• baner za shopping na biznismap
 • image
 • image

KLIMATIZACIJA

330

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

EN KONT
124607.jpg
124607.jpg
124608.jpg
124609.jpg
124610.jpg
124611.jpg
124612.jpg
124613.jpg
124615.jpg
124616.jpg

 

ЕН - КОНТ

 

 

Грејни системи:

 • Радијаторско греење
 • Површинско греење
 • Вентилоконвекторско греење

 

Ладни системи:

 • Површинско ладење
 • Вентилоконвекторско ладење

 

 Изведба на водовод и канализација:

 •  Водоводни инсталации за станбени објекти
 • Водоводни инсталации за приклучување на градска водовдна мрежа
 • Водоводни цевки за ПП инсталации
 • Фекални и атмосферски канализациони цевки за станбени објекти
 • Фекални и атмосферски канализациони цевки за поврзување на градска водоводна мрежа

 

 

Долгогодишното искуство, начинот на комуникација со клиентите, брзата и квалитетна реализација, гаранцијата за квалитет, претставуваат само мал дел од предностите со кои ние располагаме.

ул. Борис Сарафов бр. 24
070 / 246 - 885ЈАВИ СЕ!

KLIMA INVERTER MK, KLIMA SPLIT MK, KLIMA URED INVERTER MK, KLIMA URED MK, KLIMA URED SPLIT SISTEM MK, KLIMA UREDI INVERTER MK, KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA MK, KLIMATIZACIJA MK, KLIMATIZERI MK,

KLIMA INVERTER MK, KLIMA SPLIT MK, KLIMA URED INVERTER MK, KLIMA URED MK, KLIMA URED SPLIT SISTEM MK, KLIMA UREDI INVERTER MK, KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA MK, KLIMATIZACIJA MK, KLIMATIZERI MK,

POLNENJE NA KLIMATIZERI SO FREON, CISTENJE NA KLIMATIZERI, HEMIJSKO CISTENJE NA KLIMARIZERI, HEMISKO CISTENJE NA SPLIT KLIMATIZERI MK, CISTENJE NA KLIMA UREDI MK, DEZINFEKCIJA NA KLIMATIZERI, DEMONTAZA NA KLIMATIZERI, MONTAZA NA KLIMATIZER MK, PREMESTUVANJE SELENJE NA KLIMATIZER, SERVIS NA KLIMA URED, SERVISIRANJE NA SPLIT KLIMA URED MK, SERVIS ZA KLIMATIZERI MK, MONTAZA NA KLIMA UREDI VO KOLA, SERVIS NA KLIMA UREDI VO KOLA, SERVIS NA KLIMA UERDI VO AVTOMOBIL, PROMENA NA FREON VO KLIMI VO AVTOMOBIL, POPRAVKA NA AVTO KLIMI MK, SERVIS NA AVTO KLIMI, CENTRALNA KLIMATIZACIJA MK, CILERI MK, FENKOJLERI MK, INSTALACIJA NA KLIMATIZACIJA MK, INVERTER KLIMA URED MK, IZVEDBA NA KLIMATIZACIJA, KANALSKA KLIMA MK, KANALSKI SISTEMI MK, KASETEN SISTEM MK, KASETNA KLIMA MK, KLIMA INVERTER MK, KLIMA SPLIT MK, KLIMA URED INVERTER MK, KLIMA URED MK, KLIMA URED SPLIT SISTEM MK, KLIMA UREDI INVERTER MK, KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA MK, KLIMATIZACIJA MK, KLIMATIZERI MK, MOBILNA KLIMA MK, MONTAZA NA KLIMI, MULTISPLIT MK, SERVIS ZA KLIMA UREDI MK, SISTEMI ZA KLIMATIZACIJA MK, SPLIT KLIMA SKOPJE МК, SPLIT SISTEM MK, VENTILACIJA I KLIMATIZACIJA MK, VENTILACIJA MK, VRF KLIMA MK

 

BIZNISMAP видео презентација: