• image

DRZACI ZA TV I MONITORI

119

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

RUVEKS - A stands
130386.jpg
130386.jpg
130379.jpg
130380.jpg
130385.jpg
130390.jpg
130387.jpg
130395.jpg
130378.jpg
130381.jpg
130396.jpg
130382.png
130383.jpeg
130389.jpg
130384.jpg
130388.jpg
130393.jpg
130391.jpg
130392.jpg
130394.jpg

 

РУВЕКС- A доо

Фирмата Рувекс-А д.о.о. врши увоз и дистрибуција на производи во Македонија на  повеќе познати светски брендови како:

HAMA, SBOX, Digitus, Ednet, Port Designs, Linksys, Kingston и други.

 

Се работи за производи како:

  • ИТ асесоари,
  • разни аудио/видео и телекомуникациски кабли,
  • држачи за ЛЦД/Плазма ТВ уреди и проектори,
  • торби и ранци за НБ комјутери и таблети,
  • серверска опрема и друго.

 

Постигнатите резултати се должат на професионалниот пристап во работата, брзо и ефикасно исполнување на барањата на купувачите.

 

Наши партнери се меѓу другите:

НЕПТУН Македонија / Сеавус / КиК Техномаркет / Нетсетера / Палма / Дуна компјутери / Хубо Маркет /ТНТ иТ маркет

Ендава / Кватро / Макпетрол / I Style / РИЕМ…..

 

Нашите производи имаат докажан квалитет на светско ниво!

ul. naroden Front 19a / lok. 14
078/416-286ЈАВИ СЕ!
02 3290 - 585

DRZAC ZA TV ZIDNI, DRZAC ZA MONITOR SKOPJE, DRZAC ZA DVA MONITORA, PODVIZNI DRZACI ZA TV MK, PODVIZNI DRZACI ZA PROEKTOR MK, PODVIZNI DRZACI SO TRKALCA MK,

DRZAC ZA TV ZIDNI, DRZAC ZA MONITOR SKOPJE, DRZAC ZA DVA MONITORA, PODVIZNI DRZACI ZA TV MK, PODVIZNI DRZACI ZA PROEKTOR MK, PODVIZNI DRZACI SO TRKALCA MK,

DRZAC ZA TV AKCIJA, DRZACI ZA TV CENA, DRZACI ZA TV MK, DRZACI ZA TV NEPTUN, DRZACI ZA TV SETEC, DRZACI ZA TV SKOPJE, DRZAC ZA TV CENA, DRZAC ZA TV ZGLOBNI, DRZAC ZA TV ZIDNI, DRZAC ZA TV SKOPJE, NOSAC ZA TV AKCIJA, DRZACI ZA PROECTOR, NOSAC ZA PROEKTOR, STALAK ZA PROEKTOR, ZIDEN DRZAC ZA TV MK, NOSAC ZA TV AKCIJA, STALAK ZA TV JYSK, ZIDNI NOSAC ZA TV 43, ZIDNI NOSAC ZA TV 55, ZIDNI NOSAC ZA TV 65, DRZAC ZA MONITOR SKOPJE, DRZAC ZA DVA MONITORA, NOSAC ZA DVA MONITORA, DRZAC ZA 2 MONITORA, NOSAC ZA 2 MONITORA, ZIDNI NOSAC ZA DVA MONITORA, STALAK ZA DVA MONITORA, STALAK ZA 2 MONITORA, PODVIZNI DRZACI ZA TV MK, PODVIZNI DRZACI ZA PROEKTOR MK, PODVIZNI DRZACI SO TRKALCA MK,

Biznismap

Please publish modules in offcanvas position.