Biznismap MK

HOTELI I UGOSTITELSTVO

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

1078
BIZNISMAP Hotel QUEEN's*
84115.jpg
84115.jpg
84116.jpg
72394.jpg
72395.jpg
72396.jpg
72397.jpg
72398.jpg
72399.jpg
72400.jpg
72401.jpg
72402.jpg

 

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО КВИНС ХОТЕЛ

СПОЈ НА РАБОТАТА И ЗАДОВОЛСТВОТО!

 

WARM WELCOME TO QUEEN’S HOTEL

UNIFY YOUR WORK AND HOLIDAY!

 

Квинс Хотел е нов хотел со 4 ѕвезди, отворен во март 2010 година, лоциран во центарот на градот, во склоп на деловниот објект Зебра.

Квинс Хотел е модерен, луксузен и удобен хотел со ентериер изработен според најновите трендови во современата внатрешна архитектура.

Хотелот со своите префинети композиции од мермер, стакло и кристали овзможува пријатна атмосфера.

Изборот од 30 соби и апартмани го прави идеално место за задоволство и бизнис патувања.

Queen’s Hotel Skopje is a modern, luxurious, comfortable, four-star hotel located only minutes walking distance from the heart of the city.

The interior design with its combination of marble, glass and crystals offers a unique and pleasant atmosphere.

Its choice of 30 rooms and suits makes it an ideal place for both business and holiday travellers.

 

ХОТЕЛСКИ УСЛУГИ

 • 24 часа отворена рецепција
 • Лоби бар со компјутерско катче и печатач за гости со бесплатен интернет пристап
 • Климатизација
 • Ресторан сала за појадок
 • Летна панорамска тераса
 • Конференциска сала со капацитет од 15 до 90 лица со модерна мултимедиска опрема
 • Водено перeње, хемиско чистење, пеглање и чистење на чевли
 • Бањарка (на Ваше барање)
 • Пегла и даска за пеглање (на барање)
 • Чување на багажот
 • Услуга за будење
 • Дневен печат и магазини
 • Панорамски лифт
 • Информативни услуги
 • 24 часа обезбедување
 • Бесплатен, внатрешен и надворешен паркинг со постојан надзор
 • Трансфер од/до аеродром Александар Велики

 

HOTEL FACILITIES

 • 24 Hour Reception Desk
 • Lobby Bar with Computer Corner
 • Free Wireless Network and Internet Access
 • Air Conditioning
 • Restaurant (breakfast only)
 • Roof Terrace with Panoramic View
 • Conference/Banquet Room
 • Laundry, Dry Cleaning, Iron and Shoe-Shine Service
 • Bathrobe (on request only)
 • Iron, Ironing Board
 • Luggage Room
 • Wake-up Call Service
 • Newspaper deliv’d Mon.-Sat. (local)
 • Panoramic Elevator
 • Concierge Service
 • 24 Hour Security
 • Secured Indoor and Outdoor Free Parking

 

 

Јави се веднаш
ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 02 3253 453 20
Vasil Gjorgov 16
02 3253 444
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

HOTELI VO SKOPJE, KETERING SKOPJE, KONFERENCISKI SALI VO SKOPJE, SALI ZA PROSLAVI MK, SALI ZA SVADBI, SALI ZA SVECENOSTI, SKOPJE HOTELI, SKOPJE KETERING,

HOTELI VO SKOPJE, KETERING SKOPJE, KONFERENCISKI SALI VO SKOPJE, SALI ZA PROSLAVI MK, SALI ZA SVADBI, SALI ZA SVECENOSTI, SKOPJE HOTELI, SKOPJE KETERING,

DOSTAVA NA KETERING SKOPJE, FIRMI ZA KETERING VO SKOPJE, HOTELI MK, HOTELI SO BAZEN MK, HOTELI SO FITNES MK, HOTELI SO SAUNA MK, HOTELI SO SPA CENTRI MK, HOTELI VO MAKEDONIJA, HOTELI VO MAVROVO, HOTELI VO OHRID, HOTELI VO SKOPJE, HOTELSKO SMESTUVANJE, KETERING CENTAR SKOPJE, KETERING DOSTAVA SKOPJE, KETERING SERVIS SKOPJE, KETERING SKOPJE, KETERING SLUZBA VO SKOPJE, KETERING USLUGI SKOPJE, KETERING VO SKOPJE, KETERING ZA SVADBI SKOPJE MK, KONFERENCISKI SALI VO SKOPJE, KONGRESNI CENTRI I SALI, KONGRESNI CENTRI MK, KONGRESNI SALI, MAVROVO HOTELI, OHRID HOTELI, ORGANIZACIJA NA NASTANI, ORGANIZACIJA NA SVADBI, ORGANIZIRANJE SVADBI MK, SALI ZA PROSLAVI MK, SALI ZA SVADBI, SALI ZA SVECENOSTI, SKOPJE HOTELI, SKOPJE KETERING, SPA HOTELI MK, USLUGI KETERING SKOPJE, ДОСТАВА НА КЕТЕРИНГ СКОПЈЕ, КЕТЕРИНГ ВО СКОПЈЕ, КЕТЕРИНГ ДОСТАВА СКОПЈЕ, КЕТЕРИНГ ЗА СВАДБИ СКОПЈЕ, КЕТЕРИНГ СЕРВИС СКОПЈЕ, КЕТЕРИНГ СКОПЈЕ, КЕТЕРИНГ СЛУЖБА ВО СКОПЈЕ, КЕТЕРИНГ УСЛУГИ СКОПЈЕ, КЕТЕРИНГ ЦЕНТАР СКОПЈЕ, КОНГРЕСНИ САЛИ, КОНГРЕСНИ ЦЕНТРИ, КОНГРЕСНИ ЦЕНТРИ И САЛИ, КОНФЕРЕНЦИСКИ САЛИ ВО СКОПЈЕ, МАВРОВО ХОТЕЛИ, ОРГАНИЗАЦИЈА НА НАСТАНИ, ОРГАНИЗАЦИЈА НА СВАДБИ, ОРГАНИЗИРАЊЕ СВАДБИ, ОХРИД ХОТЕЛИ, САЛИ ЗА ПРОСЛАВИ, САЛИ ЗА СВАДБИ, САЛИ ЗА СВЕЧЕНОСТИ, СКОПЈЕ КЕТЕРИНГ, СКОПЈЕ ХОТЕЛИ, СПА ХОТЕЛИ, УСЛУГИ КЕТЕРИНГ СКОПЈЕ, ФИРМИ ЗА КЕТЕРИНГ ВО СКОПЈЕ, ХОТЕЛИ, ХОТЕЛИ ВО МАВРОВО, ХОТЕЛИ ВО МАКЕДОНИЈА, ХОТЕЛИ ВО ОХРИД, ХОТЕЛИ ВО СКОПЈЕ, ХОТЕЛИ СО БАЗЕН, ХОТЕЛИ СО САУНА, ХОТЕЛИ СО СПА ЦЕНТРИ, ХОТЕЛИ СО ФИТНЕС, ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ,

ОДВЕДИ МЕ ТАМУ

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.