• ВИЗИР
 • MEGA RADIO 7
 • image

KLIMATIZIM VENTILIM

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

166
ECO VENT Tetovo
138028.jpg
138028.jpg
138029.png
138030.png
138031.png
138032.png
138033.png
138034.jpg
138035.png
138036.png
138037.png
138038.jpg
138039.jpg
138040.jpg
138041.jpg
138042.jpg
138043.jpg
138044.jpg
138045.jpg
138046.jpg
138047.jpg
138048.jpg
138049.jpg
138050.jpg
138051.jpg
138052.jpg
138053.jpg
138054.jpg
138055.jpg
138056.jpg
138057.jpg
138058.jpg
138059.jpg
138060.jpg
138061.jpg
138062.jpg
138063.jpg
138064.jpg
138065.jpg
138066.jpg
138067.jpg
138068.jpg
138069.jpg
138070.jpg
138071.jpg
138072.jpg

 

ECO VENTI

KLIMAZIMI - Ventilimi

 

Eco Vent operon në sektorin HVAC MK, një kompani e orientuar drejt B2B dhe B2C në mënyrë që të sigurojë shërbime dhe të prodhojë produktet e veta. Në ECO VENT ne jemi përgjegjës për projektimin, prodhimin, implementimin dhe tregtimin e produkteve tona në mënyrë që të ofrojmë një gamë të larmishme shërbimesh në lidhje me sektorin HVAC.

Eco Vent për të filluar prodhimin e kanaleve të ajrit në 2013. Duke integruar teknologjinë më të fundit të prodhimit MK, kompania ka arritur në një nga objektet më të larta të prodhimit në Maqedoni dhe rajon.

 

PROGRAMI I SHITJES

 

Ventilimi

 • Tifozët
 • Grila ajri dhe shpërndarës
 • Kanalet e ventilimit
 • Dumpers
 • Kanale fleksibël ...

 

KLIMAZIMI / DAIKIN

 • Kondicionerë inverter
 • Pompat e nxehtësisë
 • Tharëse ftohëse
 • Pastruesit e ajrit ...

 Eco Vent LLC Kosovë shpërndarës zyrtar i Daikin, 

me vendndodhje dhe showroom 

në zonën industriale Veternik nr. 322

Prishtinë, Kosovë +383 48 99 77 88 

info@ecovent-ks.com

 

SH SERRBIMET DHE PRODHIMI - Duke përdorur teknologjinë më të fundit të prodhimit MK, kompania ka arritur në një nga objektet më të larta të prodhimit në Maqedoni dhe rajon. Eco Vent prodhon dhe dizenjon produktet e saj për të siguruar shërbime të jashtëzakonshme ndaj klientit.

 

AUDITIMI I PROJEKTIT - Ekipi ynë i auditimit shpejt kontrollon dhe monitoron vazhdimësinë e projekteve tona MK për të siguruar që gjithçka të shkojë në përputhje me konceptin e projektit MK, propozimet e MK, planifikimin, implementimin dhe përfundimin e MK.

 

MIRTMBAJTJA - Ekipi i mirëmbajtjes Eco Vent është i përbërë nga teknikë shërbimi dhe instalues ​​shumë profesionistë MK, të cilët do të jenë në dispozicion të klientëve tanë në çdo kohë.

 

LISTA E REFERENCS - Lista e pasur e referencave jep garanci se ne do t'i realizojmë projektet tuaja në mënyrë profesionale me cilësi të lartë!

 

Eco Vent është zgjedhja juaj më e mirë për zgjidhjet HVAC!

