• ВИЗИР
  • image

LIFTOVI

3802

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

ELEVKOM
81120.jpg
81120.jpg
77976.jpg
77977.jpg
77981.jpg
77983.jpg
77984.jpg
77985.jpg
77987.jpg
77989.jpg
77990.jpg
77992.jpg
77993.jpg
77994.jpg
77996.jpg
77997.jpg
77999.jpg
78001.jpg
78005.jpg
78007.jpg
78008.jpg
78010.jpg
78011.jpg
78012.jpg
78013.jpg
78014.jpg

 

ЕЛЕВКОМ

ПРОИЗВОДСТВО, МОНТАЖА И СЕРВИС НА ЛИФТОВИ,

ЕСКАЛАТОРИ, ДИГАЛКИ - МОНТАЖА, СЕРВИС, КОНТРОЛА

 

Располагаме со мобилна сервисна служба за територија на целата држава и ги сервисираме лифтовите како од наша, така и од производните програми на останатите производители на лифтови и  лифтовска опрема.


Соработуваме со следните реномирани компании:
 
SODIMAS (FRANCIJA)-комплетни лифтовски постројки

ALBERTO SASSI (ITALIJA)-лифтовски погонски машини

DYNATECH (SPANIJA)-лифтовски сигурносни уреди

HYDRONIC (ITALIJA)-хидраулична опрема

DOPPLER (GRCIJA)-хидраулична опрема, рамки за кабини, шини

FERMATOR (SPANIJA)-автоматски и полуавтоматски врати

KLEFER (GRCIJA) -автоматски и полуавтоматски врати

VIMEC (ITALIJA)-вертикални и скалишни платформи за ивалидизирани лица

 

Тел: 02/ 2464 188;           02/ 2460 062

 

3. Макед. бригада бб-згр.Р. Кончар
02 2464 188ЈАВИ СЕ!
02 2460 062

LIFTOVI MK, LIFTOVI ZA HRANA MK, LIFTOVI ZA INVALIDI MK, LIFTOVI ZA VOZILA MK, LIFTOVI ZA ZGRADI MK, MONTAZA I SERVIS NA LIFTOVI MK, MONTAZA NA ESKALATORI, SERVISIRANJE NA LIFTOVI MK, TERETNI LIFTOVI MK, TOVARNI LIFTOVI MK, REMONT NA LIFTOVI MK, SERVIS ZA LIFTOVI MK, ESKALATOR MK,

LIFTOVI MK, LIFTOVI ZA HRANA MK, LIFTOVI ZA INVALIDI MK, LIFTOVI ZA VOZILA MK, LIFTOVI ZA ZGRADI MK, MONTAZA I SERVIS NA LIFTOVI MK, MONTAZA NA ESKALATORI, SERVISIRANJE NA LIFTOVI MK, TERETNI LIFTOVI MK, TOVARNI LIFTOVI MK, REMONT NA LIFTOVI MK, SERVIS ZA LIFTOVI MK, ESKALATOR MK,

BOLNICKI LIFTOVI MK, ELEKTRICNI LIFTOVI MK, HIDRAULICNI LIFTOVI MK, KUJNSKI LIFTOVI MK, LIFTOVI MK, LIFTOVI ZA HRANA MK, LIFTOVI ZA INVALIDI MK, LIFTOVI ZA VOZILA MK, LIFTOVI ZA ZGRADI MK, MONTAZA I SERVIS NA LIFTOVI MK, MONTAZA NA ESKALATORI, MONTAZA NA LIFTOVI, ODRZUVANJE NA LIFTOVI, OPREMA ZA LIFTOVI MK, PROIZVODSTVO NA LIFTOVI, REMONT NA LIFTOVI MK, SERVIS ZA LIFTOVI MK, SERVIS ZA LIFTOVI VO SKOPJE, SERVISIRANJE NA LIFTOVI MK, TERETNI LIFTOVI MK, TOVARNI LIFTOVI MK,

 

BIZNISMAP видео презентација: