• image
  • TEMPO GENERATOR 1

OKOV ZA MEBEL

101

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

UNIKONDOR
130247.jpg
130247.jpg
130248.jpg
130249.jpg
130250.jpg
130251.jpg
130252.jpg
130253.jpg
130254.jpg
130258.jpg
130260.jpg
130265.jpg
130270.jpg
130273.jpg
130275.jpg
130280.jpg
130284.jpg
130287.jpg
130294.jpg
130296.jpg
130299.jpg
130303.jpg
130309.jpg
130314.jpg
130316.jpg
130319.jpg
130323.jpg
130330.jpg
130334.jpg
130338.jpg
130340.jpg
130343.jpg
130349.jpg
130352.jpg
130357.jpg
130361.jpg

 

UNIKONDOR

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ИЗРАБОТКА НА МЕБЕЛ

КРОЕЊЕ, КАНТИРАЊЕ - ОКОВ ЗА МЕБЕЛ

 

Уникондор е компанија која располага со фурниран, оплеменет и обичен медијапан, како и голем асортиман на иверки од сите дебелини, ламинатни вратички и работни плочи.

Вршиме секаков вид на услуги:

  • Кроење
  • Кантирање
  • Бушење

Располагаме со најсовремени CNC машини, како и вакум преса. Голем избор на PVC и АБС кант траки.

 

Имаме голема понуда на оков за мебел од реномирани светски производители. 

 

ПОВЕЛЕТЕ ВО НАШИTE ИЗЛОЖБЕНИ САЛОНИ И ОДБЕРЕТЕ ОД ГОЛЕМАТА ПОНУДА!

Во Скопје:

1. Ѓорче Петров - ул. Црногорска бб. / моб. 071/ 398 - 155

2. нас.Керамидница - ул. Романија 24 / моб. 070/ 330 -792

3. во близина на Раде Кончар - 3 та Македонска Бригада бб. / моб. 071/ 398 - 154

 

Во Куманово:

ул. Поток Серава бр.105 / моб.070/255 - 780

 

 

ul. Potok Serava br.105
070/ 394 – 171ЈАВИ СЕ!
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

DEKORATIVEN OKOV MK, ELEMENTI ZA GARDEROBERI MK, KUJNSKA GALANTERIJA MK, KUJNSKI DODATOCI MK, KUJNSKI MEHANIZMI MK, KUJNSKI OKOV MK, KVAKI ZA VRATI MK, MEHANIZAM SO AMORTIZER MK, OKOV ZA MEBEL MK, OKOV ZA PLAKARI MK, SRAFOVSKA GALANTERIJA MK,

DEKORATIVEN OKOV MK, ELEMENTI ZA GARDEROBERI MK, KUJNSKA GALANTERIJA MK, KUJNSKI DODATOCI MK, KUJNSKI MEHANIZMI MK, KUJNSKI OKOV MK, KVAKI ZA VRATI MK, MEHANIZAM SO AMORTIZER MK, OKOV ZA MEBEL MK, OKOV ZA PLAKARI MK, SRAFOVSKA GALANTERIJA MK,

MEDIJAPAN SKOPJE, MEDIJAPAN MK, MEDIJAPAN CENA MK, MEDIJAPAN VISOK SJAJ MK, MEDIJAPAN SO FOLIJA MK, MEDIJAPAN KUJNI MK, MEDIJAPANSKI VRATI MK, MEDIJAPAN MAT MK, OPLEMENET MEDIJAPAN MK, OBICEN MEDIJAPAN MK, KROENJE I KANTIRANJE SKOPJE, AMORTIZERI ZA VRATI MK, BRAVI ZA VRATI MK, DEKORATIVEN OKOV MK, DRZACI ZA POLICI MK, DRZACI ZA STAKLO I POLICI MK, ELEMENTI ZA GARDEROBERI MK, FOLKSVAGEN MEHANIZAM ZA VRATI MK, KANTI ZA KUJNA MK, KLAP SARKI MK, KOLENASTA SARKA MK, KOLENASTA SARKA SO AMORTIZER MK, KOLENASTI SARKI MK, KOSARI ZA KUJNA MK, KRUZNA OKLAGIJA MK, KUJNSKA GALANTERIJA MK, KUJNSKI DODATOCI MK, KUJNSKI MEHANIZMI MK, KUJNSKI OKOV MK, KVAKI ZA VNATRESNI VRATI MK, KVAKI ZA VRATI MK, LAJSNI ZA MEBEL MK, LIZGACI ZA FIOKI MK, LIZGACKI MEHANIZAM ZA VGRADENI PLAKARI MK, MAGNETNI ZATVARACI MK, MEHANIZAM SO AMORTIZER MK, MEHANIZMI ZA LIZGACKI MASI MK, MEHANIZMI ZA LIZGACKI VRATI MK, NOGARKI ZA MEBEL MK, OKLAGIJA ZA KUJNSKI ELEMENTI MK, OKOV ZA MEBEL MK, OKOV ZA PLAKARI MK, RACKI ZA KUJNA MK, RACKI ZA MEBEL MK, SARKA SO AMORTIZER MK, SARKA SO PREKLOP MK, SARKI SO PREKLOP MK, SARKI ZA KUJNSKI VRATI MK, SARKI ZA MASA MK, SARKI ZA MEBEL MK, SARKI ZA STAKLO MK, SARKI ZA VRATI MK, SILIKONSKI TRKALA ZA MEBEL MK, SRAFOVSKA GALANTERIJA MK, STRAFOVI I SPOJNICI MK, TRKALA ZA MEBEL MK, VAGONETKI MK, VODILKI SO MEKO ZATVARANJE MK, VODILKI ZA FIOKI MK, ZAKACALKI NA IZVLEKUVANJE MK, PLOCI OD IVERKA MK, PLOCI OD IVERICA MK, IVERKA SKOPJE, IVERKA CENA MK, IVERICA CENA MK, IVERICA MK, IVERICA ZA MEBEL MK, SALON ZA IVERKA SKOPJE, PRODAZBA NA IVERKA SKOPJE

Biznismap