Biznismap MK
 • ВИЗИР
 • MEGA RADIO 7
 • image

GRADEZNI FIRMI - NEDVIZNOSTI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

291
KRUG ENGINEERING
142415.jpg
142415.jpg
142416.jpg
142417.jpg
142418.jpg
142419.jpg
142420.jpg
142421.jpg
142422.jpg
142423.jpg
142424.jpg
142425.jpg
142426.jpg
142427.jpg
142428.jpg
142429.jpg
142430.jpg
142431.jpg
142432.jpg
142433.jpg
142434.jpg
142435.jpg
142436.jpg
142437.jpg
142438.jpg
142439.jpg
142440.jpg
142441.jpg
142442.jpg
142443.jpg
142444.jpg
142445.jpg
142446.jpg
142447.jpg
142448.jpg
142449.jpg
142450.jpg
142451.jpg
142452.jpg
142453.jpg
142454.jpg
142455.jpg
142456.jpg
142457.jpg
142458.jpg
142459.jpg
142460.jpg
142461.jpg
142462.jpg
142463.jpg
142464.jpg
142465.jpg
142517.jpg
142519.jpg
142522.jpg
142524.jpg
142526.jpg
142528.jpg
142530.jpg
142532.jpg
142534.jpg
142535.jpg
142537.jpg
142539.jpg
142541.jpg

 

 

KRUG ENGINEERING

СТУДИО ЗА АРХИТЕКТУРА И ДИЗАЈН

 

Ние сме компанија каде искуството и идеите на архитектите од две генерации се спојуваат во заеднички културен мотив: правење добра архитектура.
Ние практикуваме архитектура која е резултат на поширок просторен, историски, технолошки и социјален контекст.
Имаме тенденција да создаваме модерна, квалитетна архитектура која се појавува како мешавина од архитектонска теорија, проучување и истражување на локациите на локалитетите, иновации и тестирање на нови материјали и методи на градба.
Ние веруваме дека мултидисциплинарниот дизајн и соработката на различни професионалци доведува до подобри резултати, во секој аспект.

 

НАШИОТ РАБОТЕН ПРОЦЕС: 

 

СЛУШАМЕ: Вашите желби, идеи, барања… за совршен дом, канцеларија, зграда; 

 

ОД ПОЧЕТОК ДО КРАЈ:

 1. Анализа
 2. Нудиме идеи и предлози
 3. Проектирање на мастер план со технички детали и 3Д визуелизација
 4. Реализација на проектот со стручен тим
 5. Надзор во текот на процесот

 

КЛУЧ НА РАКА - ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДБА

 • Изработка на проект за Ентериер со сите фази
 • Демонтажа, рушење, пакување на шут и одвоз до депинија
 • Изведба на градежно занатски работи
 • Координација на фази
 • Избор на мебел и нарачка на столарија по мерка
 • Избор на санитарија и керамика (плочки)
 • Избор на светло во објект
 • Финално чистење на објект и предавање на клуч на инвеститорот

НАПОМЕНА: Целиот процес е во координација со инвеститорот.

 

 

СЕКОЈ ПРОЕКТ ГО РАБОТИМЕ ДЕТАЛНО И ВНИМАТЕЛНО,

ВАШАТА ДОВЕРБА ЗНАЧИ МНОГУ ЗА НАС!

 

 

KRUG ENGINEERING

СТУДИО ЗА АРХИТЕКТУРА И ДИЗАЈН

 

Јави се веднаш
КЛИКНИ ЗА ДА ГО ВИДИШ БРОЈОТtel: 078/262 992 4
ул. Емил Зола 10/13
072/242 190
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

PROEKTNA DOKUMENTACIJA MK, PROEKTANTSKO STUDIO MK, STUDIO ZA PROEKTIRANJE SKOPJE, GRADEZNA FIRMA MK, PROEKTIRANJE KUKI MK, PROEKTIRANJE DELOVNI OBJEKTI, PROEKTIRANJE ZGRADI MK, PROEKTIRANJE STANBEN PROSTOR MK, PROEKTIRANJE ADMINISTRATIVEN PROSTOR MK, ARHITEKTONSKI OBJEKTI MK, IZRABOTKA NA PROEKTNA DOKUMENTACIJA, IZRABOTKA NA FUNKCIONALNI RESENIJA ZA GRADBA, DIZAJNIRANJE NA OBJEKTI MK, IZRABOTKA NA GRADEZNI PROEKTI, REVIZIJA PRI GRADBA MK, DIZAJNIRANJE NA OBJEKTI MK, STUDIO ZA GRADEZEN DIZAJN, DIZAJNIRANJE NA DOMOVI MK, DIZAJN NA ENTERIER MK, DIZAJN NA MEBEL I ENTERIER SKOPJE, DIZAJN NA ARHITEKTURI, IZVEDBA NA KUKI MK, IZVEDBA NA KARABINA MK, IZVEDBA NA BAZENI MAKEDONIJA, IZVEDBA NA KROVOVI MK, IZVEDBA NA GRADEZNI RABOTI, IZVEDBA NA BAZENI MK, IZVEDBA NA POTKROVJE MK, PROEKTIRANJE I IZVEDBA NA KUKI MK, PROEKTIRANJE NA MEBEL I ENTERIER MK, ARHITEKTONSKO PROEKTIRANJE MK

PROEKTNA DOKUMENTACIJA MK, PROEKTANTSKO STUDIO MK, STUDIO ZA PROEKTIRANJE SKOPJE, GRADEZNA FIRMA MK, PROEKTIRANJE KUKI MK, PROEKTIRANJE DELOVNI OBJEKTI, PROEKTIRANJE ZGRADI MK, PROEKTIRANJE STANBEN PROSTOR MK, PROEKTIRANJE ADMINISTRATIVEN PROSTOR MK, ARHITEKTONSKI OBJEKTI MK, IZRABOTKA NA PROEKTNA DOKUMENTACIJA, IZRABOTKA NA FUNKCIONALNI RESENIJA ZA GRADBA, DIZAJNIRANJE NA OBJEKTI MK, IZRABOTKA NA GRADEZNI PROEKTI, REVIZIJA PRI GRADBA MK, DIZAJNIRANJE NA OBJEKTI MK, STUDIO ZA GRADEZEN DIZAJN, DIZAJNIRANJE NA DOMOVI MK, DIZAJN NA ENTERIER MK, DIZAJN NA MEBEL I ENTERIER SKOPJE, DIZAJN NA ARHITEKTURI, IZVEDBA NA KUKI MK, IZVEDBA NA KARABINA MK, IZVEDBA NA BAZENI MAKEDONIJA, IZVEDBA NA KROVOVI MK, IZVEDBA NA GRADEZNI RABOTI, IZVEDBA NA BAZENI MK, IZVEDBA NA POTKROVJE MK, PROEKTIRANJE I IZVEDBA NA KUKI MK, PROEKTIRANJE NA MEBEL I ENTERIER MK, ARHITEKTONSKO PROEKTIRANJE MK

PROEKTNA DOKUMENTACIJA MK, PROEKTANTSKO STUDIO MK, STUDIO ZA PROEKTIRANJE SKOPJE, GRADEZNA FIRMA MK, PROEKTIRANJE KUKI MK, PROEKTIRANJE DELOVNI OBJEKTI, PROEKTIRANJE ZGRADI MK, PROEKTIRANJE STANBEN PROSTOR MK, PROEKTIRANJE ADMINISTRATIVEN PROSTOR MK, ARHITEKTONSKI OBJEKTI MK, IZRABOTKA NA PROEKTNA DOKUMENTACIJA, IZRABOTKA NA FUNKCIONALNI RESENIJA ZA GRADBA, DIZAJNIRANJE NA OBJEKTI MK, IZRABOTKA NA GRADEZNI PROEKTI, REVIZIJA PRI GRADBA MK, DIZAJNIRANJE NA OBJEKTI MK, STUDIO ZA GRADEZEN DIZAJN, DIZAJNIRANJE NA DOMOVI MK, DIZAJN NA ENTERIER MK, DIZAJN NA MEBEL I ENTERIER SKOPJE, DIZAJN NA ARHITEKTURI, IZVEDBA NA KUKI MK, IZVEDBA NA KARABINA MK, IZVEDBA NA BAZENI MAKEDONIJA, IZVEDBA NA KROVOVI MK, IZVEDBA NA GRADEZNI RABOTI, IZVEDBA NA BAZENI MK, IZVEDBA NA POTKROVJE MK, PROEKTIRANJE I IZVEDBA NA KUKI MK, PROEKTIRANJE NA MEBEL I ENTERIER MK, ARHITEKTONSKO PROEKTIRANJE MK

Map

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA