• ВИЗИР
  • MEGA RADIO 7
  • image

КАКО МОЈАТА ФИРМА СЕКОГАШ ДА СЕ ПОЈАВУВА НА GOOGLE?

 

 1. Дали и како Google ќе помогне во мојата продажба?

 2. Имам/немам веб страна - што да правам?

 3. Зошто конкуренцијата се појавува на Google, а јас не?

 4. Како сите купувачи да ја видат мојата понуда?

 

 

СИТЕ ОДГОВОРИ СЕ ВО ОВА ВИДЕО!

ПОГЛЕДНЕТЕ (2 мин.)

 

 

 

Почитувани, 

 

Вашата фирма МОРА да се појавува по сите комбинации на зборови што ги употребува купувачот!  

 

ТОА ЗНАЧИ - кога луѓето го бараат вашиот производ, да го видат и купат од Вашата фирма а не од конкуренцијата!

 

ВО СПРОТИВНО, ВИЕ ЗА КУПУВАЧОТ - НЕ ПОСТОИТЕ!

 

  1. Денес се се случува на интернет - сите производи купувачите ги бараат ПРВО И ЕДИНСТВЕНО преку Google!
  2. 1.8 милиони луѓе од Македонија, просечно 4 часа секој ден користат интернет!
  3. Според Google, ниедна македонска фирма не се појавува повеќе од 15% од зборовите на интернет!
  4. Со BiznisMap 90% од сите купувачите ќе бидат Ваши купувачи, ќе ја видат ВАШАТА понуда а не на друга фирма!!! 

 

 

ПЛУС:

Периодично ќе добивате месечна анализа со број на посети од купувачи кои преку BiznisMap ја виделе вашата понуда директно од Google!

 

 

ОКОЛУ ЦЕНАТА

 

Одберете еден од пакетите со договор на 3, 6 или 12 месеци.

Цените важат за поставување на фирмата во 2 категории!

 

 

3 мес.

6 мес.

12 мес.


200 е 300 е 500 е
  - 20% - 30%
 

200 е

240 е

350 е

 

 

Овој месец имаме големи роденденски попусти за кој дополнително ќе Ве информираме и ќе Ви ги понудиме!

 

   

 

 

ИМАТЕ УШТЕ ПРАШАЊА?

 

Наше стручно лице од  Biznismap, на едноставен начин ќе Ви одговори на сите Ваши прашања!

 

 

 

Со почит, 

 

лице за контакт: 

Мери Миленковска

маркетинг BiznisMap

тел. 078/343 - 414

__________________

Мега 7 Продукција дооел, Скопје

 

 

Please publish modules in offcanvas position.