Јави се веднаш
tel: 075/215 898 4
Илинденска бр.179
+ 389 44 335 051

VENTILATOR BOSHTOR, TIFOZ RADIAL, TIFOZ TAVANI, TIFOZ ÇATIE, TIFOZ CENTRIFUGALE, TIFOZ INDUSTRIALE, TIFOZ KANALI, TIFOZ PROFESIONIST, VENTILIMI PËR NDËRTESAT PUBLIKE, VENTILIMI PËR SALLAT INDUSTRIALE, VENTILIMI I KANALEVE, KANALET E VENTILIMIT, TIFOZ KUZHINE, KAPUÇ KUZHINE, ASPIRATOR BANJE, TIFOZ ME PRESION TË ULËT, VENTILATOR ME PRESION TË LARTË, SHITJA E FANSAVE INDUSTRIAL, TIFOZËT E LINJËS, TIFOZË RADIALË, VENTILATOR BOSHTOR MK, TIFOZ RADIAL MK, TIFOZ TAVANI MK, TIFOZ ÇATIE MK, TIFOZ CENTRIFUGALE MK, TIFOZ INDUSTRIALE MK, TIFOZ KANALI MK, TIFOZ PROFESIONIST MK, VENTILIMI PËR NDËRTESAT PUBLIKE MK, VENTILIMI PËR SALLAT INDUSTRIALE MK, VENTILIMI I KANALEVE MK, KANALET E VENTILIMIT MK, TIFOZ KUZHINE MK, KAPUÇ KUZHINE MK, ASPIRATOR BANJE MK, TIFOZ ME PRESION TË ULËT MK, VENTILATOR ME PRESION TË LARTË MK, SHITJA E FANSAVE INDUSTRIAL MK, TIFOZËT E LINJËS MK, TIFOZË RADIALË MK, VENTILATOR BOSHTOR SHQIP, TIFOZ RADIAL SHQIP, TIFOZ TAVANI SHQIP, TIFOZ ÇATIE SHQIP, TIFOZ CENTRIFUGALE SHQIP, TIFOZ INDUSTRIALE SHQIP, TIFOZ KANALI SHQIP, TIFOZ PROFESIONIST SHQIP, VENTILIMI PËR NDËRTESAT PUBLIKE SHQIP, VENTILIMI PËR SALLAT INDUSTRIALE SHQIP, VENTILIMI I KANALEVE SHQIP, KANALET E VENTILIMIT SHQIP, TIFOZ KUZHINE SHQIP, KAPUÇ KUZHINE SHQIP, ASPIRATOR BANJE SHQIP, TIFOZ ME PRESION TË ULËT SHQIP, VENTILATOR ME PRESION TË LARTË SHQIP, SHITJA E FANSAVE INDUSTRIAL SHQIP, TIFOZËT E LINJËS SHQIP, TIFOZË RADIALË,

VENTILATOR BOSHTOR, TIFOZ RADIAL, TIFOZ TAVANI, TIFOZ ÇATIE, TIFOZ CENTRIFUGALE, TIFOZ INDUSTRIALE, TIFOZ KANALI, TIFOZ PROFESIONIST, VENTILIMI PËR NDËRTESAT PUBLIKE, VENTILIMI PËR SALLAT INDUSTRIALE, VENTILIMI I KANALEVE, KANALET E VENTILIMIT, TIFOZ KUZHINE, KAPUÇ KUZHINE, ASPIRATOR BANJE, TIFOZ ME PRESION TË ULËT, VENTILATOR ME PRESION TË LARTË, SHITJA E FANSAVE INDUSTRIAL, TIFOZËT E LINJËS, TIFOZË RADIALË, VENTILATOR BOSHTOR MK, TIFOZ RADIAL MK, TIFOZ TAVANI MK, TIFOZ ÇATIE MK, TIFOZ CENTRIFUGALE MK, TIFOZ INDUSTRIALE MK, TIFOZ KANALI MK, TIFOZ PROFESIONIST MK, VENTILIMI PËR NDËRTESAT PUBLIKE MK, VENTILIMI PËR SALLAT INDUSTRIALE MK, VENTILIMI I KANALEVE MK, KANALET E VENTILIMIT MK, TIFOZ KUZHINE MK, KAPUÇ KUZHINE MK, ASPIRATOR BANJE MK, TIFOZ ME PRESION TË ULËT MK, VENTILATOR ME PRESION TË LARTË MK, SHITJA E FANSAVE INDUSTRIAL MK, TIFOZËT E LINJËS MK, TIFOZË RADIALË MK, VENTILATOR BOSHTOR SHQIP, TIFOZ RADIAL SHQIP, TIFOZ TAVANI SHQIP, TIFOZ ÇATIE SHQIP, TIFOZ CENTRIFUGALE SHQIP, TIFOZ INDUSTRIALE SHQIP, TIFOZ KANALI SHQIP, TIFOZ PROFESIONIST SHQIP, VENTILIMI PËR NDËRTESAT PUBLIKE SHQIP, VENTILIMI PËR SALLAT INDUSTRIALE SHQIP, VENTILIMI I KANALEVE SHQIP, KANALET E VENTILIMIT SHQIP, TIFOZ KUZHINE SHQIP, KAPUÇ KUZHINE SHQIP, ASPIRATOR BANJE SHQIP, TIFOZ ME PRESION TË ULËT SHQIP, VENTILATOR ME PRESION TË LARTË SHQIP, SHITJA E FANSAVE INDUSTRIAL SHQIP, TIFOZËT E LINJËS SHQIP, TIFOZË RADIALË,

VENTILATOR BOSHTOR, TIFOZ RADIAL, TIFOZ TAVANI, TIFOZ ÇATIE, TIFOZ CENTRIFUGALE, TIFOZ INDUSTRIALE, TIFOZ KANALI, TIFOZ PROFESIONIST, VENTILIMI PËR NDËRTESAT PUBLIKE, VENTILIMI PËR SALLAT INDUSTRIALE, VENTILIMI I KANALEVE, KANALET E VENTILIMIT, TIFOZ KUZHINE, KAPUÇ KUZHINE, ASPIRATOR BANJE, TIFOZ ME PRESION TË ULËT, VENTILATOR ME PRESION TË LARTË, SHITJA E FANSAVE INDUSTRIAL, TIFOZËT E LINJËS, TIFOZË RADIALË, VENTILATOR BOSHTOR MK, TIFOZ RADIAL MK, TIFOZ TAVANI MK, TIFOZ ÇATIE MK, TIFOZ CENTRIFUGALE MK, TIFOZ INDUSTRIALE MK, TIFOZ KANALI MK, TIFOZ PROFESIONIST MK, VENTILIMI PËR NDËRTESAT PUBLIKE MK, VENTILIMI PËR SALLAT INDUSTRIALE MK, VENTILIMI I KANALEVE MK, KANALET E VENTILIMIT MK, TIFOZ KUZHINE MK, KAPUÇ KUZHINE MK, ASPIRATOR BANJE MK, TIFOZ ME PRESION TË ULËT MK, VENTILATOR ME PRESION TË LARTË MK, SHITJA E FANSAVE INDUSTRIAL MK, TIFOZËT E LINJËS MK, TIFOZË RADIALË MK, VENTILATOR BOSHTOR SHQIP, TIFOZ RADIAL SHQIP, TIFOZ TAVANI SHQIP, TIFOZ ÇATIE SHQIP, TIFOZ CENTRIFUGALE SHQIP, TIFOZ INDUSTRIALE SHQIP, TIFOZ KANALI SHQIP, TIFOZ PROFESIONIST SHQIP, VENTILIMI PËR NDËRTESAT PUBLIKE SHQIP, VENTILIMI PËR SALLAT INDUSTRIALE SHQIP, VENTILIMI I KANALEVE SHQIP, KANALET E VENTILIMIT SHQIP, TIFOZ KUZHINE SHQIP, KAPUÇ KUZHINE SHQIP, ASPIRATOR BANJE SHQIP, TIFOZ ME PRESION TË ULËT SHQIP, VENTILATOR ME PRESION TË LARTË SHQIP, SHITJA E FANSAVE INDUSTRIAL SHQIP, TIFOZËT E LINJËS SHQIP, TIFOZË RADIALË,

Map

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

Please publish modules in offcanvas position.