Biznismap MK
  • ВИЗИР
  • MEGA RADIO 7
  • image

GRADEZNI MASINI I OPREMA

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

2189
JU - SM
132713.jpg
132713.jpg
132689.jpg
132690.jpg
132691.jpg
132703.jpg
132705.jpg
132704.jpg
132712.jpg
132692.jpg
132693.jpg
132694.jpg
132695.jpg
132706.jpg
132702.jpg
132707.jpg
132708.jpg
132696.jpg
132697.jpg
132698.jpg
132699.jpg
132700.jpg
132701.jpg
132709.jpg
132710.jpg
132711.jpg

 

JU - SM

МОНТИРАЊЕ НА СКЕЛИЊА ЗА СИТЕ ВИДОВИ ОБЈЕКТИ

 

ГЕРУСТБАУ ЈУ-СМ, ние сме компанија која нуди сеопфатни услуги во областа на монтирање скелиња. Општите знаења на нашиот тим и искуството стекнато во текот на изградбата на различни видови на згради имаат влијаено да ја создадеме нашата кариера која ја поседуваме денес.

 

“ЈУ-СМ” ДООЕЛ е првата компанија за монтирање скелиња во Република Македонија, сертифицирана со меѓународен стандард ISO 9001:2008 од страна на познатато германско тело ТУВ РЕИНЛАНД ГРУП, кое е едно од најстарите и најпрестижните тела за надзор и овластувања во светот. Со ефективната примена на системот за управување на квалитет, и во согласност со меѓународниот стандард ISO 9001:2008, нашата компанија се повеќе ги воспоставува своите предности и бенефиции преку зголемување на одговорноста и ефективното и ефикасното управување.

 

Наши квалитети

Ние сме познати за германскиот квалитет што го нудиме во нашата земја. Како сериозна компанија, ГЕРУСТБАУ “ЈУ-СМ”, сите елементи на системот на скелиња ги добиваме од Германија и се осигураме тие да ги исполнуваат сите потреби со квалитет во согласност со ДИН стандардите.

Скелите се монтираат едноставно, лесно и брзо. Ние ви носиме материјали произведени од најголемите производители во светот, како што се ЛАУХЕР, АЛТРАД, БАУМАН, РХ, итн.

Обидувајќи се секогаш да бидеме во согласност со барањата на европскиот пазар и да бидеме во тек со времето, ние го имаме усвоено најбрзиот начин на монтирање скели од типот EN 10219-1/2; EN 12810; EN 12811; EN 12811;EN 12812;TG20:08;Z-8.1-844.

Тие што ја позиционираат нашата компанија како водечки снабдувач се меѓународните кодови за спречување на ризиците по здравјето и безбедноста за време на монтирање на скелиња, квалитетот и гаранцијата. Монтирањето на скели секогаш се врши во контролирани и сигурни услови.

 

JU - SM

МОНТИРАЊЕ НА СКЕЛИЊА ЗА СИТЕ ВИДОВИ ОБЈЕКТИ

 

Јави се веднаш
КЛИКНИ ЗА ДА ГО ВИДИШ БРОЈОТtel: 071/224 655 22
Жеровјане
044/366 426

CONSTRUCTION MACEDONIA, CONSTRUCTION OF FLOORS WITH SPECIAL REQUIREMENTS MACEDONIA, FIRMI ZA GRADEZNISTVO, GRADEZNI FIRMI, GRADEZNI FIRMI VO SKOPJE, GRADEZNI KOMPANII, IZVEDBA I NADZOR NA OBJEKTI, IZVEDBA NA GRADEZNI OBJEKTI, IZVEDUVACI NA GRADEZNI RABOTI, NADZOR NA GRADBA, IZNAJMUVANJE NA SKELINJA, MONTAZNI SKELINJA, MONTAZA NA SKELINJA MK, IZNAJMUVANJE NA SKELE ZA ZGRADI MK, IZNAJMUVANJE NA SKELE ZA KUKA MK, IZNAJMUVANJE NA SKELE MK,

CONSTRUCTION MACEDONIA, CONSTRUCTION OF FLOORS WITH SPECIAL REQUIREMENTS MACEDONIA, FIRMI ZA GRADEZNISTVO, GRADEZNI FIRMI, GRADEZNI FIRMI VO SKOPJE, GRADEZNI KOMPANII, IZVEDBA I NADZOR NA OBJEKTI, IZVEDBA NA GRADEZNI OBJEKTI, IZVEDUVACI NA GRADEZNI RABOTI, NADZOR NA GRADBA, IZNAJMUVANJE NA SKELINJA, MONTAZNI SKELINJA, MONTAZA NA SKELINJA MK, IZNAJMUVANJE NA SKELE ZA ZGRADI MK, IZNAJMUVANJE NA SKELE ZA KUKA MK, IZNAJMUVANJE NA SKELE MK,

CONSTRUCTION MACEDONIA, CONSTRUCTION OF FLOORS WITH SPECIAL REQUIREMENTS MACEDONIA, FIRMI ZA GRADEZNISTVO, GRADEZNI FIRMI, GRADEZNI FIRMI VO SKOPJE, GRADEZNI KOMPANII, IZVEDBA I NADZOR NA OBJEKTI, IZVEDBA NA GRADEZNI OBJEKTI, IZVEDUVACI NA GRADEZNI RABOTI, NADZOR NA GRADBA, IZNAJMUVANJE NA SKELINJA, MONTAZNI SKELINJA, MONTAZA NA SKELINJA MK, IZNAJMUVANJE NA SKELE ZA ZGRADI MK, IZNAJMUVANJE NA SKELE ZA KUKA MK, IZNAJMUVANJE NA SKELE MK,

Map

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA