Biznismap MK

BOI I LAKOVI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

703
BIZNISMAP GRAFIX-TRADE
139300.jpg
139300.jpg
139301.jpg
139302.jpg
139303.jpg
139304.jpg
139305.jpg
139306.jpg
139307.jpg
139308.jpg
139309.jpg

 

GRAFIX-TRADE

ЛЕПИЛА ЗА ПЛОЧКИ – СТИРОПОР – МАЛТЕРИ

 

Производство и продажба на висококвалитетни производи за градежништво. 

Во понудата имаме:

 1.

 

EPS STIRCOL B Бело цементно лепило за лепење EPS панели – СТИРОПОР ПЛОЧИ и мрежи за обработка.

Перформанси: EPS STIRCOL B се карактеризира со изразена лепливост, пластичност, задржување на водата.

Употреба: Лепилото EPS STIRCOL B се користи во системи за топлинска изолација на фасади, за обработка на мрежи и за лепење EPS панели. 25 килограми + 8 литри вода / 25кг лепило EPS STIRCOL B, за приближно 6 до 7м2

 

2. 

SIPOREX е лепило базирано на цемент, адитиви и специјални коагулирани агрегати, со високи својства за лепење и израмнување на тули од газобетон (сипорекс).

 

3.

GRAFIX 5B Основно бело цементно лепило за плочки за внатрешна апликација.

GRAFIX 5B се користи како тенок слој лепило за плочки за нанесување во затворени простории, на чисти подни површини, претходно малтерисани или бетонски зидови. На 25 килограми се додаваат 6 до 7 литри вода. Се нанесува со дебелина од 5мм, на кој потоа се лепат керамичките плочки.

 

4.

 

GRAFIX АBRIB 710 Сув бел декоративен цементен малтер за надворешна и внатрешна апликација. GRAFIX 710 е сува бела мешавина составена од бел цемент, вар, гранули 1; 2; 3 мм и ситни фракции на бел варовник варовник, адитиви и рафинерирачи.

Употреба: GRAFIX 710 се користи како заштитна и декоративна обвивка на чисти, претходно измазнети и исушени површини, внатре и надвор. На 25 килограми се додаваат во соодветен сад со 6-6,5 литри вода.
Потрошувачка: Со 25кг сув декоративен малтер GRAFIX 710 за површина од 8-12м2 во слој со дебелина според големината на зрното.

 

 5.

GRAFIX 700 е сува бела смеса, составена од бел цемент, вар, зрна од 1; 2; 3 мм и ситни фракции на бел калциум варовник, адитиви и рафинерирачи.

Употреба: GRAFIX 700 се користи како заштитна и декоративна обвивка на чисти, претходно измазнети и исушени површини, на отворено. Со 25кг сув декоративен малтер GRAFIX 700 се покрива површина од 8-12м2 во слој со дебелина според големината на зрното.

 

 6.

GRAFIX 360 е сува бела смеса составена од бел цемент, вар, гранули од 1; 2; 3мм и ситни фракции на бел варовник, калциум и адитиви.

Употреба: GRAFIX 360 се користи како заштитна и декоративна обвивка на чисти, претходно измазнети и исушени површини, во затворен простор. 25 килограми сув декоративен малтер GRAFIX 360 се додаваат 6-6,5 литри чиста вода, интензивно мешајќи со рачен градежен миксер. Потрошувачка: Со 25кг сув декоративен малтер GRAFIX 360, за 8-12м2.

 

7.

GRAFIX 50B Бел цементен израмнувачки малтер за машината. 

Употреба: GRAFIX 50B е малтер за израмнување за внатрешна и надворешна употреба, кој се нанесува со машина во тенки слоеви 2-3мм на чисти и суви површини, претходно малтерисани или бетонски. Мазните бетонски површини прво се премачкуваат со GRAFIX бетонски контактен прајмер.
Потрошувачка: 25kg малтер GRAFIX 50B за 8-9m2 во слој со просечна дебелина од 2-3mm.

 

8.

GRAFIX 210 е сува бела мешавина составена од бел портланд цемент, вар, микронски фракции од варовнички варовник и адитиви.

Упатство за употреба: GRAFIX 210 е бела маса која се користи за измазнување на претходно малтерисани, суви и чисти wallидни површини внатре и надвор. 25 кг сува маса ГРАФИКС 210 се додаваат со 8,5-9 литри чиста вода, позната по интензивно мешање со рачно изработена мешалка. Се нанесува и израмнува, потоа се финализира, со соодветни рачни алати.

Потрошувачка: Со 25кг сува смеса за израмнување на GRAFIX 210 можеме да израмниме над 20м2 површина.

 

ВРВЕН КВАЛИТЕТ – МАКСИМАЛНА ИСПЛАТЛИВОСТ – ОДЛИЧНА ЦЕНА!!!

 

GRAFIX-TRADE

Јави се веднаш
ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 075/271 066 13
Магистрала Тетово - Гостивар
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

GLET MASA MK, POLIKOLOR MK, BOI I LAKOVI MK, PRODAZBA NA BOI I LAKOVI MK, LEPAK ZA PLOCKI VO SKOPJE, PRODAZBA NA LEPAK ZA PLOCKI MK, IZOLACIONI MATERIJALI MK, MASINSKI MALTER MK, PRODAZBA NA CEMENT MK, PRODAZBA NA SEPARIRAN PESOK MK, ALAT ZA MOLERI MK, MOLERO FARBARSKI USLUGI MK, KRECENJE NA STANOVI MK, POLIKOLOR FASADEN, SINTEFAS, ROLOPLAST, HOBIFLOR, KRILNA BOJA MK, BOI I LAKOVI, BOI I LAKOVI ZA DRVO MK, BOI I LAKOVI ZA METAL, BOI I PREMAZI, BOJA ZA DRVO MK, BOJA ZA MOLERISUVANJE, DEKORATIVNI PREMAZI MK, FASADEN LEPAK, FASADEN POLIKOLOR, FASADNA BOJA, KOMPJUTERSKO MESANJE BOI, KOMPJUTERSKO MESANJE BOI, LAK ZA DRVO MK, LAK ZA PARKET MK, LAKOVI I BOI, LEPAK ZA FASADI MK, LEPAK ZA PLOCKI MK, LEPAK ZA STIROPOR MK, PARKET LEPAK MK, POLIKOLOR MK, PREMAZI I BOI MK, SADOLIN PREMAZI MK, SREDSTVA ZA PARKET MK, SREDSTVA ZA ZASTITA NA DRVO, VODEN LAK ZA PARKET MK, VODENO BAZIRANI LAKOVI MK, ZASTITA ZA DRVO MK, ZASTITA ZA PARKETI MK, ZIDNI BOI, ZIDNI PREMAZI MK, INDUSTRIJSKI LEPILA MK, POLIURETANSKO LEPILO MK, POLIURETANSKI LEPAK MK, BOI I LAKOVI ZA DRVO MK, LEPAK ZA FASADI MK, LEPAK ZA PLOCKI MK, LEPAK ZA STIROPOR MK, LEPAK ZA FASADI MK, LEPAK ZA PLOCKI MK, LEPAK ZA STIROPOR MK, PARKET LEPAK MK, PREMAZI I BOI MK, ZIDNI BOI, ZIDNI PREMAZI MK, POLIURETANSKI LEPILA MK, INDUSTRISKI LEPILA MK, KLEIBERIT LEPILA MK, ADITIVI ZA BETON MK, ADITIVI ZA MALTER MK, CEMENTNI PODOVI MK, EPOKSIDNI PODOVI MK, POLIURETANSKI PODOVI MK, ZAPTIVNA MASA MK, ELASTICNA MASA MK, PRAJMER ZA NADVORESNA UPOTREBA MK, PRAJMER ZA VNATRESNA UPOTREBA MK, AKRILNI MALTERI, DEKORATIVNI FASADI MK, DEKORATIVNI FASADNI ELEMENTI MK, EPOKSIDNI PODOVI MK, ABRIB ZA STIROPOR MK, LEPAK ZA PLOCKI VNATRESEN MK, LEPAK ZA PLOCKI NADVORESNI MK, MALTER ZA SIPOREKS MK, MALTER ZA SIPOREKS MK, MINERALEN MALTER CENA MK, PLASTICEN MALTER CENA MK, VNATRESNI BOI MK, NADVORESNI BOI MK, PODLOGI MK, PODLOGA ZA VNATRE MK, PODLOGA ZA NADVOR MK,

GLET MASA MK, POLIKOLOR MK, BOI I LAKOVI MK, PRODAZBA NA BOI I LAKOVI MK, LEPAK ZA PLOCKI VO SKOPJE, PRODAZBA NA LEPAK ZA PLOCKI MK, IZOLACIONI MATERIJALI MK, MASINSKI MALTER MK, PRODAZBA NA CEMENT MK, PRODAZBA NA SEPARIRAN PESOK MK, ALAT ZA MOLERI MK, MOLERO FARBARSKI USLUGI MK, KRECENJE NA STANOVI MK, POLIKOLOR FASADEN, SINTEFAS, ROLOPLAST, HOBIFLOR, KRILNA BOJA MK, BOI I LAKOVI, BOI I LAKOVI ZA DRVO MK, BOI I LAKOVI ZA METAL, BOI I PREMAZI, BOJA ZA DRVO MK, BOJA ZA MOLERISUVANJE, DEKORATIVNI PREMAZI MK, FASADEN LEPAK, FASADEN POLIKOLOR, FASADNA BOJA, KOMPJUTERSKO MESANJE BOI, KOMPJUTERSKO MESANJE BOI, LAK ZA DRVO MK, LAK ZA PARKET MK, LAKOVI I BOI, LEPAK ZA FASADI MK, LEPAK ZA PLOCKI MK, LEPAK ZA STIROPOR MK, PARKET LEPAK MK, POLIKOLOR MK, PREMAZI I BOI MK, SADOLIN PREMAZI MK, SREDSTVA ZA PARKET MK, SREDSTVA ZA ZASTITA NA DRVO, VODEN LAK ZA PARKET MK, VODENO BAZIRANI LAKOVI MK, ZASTITA ZA DRVO MK, ZASTITA ZA PARKETI MK, ZIDNI BOI, ZIDNI PREMAZI MK, INDUSTRIJSKI LEPILA MK, POLIURETANSKO LEPILO MK, POLIURETANSKI LEPAK MK, BOI I LAKOVI ZA DRVO MK, LEPAK ZA FASADI MK, LEPAK ZA PLOCKI MK, LEPAK ZA STIROPOR MK, LEPAK ZA FASADI MK, LEPAK ZA PLOCKI MK, LEPAK ZA STIROPOR MK, PARKET LEPAK MK, PREMAZI I BOI MK, ZIDNI BOI, ZIDNI PREMAZI MK, POLIURETANSKI LEPILA MK, INDUSTRISKI LEPILA MK, KLEIBERIT LEPILA MK, ADITIVI ZA BETON MK, ADITIVI ZA MALTER MK, CEMENTNI PODOVI MK, EPOKSIDNI PODOVI MK, POLIURETANSKI PODOVI MK, ZAPTIVNA MASA MK, ELASTICNA MASA MK, PRAJMER ZA NADVORESNA UPOTREBA MK, PRAJMER ZA VNATRESNA UPOTREBA MK, AKRILNI MALTERI, DEKORATIVNI FASADI MK, DEKORATIVNI FASADNI ELEMENTI MK, EPOKSIDNI PODOVI MK, ABRIB ZA STIROPOR MK, LEPAK ZA PLOCKI VNATRESEN MK, LEPAK ZA PLOCKI NADVORESNI MK, MALTER ZA SIPOREKS MK, MALTER ZA SIPOREKS MK, MINERALEN MALTER CENA MK, PLASTICEN MALTER CENA MK, VNATRESNI BOI MK, NADVORESNI BOI MK, PODLOGI MK, PODLOGA ZA VNATRE MK, PODLOGA ZA NADVOR MK,

