• ВИЗИР
 • MEGA RADIO 7
 • image

DERMATOLOG

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

1300

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

DERMA PLUS
70642.jpg
70642.jpg
70646.jpg
70643.jpg
70644.jpg
70647.jpg
70648.jpg
70649.jpg
70650.jpg
70651.jpg
70653.jpg
70654.png
70655.png
70656.png
70657.png

 

 ДЕРМА ПЛУС

ДЕРМАТОЛОШКИ УСЛУГИ ЗА НЕГА И РАЗУБАВУВАЊЕ

Дијагноза, консултација, третман или интервенција...

Сѐ за здрава и беспрекорна кожа!

 

 • ОТСТРАНУВАЊЕ СТРИИ
 • ТРЕТМАН ЗА ПОДМЛАДУВАЊЕ
 • ЗГОЛЕМУВАЊЕ УСНИ
 • ТРЕТМАН ПРОТИВ БРЧКИ
 • ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ
 • ТРАЈНА ЕПИЛАЦИЈА
 • ТРЕТМАН ПРОТИВ ПРЕКУМЕРНО ПОТЕЊЕ
 • ТРЕТМАН ПРОТИВ ОПАЃАЊЕ КОСА
 • ДИЈАГНОСТИКА И ЛЕКУВАЊЕ НА ПОЛОВО ПРЕНОСЛИВИ БОЛЕСТИ
 • ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ И АКНИ
 • ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПУКНАТИ КАПИЛАРИ И ВЕНИ
 • ДЕТСКИ ДЕРМАТОЛОШКИ ПРЕГЛЕД
 • ДИЈАГНОЗА И СЛЕДЊЕ НА БЕМКИ
 • ОТСТРАНУВАЊЕ НА БРАДАВИЦИ И КОЖНИ ИЗРАСТОЦИ

 

      МЕДИЦИНСКИ ТРЕТМАНИ 

 • Акни 
 • Црвенило (rosacea) 
 • Псоријаза 
 • Егзема 
 • Контактен Дерматитис 
 • Хиперсензитивност, осип 
 • Рак на кожата 
 • Нарушувања кои влијаат на пигментацијата 
 • Автоимуни состојби 
 • Пореметувања на косата и ноктите 
 • Инфекции на кожата 
 • Сексуално преносливи болести

 • ИСПИТУВАЊА И ПРЕГЛЕДИ
 • ИСПИТУВАЊА ЗА РАК НА КОЖАТА
 • ТРЕТМАНИ СО РАДИОБРАНОВИ
 • ПРЕЦИЗНОСТ ПОДОБРА ОД ХИРУРШКИ НОЖ
tel: 070/245 - 154 20
Бул. Јане Сандански 84/3-5

, BOTOKS CENA, BOTOKS NA CELO, BOTOKS NA KOSA, BOTOKS CENA MK, BOTOKS NA USTA, BOTOKS NA LICE, BOTOKS SKOPJE, BOTOKS ZA KOSA MK,

, BOTOKS CENA, BOTOKS NA CELO, BOTOKS NA KOSA, BOTOKS CENA MK, BOTOKS NA USTA, BOTOKS NA LICE, BOTOKS SKOPJE, BOTOKS ZA KOSA MK,

BOTOKS MK, BOTOKS TRETMANI MK, DERMATOLOG MK, DERMATOLOG VO SKOPJE, DERMATOLOSKI ORDINACII, DERMATOLOSKI ORDINACII VO SKOPJE, DERMATOSKOPIJA MK, DETSKI DERMATOLOSKI PREGLED, DETSKI KOZEN LEKAR, DIJAGNOZA I SLEDENJE NA BEMKI, FILERI ZA LICE MK, KOREKCIJA NA LUZNI, KOZEN LEKAR, LASERSKA EPILACIJA MK, LASERSKA KOREKCIJA NA LUZNI, LASERSKI TRETMANI, LASERSKO OTSTRANUVANJE NA KAPILARI, LASERSKO OTSTRANUVANJE NA PIGMENTACIJA, LASERSKO OTSTRANUVANJE NA VLAKNA, LEKUVANJE NA AKNI, LEKUVANJE NA AKNI MK, MEZOTERAPIJA, MEZOTERAPIJA MK, NEGA NA LICE, NEGA NA TELO, OKSI TRETMAN NA LICE MK, OTSTRANUVANJE NA BEMKI, OTSTRANUVANJE NA BRADAVICI, OTSTRANUVANJE NA BRADAVICI I KOZNI IZRASTOCI, OTSTRANUVANJE NA KAPILARI, OTSTRANUVANJE NA LUZNI OD AKNI, OTSTRANUVANJE NA PIGMENTACIJA, OTSTRANUVANJE NA PUKNATI KAPILARI I VENI, OXI TRETMAN NA LICE MK, OXI TRETMANI MK, OXI TRETMANI VO SKOPJE, OXY TRETMAN NA LICE MK, OXY TRETMANI MK, OXY TRETMANI VO SKOPJE, SLIMING MASAZA, TRAJNA EPILACIJA, TRAJNA EPILACIJA MK, TRETMAN PROTIV BRCKI, TRETMAN PROTIV OPAGANJE KOSA, TRETMAN ZA OTSTRANUVANJE STRII, TRETMAN ZA PODMLADUVANJE, TRETMAN ZA ZGOLEMUVANJE USNI, TRETMANI NA LICE, TRETMANI PROTIV AKNI MK, TRETMANI PROTIV BRCKI, TRETMANI PROTIV POTENJE MK, TRETMANI PROTIV PREKUMERNO POTENJE, TRETMANI ZA LICE I AKNI, TRETMANI ZA PODMLADUVANJE, TRETMANI ZA SLABEENJE, ULTRAZVUCNA KAVITACIJA MK, BOTOKS CENA, BOTOKS NA CELO, BOTOKS NA KOSA, BOTOKS CENA MK, BOTOKS NA USTA, BOTOKS NA LICE, BOTOKS SKOPJE, BOTOKS ZA KOSA MK,

Map