• image
  • MEGA RADIO 7
  • image
  • image
mksqbghrendeelsrsltr

BAZENI I FONTANI

INTER CONSTRUCTION
3779
120318.jpg
120318.jpg
120319.jpg
120322.jpg
120325.jpg
120328.jpg
120331.jpg
120334.jpg
120337.jpg
120339.jpg
Индустриска зона бр.2 Прдејци
+ 389 34 231 300
+ 389 72 272 603
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

MONTAZNI BAZENI MK, BAZENI INTEX MK, GENERALEN ZASTAPNIK NA BAZENI INTEX MK, DODATOCI ZA BAZENI, BAZENI ZA DVOR MK, BAZENI I FONTANI, BAZENI I OPREMA, HORIZONTALNI REZERVOARI, URBANA OPREMA, REZERVOARI ZA SITE VIDOVI TECNOSTI, LULASKI ZA DECA,

INTEX BAZENI MK, GUMENI BAZENI MK, CAMCI SO VESLA MK, BAZEN ZA DECA MK, DUSECI NA DUVANJE MK, OPREMA ZA KAMPIRANJE MK, БАЗЕНИ И РЕКВИЗИТИ, БАЗЕНИ И ФОНТАНИ, BAZENI I FONTANI, ЛУЛАШКИ ЗА ДЕЦА, РЕЗЕРВОАРИ ЗА ВОДА, РЕЗЕРВОАРИ ЗА НАФТА, ТОБОГАНИ ЗА ИГРАЛИШТА, ТОБОГАНИ ЗА ИГРАЛИШТА, OPREMA ZA PARKOVI,

