Biznismap MK
  • ВИЗИР
  • MEGA RADIO 7
  • image

KAFEMATI VENDING APARATI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

1336

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

LIO CAFE*
123270.jpg
123270.jpg
119388.jpg
119387.jpg
131949.jpg
131955.jpg
131954.jpg
131951.jpg
131952.jpg
117253.jpg
119382.jpg
119383.jpg
119381.jpg
119379.jpg
131950.jpg
117242.jpg
131953.jpg

 

 

LIO CAFE 

ВЕНДИНГ АПАРАТИ, АВТОМАТСКИ АПАРАТИ ЗА КАФЕ И НАПИТОЦИ

 

Lio cafe

Без разлика дали сте љубител на еспресо, макијато, капучино, мокачино или чај, Nescafè апаратите го имаат и нудат најдоброто за сечиј вкус. Ваше е само да изберете.

 

Вкус кој го заслужувате!
Вашите клиенти, гости, вработени го заслужуваат најдоброто.

Лио Кафе како застапник на Nestlè professional го носи близу до вас совршениот микс на висококвалитетно кафе и млеко директно до вас преку широкиот асортман на кафемати прилагодени за вашите потреби.

VENDING апарати, автоматски апарати за кафе и напитоци:

  • BIANCHI VEGA 700
  • Rheavendors
  • NESCAFÈ мини модел
  • NESCAFÈ Lioness (H5)
  • NESCAFÈ Media (XM)
  • NESCAFÈ Sagoma

Модерен дизајн кој лесно се вклопува во било каков деловен простор. 

 

КАКО ФУНКЦИОНИРАМЕ: 

Кога ке го поставите кафе апаратот во Вашат фирма, комплетната одговорност е наша.

Ние обезбедуваме сервисер-оператор кој ќе се грижи за функционирањето на апаратот.

Сервисерот е задолжен да го одржува чист апаратот, да го полни со суровини и вода и комплетно да го сервисира.

 

 

ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ: 

075/468 - 240 

072/309 - 999

 

 

КЛИКНИ ЗА ДА ГО ВИДИШ БРОЈОТtel: 075 468 240 31
ул.1567
072 309 999

APARATI ZA PIJALOCI, AVTOMAT ZA KAFE MK, AVTOMAT ZA PIJALOCI, AVTOMATI ZA KAFE, AVTOMATI ZA KAFE I NAPITOCI, AVTOMATI ZA PIJALOCI, AVTOMATI ZA TOPLI NAPITOCI, INSTANT AVTOMATI ZA KAFE, INSTANT MASINI ZA KAFE MK, KAFEMATI VENDING, SNACK APARATI MK, VENDING APARATI MK, VENDING APARATI ZA KAFE MK, VENDING AVTOMATI ZA KAFE MK, VENDING KAFEMATI,

APARATI ZA PIJALOCI, AVTOMAT ZA KAFE MK, AVTOMAT ZA PIJALOCI, AVTOMATI ZA KAFE, AVTOMATI ZA KAFE I NAPITOCI, AVTOMATI ZA PIJALOCI, AVTOMATI ZA TOPLI NAPITOCI, INSTANT AVTOMATI ZA KAFE, INSTANT MASINI ZA KAFE MK, KAFEMATI VENDING, SNACK APARATI MK, VENDING APARATI MK, VENDING APARATI ZA KAFE MK, VENDING AVTOMATI ZA KAFE MK, VENDING KAFEMATI,

APARATI ZA PIJALOCI, AVTOMAT ZA KAFE MK, AVTOMAT ZA PIJALOCI, AVTOMATI ZA KAFE, AVTOMATI ZA KAFE I NAPITOCI, AVTOMATI ZA PIJALOCI, AVTOMATI ZA TOPLI NAPITOCI, INSTANT AVTOMATI ZA KAFE, INSTANT MASINI ZA KAFE MK, KAFEMATI VENDING, SNACK APARATI MK, VENDING APARATI MK, VENDING APARATI ZA KAFE MK, VENDING AVTOMATI ZA KAFE MK, VENDING KAFEMATI, KAFEMATI APARATI MK, APARATI ZA KAFE SO PARI MK, VENDING KAFEMATI MK, APARATI ZA KAFE SO PARI, KAFEMATI ZA JAVNI OBJEKTI, APARATI ZA KAFE ZA JAVNI OBJEKTI, NADVORESNI AVTOMATI ZA KAFE MK, AUTOMAT ZA KAFE MK, AUTOMAT ZA PIJALOCI SKOPJE,

Map