Biznismap MK

LIM - PROIZVODI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

1217
AGARTA
140099.jpg

Кровни Конструкции

Kонструкција на покривот е покривање на покривот што се наоѓа на повеќето одвоени куќи во ладна и умерена клима.

Ваквите кровови се градени со претежно дрво, зафаќаат голем број различни форми и се покриени со најразлични материјали. Во последно време заради модниот тренд со кој нашите балкони, дворови, куќи… сакаме да изгледат убаво, како на пример со стакло, конструкциите се изградени од високо не’рѓусувачки челик.

ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 078/229 425 27
Магистрална Улица бр. 535

IZRABOTKA NA ZELEZNI KONSTRUKCII MK, IZRABOTKA NA CELICNI KONSTRUKCII MK, CELICNI KONSTRUKCII MK, BRAVARIJA SKOPJE, CELICNI PROFILI SKOPJE, HALI CELICNI KONSTRUKCII MK, CELICNI KONSTRUKCII ZA HALI MK, CELICNI KONSTRUKCII MAKEDONIJA, CELICNI KONSTRUKCII MK, OSNOVI NA CELICNI KONSTRUKCII, IZRABOTKA NA CELICNI KONSTRUKCII, IZVEDBA NA HALA MK IZGRADBA NA CELICNA HALA MK, METALNI KONSTRUKCII MK, CELICNI KONSTRUKCII MK,

IZRABOTKA NA ZELEZNI KONSTRUKCII MK, IZRABOTKA NA CELICNI KONSTRUKCII MK, CELICNI KONSTRUKCII MK, BRAVARIJA SKOPJE, CELICNI PROFILI SKOPJE, HALI CELICNI KONSTRUKCII MK, CELICNI KONSTRUKCII ZA HALI MK, CELICNI KONSTRUKCII MAKEDONIJA, CELICNI KONSTRUKCII MK, OSNOVI NA CELICNI KONSTRUKCII, IZRABOTKA NA CELICNI KONSTRUKCII, IZVEDBA NA HALA MK IZGRADBA NA CELICNA HALA MK, METALNI KONSTRUKCII MK, CELICNI KONSTRUKCII MK,

IZRABOTKA NA ZELEZNI KONSTRUKCII MK, IZRABOTKA NA CELICNI KONSTRUKCII MK, CELICNI KONSTRUKCII MK, BRAVARIJA SKOPJE, CELICNI PROFILI SKOPJE, HALI CELICNI KONSTRUKCII MK, CELICNI KONSTRUKCII ZA HALI MK, CELICNI KONSTRUKCII MAKEDONIJA, CELICNI KONSTRUKCII MK, OSNOVI NA CELICNI KONSTRUKCII, IZRABOTKA NA CELICNI KONSTRUKCII, IZVEDBA NA HALA MK IZGRADBA NA CELICNA HALA MK, METALNI KONSTRUKCII MK, CELICNI KONSTRUKCII MK,

ОДВЕДИ МЕ ТАМУ

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.