОВРЕМЕНИ ВОЗИЛА КАКО И КАМИОН, КАМИОН СО ПРИКОЛКА, АВТОБУС И ДВА МОТОРИ. - СИТЕ СЕ КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕНИ И КЛИМАТИЗИРАНИ.

 

 

Можност за флексибилно договарање на практичните часови, во зависност од слободното време на кандидатот.

  • КВАЛИТЕТОТ Е НАША РЕКЛАМА 
  • БЕСПЛАТНО ВОЗЕЊЕ ВО МЕСЕЦ МАРТ И АПРИЛ 
  • ГОЛЕМ ИЗБОР НА ВОЗИЛА 
  • ИСКУСНИ ИНСТРУКТОРИ 
  • БЕСПЛАТНА ЛИТЕРАТУРА (КНИГИ ОД ОБЛАСТА НА БЕЗБЕДНОСТА ВО СООБРАЌАЈОТ) 
  • ОРГАНИЗИРАНО ВАДЕЊЕ ЛЕКАРСКО УВЕРЕНИЕ И ПРВА ПОМОШ 
  • ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ

 

НАЈГОЛЕМ И НАЈРАЗНОВИДЕН ВОЗЕН ПАРК ВО СКОПЈЕ DZIP TERIOS, FIAT PUNTO, PEZO 206, OPEL KORSA

 

Тел: 078 243 414

 

Ivan Kozarоv 24
078 / 243 - 414ЈАВИ СЕ!
02 2700 132

AVTO SKOLI, AVTO SKOLI SKOPJE, AVTO SKOLI VO SKOPJE, CASOVI ZA VOZENJE, OBUKA ZA B KATEGORIJA, OBUKA ZA MOTOR MK, OBUKA ZA VOZENJE, POLAGANJE VOZACKI ISPIT, POLAGANJE ZA VOZACKA DOZVOLA MK, TESTOVI ZA B KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA VOZACKA, TESTOVI ZA VOZACKA DOZVOLA, OBUKA ZA A KATEGORIJA, OBUKA ZA C KATEGORIJA, OBUKA ZA D KATEGORIJA, OBUKA ZA NOVI VOZACI

AVTO SKOLI, AVTO SKOLI SKOPJE, AVTO SKOLI VO SKOPJE, CASOVI ZA VOZENJE, OBUKA ZA B KATEGORIJA, OBUKA ZA MOTOR MK, OBUKA ZA VOZENJE, POLAGANJE VOZACKI ISPIT, POLAGANJE ZA VOZACKA DOZVOLA MK, TESTOVI ZA B KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA VOZACKA, TESTOVI ZA VOZACKA DOZVOLA, OBUKA ZA A KATEGORIJA, OBUKA ZA C KATEGORIJA, OBUKA ZA D KATEGORIJA, OBUKA ZA NOVI VOZACI

AVTO SKOLI, AVTO SKOLI SKOPJE, AVTO SKOLI VO SKOPJE, CASOVI ZA VOZENJE, OBUKA ZA B KATEGORIJA, OBUKA ZA MOTOR MK, OBUKA ZA VOZENJE, POLAGANJE VOZACKI ISPIT, POLAGANJE ZA VOZACKA DOZVOLA MK, TESTOVI ZA B KATEGORIJA MK, TESTOVI ZA VOZACKA, TESTOVI ZA VOZACKA DOZVOLA, OBUKA ZA A KATEGORIJA, OBUKA ZA C KATEGORIJA, OBUKA ZA D KATEGORIJA, OBUKA ZA NOVI VOZACI