• image

AVTO STAKLA

5229

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

EURO GLASS
120726.jpg
120726.jpg
79374.jpg
120730.jpg
120731.jpg
120727.jpg
120728.jpg
120729.jpg
120732.jpg
75719.jpg
75720.jpg
75721.jpg
75723.jpg
75724.jpg
75725.jpg
75726.jpg
75727.jpg
75728.jpg
75729.jpg
75730.jpg
75731.jpg
75732.jpg
75733.jpg
75734.jpg
75735.jpg
75736.jpg
75737.jpg
75738.jpg
75739.jpg
75740.jpg

 

ЕУРО ГЛАС 

ЗАМЕНА И ПОПРАВКА НА ВЕТРОБРАНСКИ СТАКЛА НА СИТЕ ВИДОВИ ВОЗИЛА,

ЗАМЕНА И СЕРВИС НА СИТЕ ЕЛЕКТРИЧНИ ПОДИГНУВАЧИ НА АВТОМОБИЛСКИ СТАКЛА!

 

 

Располагаме со свој лагер на голем број типови авто стакла за сите видови на патнички и товарни возила. 

Вградените авто стакла ги поседуваат сите сигурносни сертификати, а одредени авто стакла имаат и дополнителна UV заштита.

Исто така располагаме и со лагер на механизми и резервни делови за рачно и електрично подигнување на странични авто стакла за сите типови возила.

 

EURO GLASS  се занимава со репарирање на ветробрански стакла.

ПРОМЕНА И СЕРВИС НА АВТО СТАКЛА И МЕХАНИЗМИ ЗА АВТО СТАКЛА

АВТО СТАКЛАТА И МЕХАНИЗМИТЕ ЗА АВТО СТАКЛА СЕ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ

НАШИОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ СЕКОГАШ ЌЕ ВИ ОВОЗМОЖИ КВАЛИТЕТЕН И БРЗ СЕРВИС!!

 

Вградените автостакла ги поседуваат сите сигурносни ЕУ сертификати, а одредени стакла имаат и дополнителна UV заштита.

  

Тел: 078 226 468

Булевар Никола Карев бб
078 / 226 - 468ЈАВИ СЕ!
02 2611 031

STAKLO ZA RETROVIZOR MK, SOFERSAJBNI ZA KAMIONI MK, SOFERSAJBNI VO SKOPJE, PROMENA NA PREDNO STAKLO, PROMENA NA AVTO STAKLA, PRODAZBA NA AVTO STAKLA, AVTO STAKLA, LEPENJE NA SOFERSAJBNI, LEPTIR STAKLA ZA KOLI MK, POLOVNI SOFERSAJBNI, POPRAVKA NA SOFERSAJBNI, PROMENA NA SOFERSAJBNI, SOFERSAJBNI, SOFERSAJBNI I STAKLA MK, SOFERSAJBNI ZA SITE VOZILA, STAKLA ZA KOLI, STAKLO ZA PREDNA VRATA, VETROBRANSKI STAKLA, ZADNA SOFERSAJBNA, PROMENA NA SHOFERSHAJBNA MK, PRODAZBA NA RETROVIZORI, POPRAVKA NA RETROVIZORI,

STAKLO ZA RETROVIZOR MK, SOFERSAJBNI ZA KAMIONI MK, SOFERSAJBNI VO SKOPJE, PROMENA NA PREDNO STAKLO, PROMENA NA AVTO STAKLA, PRODAZBA NA AVTO STAKLA, AVTO STAKLA, LEPENJE NA SOFERSAJBNI, LEPTIR STAKLA ZA KOLI MK, POLOVNI SOFERSAJBNI, POPRAVKA NA SOFERSAJBNI, PROMENA NA SOFERSAJBNI, SOFERSAJBNI, SOFERSAJBNI I STAKLA MK, SOFERSAJBNI ZA SITE VOZILA, STAKLA ZA KOLI, STAKLO ZA PREDNA VRATA, VETROBRANSKI STAKLA, ZADNA SOFERSAJBNA, PROMENA NA SHOFERSHAJBNA MK, PRODAZBA NA RETROVIZORI, POPRAVKA NA RETROVIZORI,

STAKLO ZA RETROVIZOR MK, SOFERSAJBNI ZA KAMIONI MK, SOFERSAJBNI VO SKOPJE, PROMENA NA PREDNO STAKLO, PROMENA NA AVTO STAKLA, PRODAZBA NA AVTO STAKLA, AVTO STAKLA, LEPENJE NA SOFERSAJBNI, LEPTIR STAKLA ZA KOLI MK, POLOVNI SOFERSAJBNI, POPRAVKA NA SOFERSAJBNI, PROMENA NA SOFERSAJBNI, SOFERSAJBNI, SOFERSAJBNI I STAKLA MK, SOFERSAJBNI ZA SITE VOZILA, STAKLA ZA KOLI, STAKLO ZA PREDNA VRATA, VETROBRANSKI STAKLA, ZADNA SOFERSAJBNA, PROMENA NA SHOFERSHAJBNA MK, PRODAZBA NA RETROVIZORI, POPRAVKA NA RETROVIZORI,

Biznismap