GLET MASA MK, POLIKOLOR MK, BOI I LAKOVI MK, PRODAZBA NA BOI I LAKOVI MK, LEPAK ZA PLOCKI VO SKOPJE, PRODAZBA NA LEPAK ZA PLOCKI MK, IZOLACIONI MATERIJALI MK, MASINSKI MALTER MK, PRODAZBA NA CEMENT MK, PRODAZBA NA SEPARIRAN PESOK MK, ALAT ZA MOLERI MK, MOLERO FARBARSKI USLUGI MK, KRECENJE NA STANOVI MK, POLIKOLOR FASADEN, SINTEFAS, ROLOPLAST, HOBIFLOR, KRILNA BOJA MK, BOI I LAKOVI, BOI I LAKOVI ZA DRVO MK, BOI I LAKOVI ZA METAL, BOI I PREMAZI, BOJA ZA DRVO MK, BOJA ZA MOLERISUVANJE, DEKORATIVNI PREMAZI MK, FASADEN LEPAK, FASADEN POLIKOLOR, FASADNA BOJA, KOMPJUTERSKO MESANJE BOI, KOMPJUTERSKO MESANJE BOI, LAK ZA DRVO MK, LAK ZA PARKET MK, LAKOVI I BOI, LEPAK ZA FASADI MK, LEPAK ZA PLOCKI MK, LEPAK ZA STIROPOR MK, PARKET LEPAK MK, POLIKOLOR MK, PREMAZI I BOI MK, SADOLIN PREMAZI MK, SREDSTVA ZA PARKET MK, SREDSTVA ZA ZASTITA NA DRVO, VODEN LAK ZA PARKET MK, VODENO BAZIRANI LAKOVI MK, ZASTITA ZA DRVO MK, ZASTITA ZA PARKETI MK, ZIDNI BOI, ZIDNI PREMAZI MK, INDUSTRIJSKI LEPILA MK, POLIURETANSKO LEPILO MK, POLIURETANSKI LEPAK MK, BOI I LAKOVI ZA DRVO MK, LEPAK ZA FASADI MK, LEPAK ZA PLOCKI MK, LEPAK ZA STIROPOR MK, LEPAK ZA FASADI MK, LEPAK ZA PLOCKI MK, LEPAK ZA STIROPOR MK, PARKET LEPAK MK, PREMAZI I BOI MK, ZIDNI BOI, ZIDNI PREMAZI MK, POLIURETANSKI LEPILA MK, INDUSTRISKI LEPILA MK, KLEIBERIT LEPILA MK, ADITIVI ZA BETON MK, ADITIVI ZA MALTER MK, CEMENTNI PODOVI MK, EPOKSIDNI PODOVI MK, POLIURETANSKI PODOVI MK, ZAPTIVNA MASA MK, ELASTICNA MASA MK, PRAJMER ZA NADVORESNA UPOTREBA MK, PRAJMER ZA VNATRESNA UPOTREBA MK, AKRILNI MALTERI, DEKORATIVNI FASADI MK, DEKORATIVNI FASADNI ELEMENTI MK, EPOKSIDNI PODOVI MK, ABRIB ZA STIROPOR MK, LEPAK ZA PLOCKI VNATRESEN MK, LEPAK ZA PLOCKI NADVORESNI MK, MALTER ZA SIPOREKS MK, MALTER ZA SIPOREKS MK, MINERALEN MALTER CENA MK, PLASTICEN MALTER CENA MK, VNATRESNI BOI MK, NADVORESNI BOI MK, PODLOGI MK, PODLOGA ZA VNATRE MK, PODLOGA ZA NADVOR MK,

Map

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.