Biznismap MK
 • ВИЗИР
 • MEGA RADIO 7
 • image

DUSECI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

4172
BIZNISMAP TEHNOKOOP
131489.jpg
131489.jpg
131509.jpg
131510.jpg
131511.jpg
131513.jpg
131512.jpg
131507.jpg
131508.jpg
131490.jpg
131491.jpg
131492.jpg
131493.jpg
131494.jpg
131495.jpg
131496.jpg
131497.jpg
131498.jpg
131499.jpg
131500.jpg
131501.jpg
131502.jpg
131503.jpg
131504.jpg
131505.jpg
131506.jpg

 

ТЕХНОКООП МЕБЕЛ

since 1989

 

Поседуваме сертификатот ИСО 9001: 2008 норми за квалитет,

сертификатот ИСО 14001: 2004, издадени од австрискиот сертификатор

„TUV AUSTRIA CERT GMBH“ од Виена

 

Технокооп е специјализирана за проектирање, опремување и уредување на простории со различни намени. Постојано се стремиме кон производство на квалитетен и убаво дизајниран мебел.

Почитувајќи ги желбите и барањата на нашите клиенти, во производството користиме само висококвалитетни и проверени материјали за производство на мебел набавени од реномирани светски производители, што претставуваше и основа за добивање на ИСО сертификатот.

Воедно, нашиот тим на архитекти е секогаш подготвен да Ви излезе во пресрет и мебелот кој Ви е потребен да го прилагоди по Ваша потреба, мерка и вкус, со уникатен дизајн и неприкосновен квалитет.

 

Наша понуда:

 • АГОЛНИ ГАРНИТУРИ
 • ГАРНИТУРИ
 • ДУШЕЦИ
 • КЛУБ МАСИ
 • КОМОДИ
 • КРЕВЕТИ
 • ТАБУРЕТКИ
 • ТДФ СЕТОВИ
 • ТРОСЕДИ
 • ТРПЕЗАРИСКИ МЕБЕЛ
 • ФОТЕЛЈИ

BRANDS: ALMERO – CAVALLO – DASA –ISKEMLE - NATURAL CODE – VESPERO – ТЕХНОКООП

 

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА : Вршиме испорака на целиот асортиман до било кое место во Македонија! 

БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ: Важи за купени производи во вредност над 10.000 ден!

 

ЦЕЛОСНАТА ПОНУДА СО ЦЕНИ ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ТУКА!

Јави се веднаш
КЛИКНИ ЗА ДА ГО ВИДИШ БРОЈОТtel: 070/365 - 655 51
Бул. Борис Трајковски 95A
02/ 3165- 518 лок: 20

DETSKA PROGRAMA NA DUSECI, DETSKI DUSEK MK, DUSEK SO ZICANO JADRO, DUSECI SO MEMORI PENA MK, DUSEK ZA BRACEN KREVET MK, DUSEK ZA EDINECEN KREVET MK,

DETSKA PROGRAMA NA DUSECI, DETSKI DUSEK MK, DUSEK SO ZICANO JADRO, DUSECI SO MEMORI PENA MK, DUSEK ZA BRACEN KREVET MK, DUSEK ZA EDINECEN KREVET MK,

DUSECI MK, DUSECI CENA MK, DUSECI PO MERKA, DUSECI ZA KREVET MK, DUSECI SKOPJE CENA, DUSECI AKCIJA MK, EFTINI DUSECI MK, DUSECI JOGI MK, EDINECNI DUSECI MK, ERGONOMSKI DUSECI MK, NAJDOBRI DUSECI VO MAKEDONIJA MK, ITALIJANSKI DUSECI SKOPJE, DUSEK ZA BEBE MK, DUSECI ZA SPALNI MK, DUSECI KUMANOVO, DUSECI MK FORUM, EDINECNI DUSECI, EVTINI DUSECI MK, ERGONOMSKI DUSECIMK, DUSECI JOGI MK, DUSECI 160X200 CENA MK, DUSECI 140X200 CENA MK, DUSECI 120X200 CENA MK, DUSECI 190X90 CENA MK, DUSECI 200X200 CENA MK, DUSECI 200X90 CENA MK, DUSECI 200X100 CENA MK, DUSECI 210X180 CENA MK, DUSECI 200X180CENA MK, DUSECI 60X190 CENA MK, DUSECI 70X200 CENA MK, DUSECI 70X190 CENA MK, DUSECI 70X140 CENA MK, DUSECI 70X160 CENA MK, DUSECI 80X200 CENA MK, DUSECI 80X190 CENA MK, DUSECI 80X180 CENA MK, DUSECI 80X160 CENA MK, 3D MEMORY PENA MK, ANATOMSKA PERNICA, ANATOMSKA PERNICA MK, ANTIALERGISKI DUSECI MK, BRACNI KREVETI MK, DETSKA PROGRAMA NA DUSECI, DETSKI DUSEK MK, DUPLI DUSEK MK, DUSEK SO ZICANO JADRO, DUSECI I KREVETI MK, DUSECI JOGI SKOPJE, DUSECI MK, DUSECI SO MEMORI PENA MK, DUSECI SO ZICENO JADRO MK, DUSECI ZA BEBE MK, DUSEK CENA MK, DUSEK SO MEMORI PENA MK, DUSEK ZA BRACEN KREVET MK, DUSEK ZA DETSKI KREVET MK, DUSEK ZA EDINECEN KREVET MK, DUSEK ZA KREVET MK, DUSEK ZA SPALNA SOBA MK, EDINECEN DUSEK, EDINECNI KREVETI MK, JOGI DUSEK MK, KLASICNI DUSECI MK, LATEKS PERNICI MK, MEMORI PERNICI MK, ORTOPEDSKI DUSECI MK, ORTOPEDSKI PERNICI MK, PODLOGI JOGI MK, PODLOGI ZA DUSECI MK

Map

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.