• image
  • TEMPO GENERATOR 1

LIM - PROIZVODI

131

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

TEMPO 99
129595.jpg
129595.jpg
129596.jpg
129597.jpg
129598.jpg
129599.jpg
129600.jpg
129601.jpg
129602.jpg
129603.jpg
129604.jpg
129605.jpg
129606.jpg
129607.jpg
129608.jpg
129609.jpg
129610.jpg
129611.jpg
129612.jpg
129613.jpg
129614.jpg
129615.jpg
129616.jpg
129617.jpg
129618.jpg
129619.jpg
129620.jpg

 

Темпо Профили 99

АЛУМИНИУМСКИ ПРОФИЛИ - ПВЦ ПРОФИЛИ - ПАНЕЛИ

 


Темпо Профили 99 се занимава со продажба на:

  • алуминиумски профили,
  • ПВЦ профили,
  • панели, украсни панели,

аксесоари за алуминска и ПВЦ столарија како што се:

  • брави, ментешиња,
  • електрични прифатници, гелендери,
  • механизам за ПВЦ, пурпени и др.

 

Продажба на алуминиумски ролетни, продажба, изнајмување и сервисирање на генератори од реномираниот бренд GUCBIR.

Како новитет, од 2018 година започнува со работа и електростацката фарбара за фарбање на алуминиумски профили, соогласно потребите на нашите клиенти.

Во 2018 година Темпо Профили 99 започнува со работа електростатска фарбара за фарбање на алуминиум, опремена со најнова опрема и стручен кадар.

 

Електростатското фарбање претставува најефикасен начин на финална заштита на металот. Со примена на овој начин на нанесување на боја, се гарантира врвна заштита и квалитетна боја на металот.

Електростатското фарбање обезбедува одлични резултати, како во поглед на постојаноста на бојата, така и во естетскиот поглед. Се заснова на површинско нанесување на прав, полимеризација на правот на одредена температура.

 

ТЕМПО 99 продава генератори со јачина од 1 KVA до 2500 KVA!

Како генерални увозници обезбедуваме ниски цени за одличен квалитет и брза испорака!

Ul. Kacanicki Pat 210
076 / 666 - 696ЈАВИ СЕ!

FASADNI PANELI MK, POLIURETANSKI KROVNI PANELI MK,

FASADNI PANELI MK, POLIURETANSKI KROVNI PANELI MK,

FASADNI PANELI MK, POLIURETANSKI KROVNI PANELI MK,

Biznismap