BARIERA 1500 MM, BARIERA 1500 MM MK, BARIERA 2000 MM, BARIERA 2000 MM MK, BARIERA NEW JERSEY, BARIERA NEW JERSEY MK, BELA BOJA REZERVOAR, BELA BOJA REZERVOAR MK, BIO KANTA, BIO KANTA MK, BIOKOMPOSTER, BIOKOMPOSTER MK, BOKS PALETA, BOKS PALETA MK, BURE 1000 LITRI, BURE 1000 LITRI MK, CRNA BOJA REZERVOAR, CRNA BOJA REZERVOAR MK, ECO KONTEJNER, ECO KONTEJNER MK, EKO KANTA, EKO KANTA MK, EKOLOSKA PALETA, EKOLOSKA PALETA MK, EKOLOSKI BOKS, EKOLOSKI BOKS MK, EURO PALETA, EURO PALETA MK, GAJBA ZA EDNOKRATNA UPOTREBA, GAJBA ZA EDNOKRATNA UPOTREBA MK, GAJBA ZA KOMORA, GAJBA ZA KOMORA MK, GAJBA ZA MESO, GAJBA ZA MESO MK, GAJBA ZA POVEKEKRATNA UPOTREBA, GAJBA ZA POVEKEKRATNA UPOTREBA MK, KANTA 120L, KANTA 120L MK, KANTA 240L, KANTA 240L MK, KANTA 50L, KANTA 50L MK, KANTA SO CIP, KANTA SO CIP MK, KAPAK ZA BOX, KAPAK ZA BOX MK, KONTEJNER 1100L, KONTEJNER 1100L MK, KONTEJNER SO MEHANIZAM ZA OTVARANJE, KONTEJNER SO MEHANIZAM ZA OTVARANJE MK, KONTEJNER SO RACKI, KONTEJNER SO RACKI MK, KONTEJNER ZA BIO OTPAD, KONTEJNER ZA BIO OTPAD MK, KONTEJNER ZA HARTIJA, KONTEJNER ZA HARTIJA MK, KONTEJNER ZA KARTON, KONTEJNER ZA KARTON MK, KONTEJNER ZA PLASTIKA, KONTEJNER ZA PLASTIKA MK, KONTEJNER ZA RECIKLIRAN OTPAD, KONTEJNER ZA RECIKLIRAN OTPAD MK, KONTEJNER ZA STAKLO, KONTEJNER ZA STAKLO MK, MASLOFAKAC, MASLOFAKAC MK, NAMENSKI GAJBI, NAMENSKI GAJBI MK, PATNI BARIERI, PATNI BARIERI MK, PLASTICEN KONTEJNER, PLASTICEN KONTEJNER MK, PLASTICNA AMBALAZA, PLASTICNA AMBALAZA MK, PLASTICNA KANTA, PLASTICNI REZERVOARI, PLASTICNI REZERVOARI MK, PODZEMEN KONTEJNER, PODZEMEN KONTEJNER MK, PRECISTITELNA STANICA, PRECISTITELNA STANICA MK, PRIKLUCOK ZA REZERVOAR, PRIKLUCOK ZA REZERVOAR MK, RAMEN KAPAK, RAMEN KAPAK MK, REVIZIJA NA REZERVOAR, REVIZIJA NA REZERVOAR MK, REZERVOARI ZA DERIVATI, REZERVOARI ZA DERIVATI MK, SAD ZA MLEKO, SAD ZA MLEKO MK, SAD ZA NAFTA, SAD ZA NAFTA MK, SEPARATOR ZA MASLA, SEPARATOR ZA MASLA MK, SINA BOJA REZERVOAR, SINA BOJA REZERVOAR MK, SINA KANTA, SINA KANTA MK, SVODEST KAPAK, SVODEST KAPAK MK, TRKALO ZA KANTA, TRKALO ZA KANTA MK, VERTIKALNI REZERVOARI, VERTIKALNI REZERVOARI MK, ZELENA KANTA, ZELENA KANTA MK, ZOLTA KANTA, ZOLTA KANTA MK, БАРИЕРА 1500, БАРИЕРА 2000, БАРИЕРА ЊУ ЏЕРСИ, БЕЛА БОЈА РЕЗЕРВОАР, БИО КАНТА, БИО КОМПОСТЕР, БОКС ПАЛЕТА, БУРЕ 1000 ЛИТРИ, ГАЈБА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА, ГАЈБА ЗА КОМОРА, ГАЈБА ЗА МЕСО, ГАЈБА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА, ЕКО КАНТА, ЕКО КОНТЕЈНЕР, ЕКОЛОШКА ПАЛЕТА, ЕКОЛОШКИ БОКС, ЕУРО ПАЛЕТА, ЖОЛТА КАНТА, ЗЕЛЕНА КАНТА, КАНТА 120Л, КАНТА 240Л, КАНТА 50Л, КАПАК ЗА БОКС, КОНТЕЈНЕР 1100Л, КОНТЕЈНЕР ЗА БИО ОТПАД, КОНТЕЈНЕР ЗА ПЛАСТИКА, КОНТЕЈНЕР ЗА РЕЦИКЛИРАН ОТПАД, КОНТЕЈНЕР ЗА ХАРТИЈА, КОНТЕЈНЕР СО МЕХАНИЗАМ ЗА ОТВАРАЊЕ, КОНТЕЈНЕР СО РАЧКИ, КОНТЕЈНЕР СО ЧИП, МАСЛОФАЌАЧ, НАМЕНСКА ГАЈБА, ПАТНИ БАРИЕРИ, ПЛАСТИЧЕН КОНТЕЈНЕР, ПЛАСТИЧНА АМБАЛАЖА, ПЛАСТИЧНА КАНТА, ПЛАСТИЧНИ РЕЗЕРВОАРИ, ПОДЗЕМЕН КОНТЕЈНЕР, ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ, ПРИКЛУЧОК ЗА РЕЗЕРВОАР, РАМЕН КАПАК, РЕВИЗИЈА НА РЕЗЕРОАР, РЕЗЕРВОАРИ ЗА ДЕРИВАТИ, САД ЗА МЛЕКО, САД ЗА НАФТА, СВОДЕСТ КАПАК, СЕПАРАТОР ЗА МАСЛА, СИНА БОЈА РЕЗЕРВОАР, СИНА КАНТА, ТРКАЛО ЗА КАНТА, ЦРНА БОЈА РЕЗЕРВОАР, CILINDRICNI REZERVOARI MK, HORIZONTALNI REZERVOARI MK, IZRABOTKA NA KORPI ZA OTPAD, IZRABOTKA NA REZERVOARI MK, KORPI ZA OTPADOCI MK, NADZEMNI REZERVOARI MK, PODZEMNI REZERVOARI MK, REZERVOARI ZA NAFTA MK, REZERVOARI ZA VODA MK, URBANA OPREMA MK, VERTIKALNI REZERVOARI MK, ВЕРТИКАЛНИ РЕЗЕРВОАРИ, ИЗРАБОТКА НА КОРПИ ЗА ОТПАД, ИЗРАБОТКА НА РЕЗЕРВОАРИ, КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ, НАДЗЕМНИ РЕЗЕРВОАРИ, ПОДЗЕМНИ РЕЗЕРВОАРИ, РЕЗЕРВОАРИ ЗА ВОДА, РЕЗЕРВОАРИ ЗА НАФТА, УРБАНА ОПРЕМА, ХОРИЗОНТАЛНИ РЕЗЕРВОАРИ, ЦИЛИНДРИЧНИ РЕЗЕРВОАРИ, BARIERI ZA SOOBRAKAJ, BARIERI ZA ULICI, BIO EKO SEPTICKI JAMI, EKO BOKS GAJBI, GAJBI ZA OVOSJE, GAJBI ZA ZELENCUK, KANTI ZA GUBRE, KANTI ZA OTPAD VO DVOR, KANTI ZA OTPADOCI, KONTEJNERI ZA GUBRE, KONTEJNERI ZA OTPAD, PLASTICNI BARIERI, PLASTICNI GAJBI, PLASTICNI TEZGI, SADOVI ZA OTPAD, TEZGI ZA ULICNA PRODAZBA, TOPCESTI REZERVOARI, TOPKASTI REZERVOARI, БАРИЕРИ ЗА СООБРАЌАЈ, БАРИЕРИ ЗА УЛИЦИ, ГАЈБИ ЗА ЗЕЛЕНЧУК, ГАЈБИ ЗА ОВОШЈЕ, ЕКО БОКС ГАЈБИ, КАНТИ ЗА ЃУБРЕ, КАНТИ ЗА ОТПАД ВО ДВОР, КАНТИ ЗА ОТПАДОЦИ, КОНТЕЈНЕРИ ЗА ЃУБРЕ, КОНТЕЈНЕРИ ЗА ОТПАД, ПЛАСТИЧНИ БАРИЕРИ, ПЛАСТИЧНИ ГАЈБИ, ПЛАСТИЧНИ ТЕЗГИ, САДОВИ ЗА ОТПАД, ТЕЗГИ ЗА УЛИЧНА ПРОДАЖБА, ТОПКАСТИ РЕЗЕРВОАРИ, ТОПЧЕСТИ РЕЗЕРВОАРИ

 

 

ПРОФИЛ

ИНТЕР КОНСТРАКШН е динамична и иновативна компанија која е создадена да одоговори на потребите за пазарот на инфраструктурни објекти (канализација), каде заедно со искуството и организираноста на тимот кој работи доведе до брзо создавање на препознатлив бренд.

Компанијата е опремена со ротомолдинг технологија, а со цел конкурентност на пазарот, висок квалитетот и палетата на производи,  врвна технологија за вбризгање пластика.

ТРАЈНОСТА, ФЛЕКСИБИЛНОСТА, ОТПОРНОСТА НА ХЕМИКАЛИИ И ВИСОКИОТ КВАЛИТЕТ НА ПРОИЗВОДИТЕ СЕ ДОБИВААТ СО КОРИСТЕЊЕ НА НЕРЕЦИКЛИРАНИ МАТЕРИЈАЛИ БЕЗ ДОДАТОЦИ НА ГАСОВИ И АДИТИВИ.


Работиме според  ISO 9001:2015, ISO14001:2015 и OHSAS 18001:2007 – сертификатите за квалитет.

ИНТЕР КОНСТРАКШН НУДИ ДЕТАЛНО ТЕХНИЧКО-ФУНКЦИОНАЛНИ РЕШЕНИЈА КОИ ГИ ИСПОЛНУВААТ РАЗЛИЧНИТЕ БАРАЊА НА ГОЛЕМ БРОЈ ИНДУСТРИИ.

  • 1
  • p2
  • p6
  • image
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty