Biznismap MK

PP OPREMA

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

1646
BIZNISMAP EURO GLAS PP
140676.jpg
140676.jpg
140677.jpg
140678.jpg
140679.jpg
140680.jpg
140681.jpg
140682.jpg
140683.jpg
140684.jpg
140685.jpg
140686.jpg
140687.jpg
140688.jpg
140689.jpg
140690.jpg
140691.jpg
140692.jpg
140693.jpg
140694.jpg
140695.jpg
140696.jpg
140697.jpg
140698.jpg
140699.jpg
140700.jpg
140701.jpg
140702.jpg
140703.jpg
140704.jpg
140705.jpg
140706.jpg
140707.jpg
140708.jpg

 

 

EURO GLASS PP

РЕВОЛУЦИОНЕРНИ, СУПЕР МОЌНИ МИНИ ПП АПАРАТИ!

 

ОПРЕМА ЗА ПРОТИВПОЖАРНА ЗАШТИТА

 

Уреди и опрема за противпожарна заштита по најсовремена технологија за прв пат на нашите простори.

 

 • ПО ДИМЕНЗИИ МАЛИ, НО СУПЕР МОЌНИ ПП АПАРАТИ!
 • НАЈНОВ УНИКАТЕН ПАТЕНТ – MADE IN TURKEY!
 • СУПЕР ЛЕСНИ ЗА УПОТРЕБА СО МОЌНОСТ КАКО ГОЛЕМА ПП БОЦА!
 • ИДЕАЛНИ ЗА СЕКОЈ ДОМ!
 • ЗА ЛОКАЛИ КАДЕ СЕ ГОТВИ, КАФЕТЕРИИ, РЕСТОРАНИ...
 • ЗА СЕКОЈ АВТОМОБИЛ, КАМИОН, АВТОБУС...

 

 

 

НАША ПОНУДА:

 

1. PFE-1, ГО ДРЖИТЕ ВО ЕДНА РАКА!!!

 

 • Овој најмал преносен апарат за гаснење пожар во светот,  (PFE-1) е најдобар избор за замена на конвенционалните апарати за гаснење пожар, како најнов иновативен производ, им помага на корисниците да ги заштитат: станбените простори, просторот во кујна, автомобил, брод, гаража итн.
 • Во споредба со конвенционалните апарати за гаснење пожар под притисок, PFE-1 ужива бројни предности како што се компактна големина, без годишно одржување и трошоци, без остатоци по гаснење пожар, еколошки, лесен за ракување, безбеден и сигурен.  
 • Наменет само за станбени објекти  и автомобили, уредот е наполнет со 50 гр аеросолни хемикалии и има димензии од само 233 мм во должина, со дијаметар од 50 мм. Времето на празнење не е повеќе од 12 секунди.
 • Дизајнот се базира на BS 6165: 2002 (Спецификација за мали апарати за гаснење пожар).

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО!

 

 

2. PFE – 3

 

МАЛКУ ПОГОЛЕМ ПО ФОРМА ОД PFE – 1, НО ИСТО ТАКА МАЛ АПАРАТ КОЈ ИМА 3.5 ПАТИ ПОФОЛЕМО ПОЛНЕЊЕ!

 

3. СУПЕР ОГНЕНА ТОПКА

 

 • ПРВА И ЕДИНСТВЕНА ВО СВЕТОТ!!! 
 • Топката за гаснење пожар е сад од стиропор без притисок, развиен за брза реакција врз мали пожари. Средството за гаснење е хемикалија од сув прав, со механизам за работа кој е електрично активиран!
 • Противпожарниот апарат е пренослив и доколку се најде во огнот, тој автоматски ќе експлодира кога пламенот на огнот ќе го допре и ќе интервенира во огнот.
 • Тоа е сад без притисок кој не бара одржување и поправка. Топките за гаснење пожар достапни на пазарот работат само со контакт со огнениот пламен!

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО!

 

 

4. HAFEX

 

Хибридните аеросолни системи за гаснење пожар се аеросолни гасови класифицирани како топли аеросолни апарати за гаснење пожар, даваат висока ефикасност во гаснење пожар, лесен концепт на производот, практична и модуларна рамка и што е најважно, контејнер без притисок!

 

 

Апаратите за гаснење пожар со аеросол станаа еден од најпосакуваните апарати за гаснење пожар низ целиот свет.

 

 

 СО НАШИТЕ ПП АПАРАТИ 100% ГО КОНТРОЛИРАТЕ ОГНОТ!  

 

МАЛИ ПРОТИВПОЖАРНИ АПАРАТИ НА ИДНИНАТА!!!

 

 ПРЕЗЕНТАЦИЈА, НАРАЧКИ И ЦЕНИ:

 

EURO GLASS PP

ОДВЕДИ МЕ ТАМУ
ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 070 /234 626 28
Булевар Никола Карев бб
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

APARAT ZA GASENJE POZAR, MAL APARAT ZA GASNENJE POZAR, APARAT ZA GASENJE POZAR VO KOLA MK, APARAT ZA GASENJE POZAR VO AVTOMOBIL, APARAT ZA GASENJE POZAR VO STAN, KOMPAKTEN APARAT ZA GASENJE POZAR MK, PP APARAT ZA GASENJE POZAR, PP APARAT ZA KOLA, PP APARAT ZA AUTO, PP APARAT ZA AVTOMOBIL, PP APARATI SKOPJE, PP APARATI BITOLA, PP APARATI MK, PP APARATI ZA KOLA, PP APARATI ZA AUTO, PROTIVPOZARNA OPREMA MK, PROTIVPOZARNA OPREMA CENOVNIK, PROTIVPOZARNA OPREMA SKOPJE, PROTIVPOZARNI SISTEMI CENA, PROTIVPOZARNI SISTEMI SKOPJE, PP APARATI CENI, PP APARATI SERVIS, PP APARATI CENA, PP APARATI ZA AUTO CENA, PP APARATI SKOPJE, PROTIVPOZARNI SISTEMI, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ, PP APARATI ZA VOZILA, PASTOR PP APARATI, PP APARAT ZA GASENJE POZAR, ПРАВИЛНИК ЗА ПП АПАРАТИ, ПП АПАРАТИ ЦЕНА, ПП АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР, ПП АПАРАТ ЗА КОЛА, ПП АПАРАТ ЗА АУТО, ПП АПАРАТ ЗА АВТОМОБИЛ, ПП АПАРАТИ СКОПЈЕ, ПП АПАРАТИ БИТОЛА, ПП АПАРАТИ МК, ПП АПАРАТИ ЗА КОЛА, ПП АПАРАТИ ЗА АУТО, ПРОТИВПОЗАРНА ОПРЕМА МК, ПРОТИВПОЖАРНА ОПРЕМА ЦЕНОВНИК, ПРОТИВПОЗАРНА ОПРЕМА СКОПЈЕ, ПРОТИВПОЗАРНИ СИСТЕМИ ЦЕНА, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ СКОПЈЕ, ПП АПАРАТИ ЦЕНИ, ПП АПАРАТИ СЕРВИС, ПП АПАРАТИ ЦЕНА, ПП АПАРАТИ ЗА АУТО ЦЕНА, ПП АПАРАТИ СКОПЈЕ, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ, ПП АПАРАТИ ЗА ВОЗИЛА, ПАСТОР ПП АПАРАТИ, ПП АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР, АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР, МАЛ АПАРАТ ЗА ГАСНЕЊЕ ПОЖАР, АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР ВО КОЛА МК, АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР ВО АВТОМОБИЛ, АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР ВО СТАН, КОМПАКТЕН АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР МК, ПП ОГНЕНА ТОПКА, PP OGNENA TOPKA, PP APARATI ZA JAVNI OBJEKTI MK, PROTIVPOZAREN APARAT ZA RESTORANI MK, PROTIVPOZAREN APARAT ZA JAVNI OBJEKTI MK, PROTIVPOZAREN APARAT ZA LOKAL MK, ПП АПАРАТИ ЗА ЈАВНИ ОБЈЕКТИ МК, ПРОТИВПОЖАРЕН АПАРАТ ЗА РЕСТОРАНИ МК, ПРОТИВПОЖАРЕН АПАРАТ ЗА ЈАВНИ ОБЈЕКТИ МК, ПРОТИВПОЖАРЕН АПАРАТ ЗА ЛОКАЛ МК, PROTIVPOZARNI SISTEMI CENA, PROTIVPOZARNI SISTEMI SKOPJE, ORMAR ZA HIDRANTI MK, ХИДРАНТСКА ОПРЕМА МК, ХИДРАНТИ МК, HIDRANTSKA OPREMA MK, ORMAR ZA NADZEMEN HIDRANT MK, ORMAR ZA PODZEMEN HIDRANT MK,

APARAT ZA GASENJE POZAR, MAL APARAT ZA GASNENJE POZAR, APARAT ZA GASENJE POZAR VO KOLA MK, APARAT ZA GASENJE POZAR VO AVTOMOBIL, APARAT ZA GASENJE POZAR VO STAN, KOMPAKTEN APARAT ZA GASENJE POZAR MK, PP APARAT ZA GASENJE POZAR, PP APARAT ZA KOLA, PP APARAT ZA AUTO, PP APARAT ZA AVTOMOBIL, PP APARATI SKOPJE, PP APARATI BITOLA, PP APARATI MK, PP APARATI ZA KOLA, PP APARATI ZA AUTO, PROTIVPOZARNA OPREMA MK, PROTIVPOZARNA OPREMA CENOVNIK, PROTIVPOZARNA OPREMA SKOPJE, PROTIVPOZARNI SISTEMI CENA, PROTIVPOZARNI SISTEMI SKOPJE, PP APARATI CENI, PP APARATI SERVIS, PP APARATI CENA, PP APARATI ZA AUTO CENA, PP APARATI SKOPJE, PROTIVPOZARNI SISTEMI, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ, PP APARATI ZA VOZILA, PASTOR PP APARATI, PP APARAT ZA GASENJE POZAR, ПРАВИЛНИК ЗА ПП АПАРАТИ, ПП АПАРАТИ ЦЕНА, ПП АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР, ПП АПАРАТ ЗА КОЛА, ПП АПАРАТ ЗА АУТО, ПП АПАРАТ ЗА АВТОМОБИЛ, ПП АПАРАТИ СКОПЈЕ, ПП АПАРАТИ БИТОЛА, ПП АПАРАТИ МК, ПП АПАРАТИ ЗА КОЛА, ПП АПАРАТИ ЗА АУТО, ПРОТИВПОЗАРНА ОПРЕМА МК, ПРОТИВПОЖАРНА ОПРЕМА ЦЕНОВНИК, ПРОТИВПОЗАРНА ОПРЕМА СКОПЈЕ, ПРОТИВПОЗАРНИ СИСТЕМИ ЦЕНА, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ СКОПЈЕ, ПП АПАРАТИ ЦЕНИ, ПП АПАРАТИ СЕРВИС, ПП АПАРАТИ ЦЕНА, ПП АПАРАТИ ЗА АУТО ЦЕНА, ПП АПАРАТИ СКОПЈЕ, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ, ПП АПАРАТИ ЗА ВОЗИЛА, ПАСТОР ПП АПАРАТИ, ПП АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР, АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР, МАЛ АПАРАТ ЗА ГАСНЕЊЕ ПОЖАР, АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР ВО КОЛА МК, АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР ВО АВТОМОБИЛ, АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР ВО СТАН, КОМПАКТЕН АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР МК, ПП ОГНЕНА ТОПКА, PP OGNENA TOPKA, PP APARATI ZA JAVNI OBJEKTI MK, PROTIVPOZAREN APARAT ZA RESTORANI MK, PROTIVPOZAREN APARAT ZA JAVNI OBJEKTI MK, PROTIVPOZAREN APARAT ZA LOKAL MK, ПП АПАРАТИ ЗА ЈАВНИ ОБЈЕКТИ МК, ПРОТИВПОЖАРЕН АПАРАТ ЗА РЕСТОРАНИ МК, ПРОТИВПОЖАРЕН АПАРАТ ЗА ЈАВНИ ОБЈЕКТИ МК, ПРОТИВПОЖАРЕН АПАРАТ ЗА ЛОКАЛ МК, PROTIVPOZARNI SISTEMI CENA, PROTIVPOZARNI SISTEMI SKOPJE, ORMAR ZA HIDRANTI MK, ХИДРАНТСКА ОПРЕМА МК, ХИДРАНТИ МК, HIDRANTSKA OPREMA MK, ORMAR ZA NADZEMEN HIDRANT MK, ORMAR ZA PODZEMEN HIDRANT MK,

APARAT ZA GASENJE POZAR, MAL APARAT ZA GASNENJE POZAR, APARAT ZA GASENJE POZAR VO KOLA MK, APARAT ZA GASENJE POZAR VO AVTOMOBIL, APARAT ZA GASENJE POZAR VO STAN, KOMPAKTEN APARAT ZA GASENJE POZAR MK, PP APARAT ZA GASENJE POZAR, PP APARAT ZA KOLA, PP APARAT ZA AUTO, PP APARAT ZA AVTOMOBIL, PP APARATI SKOPJE, PP APARATI BITOLA, PP APARATI MK, PP APARATI ZA KOLA, PP APARATI ZA AUTO, PROTIVPOZARNA OPREMA MK, PROTIVPOZARNA OPREMA CENOVNIK, PROTIVPOZARNA OPREMA SKOPJE, PROTIVPOZARNI SISTEMI CENA, PROTIVPOZARNI SISTEMI SKOPJE, PP APARATI CENI, PP APARATI SERVIS, PP APARATI CENA, PP APARATI ZA AUTO CENA, PP APARATI SKOPJE, PROTIVPOZARNI SISTEMI, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ, PP APARATI ZA VOZILA, PASTOR PP APARATI, PP APARAT ZA GASENJE POZAR, ПРАВИЛНИК ЗА ПП АПАРАТИ, ПП АПАРАТИ ЦЕНА, ПП АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР, ПП АПАРАТ ЗА КОЛА, ПП АПАРАТ ЗА АУТО, ПП АПАРАТ ЗА АВТОМОБИЛ, ПП АПАРАТИ СКОПЈЕ, ПП АПАРАТИ БИТОЛА, ПП АПАРАТИ МК, ПП АПАРАТИ ЗА КОЛА, ПП АПАРАТИ ЗА АУТО, ПРОТИВПОЗАРНА ОПРЕМА МК, ПРОТИВПОЖАРНА ОПРЕМА ЦЕНОВНИК, ПРОТИВПОЗАРНА ОПРЕМА СКОПЈЕ, ПРОТИВПОЗАРНИ СИСТЕМИ ЦЕНА, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ СКОПЈЕ, ПП АПАРАТИ ЦЕНИ, ПП АПАРАТИ СЕРВИС, ПП АПАРАТИ ЦЕНА, ПП АПАРАТИ ЗА АУТО ЦЕНА, ПП АПАРАТИ СКОПЈЕ, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ, ПРОТИВПОЖАРНИ СИСТЕМИ, ПП АПАРАТИ ЗА ВОЗИЛА, ПАСТОР ПП АПАРАТИ, ПП АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР, АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР, МАЛ АПАРАТ ЗА ГАСНЕЊЕ ПОЖАР, АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР ВО КОЛА МК, АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР ВО АВТОМОБИЛ, АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР ВО СТАН, КОМПАКТЕН АПАРАТ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР МК, ПП ОГНЕНА ТОПКА, PP OGNENA TOPKA, PP APARATI ZA JAVNI OBJEKTI MK, PROTIVPOZAREN APARAT ZA RESTORANI MK, PROTIVPOZAREN APARAT ZA JAVNI OBJEKTI MK, PROTIVPOZAREN APARAT ZA LOKAL MK, ПП АПАРАТИ ЗА ЈАВНИ ОБЈЕКТИ МК, ПРОТИВПОЖАРЕН АПАРАТ ЗА РЕСТОРАНИ МК, ПРОТИВПОЖАРЕН АПАРАТ ЗА ЈАВНИ ОБЈЕКТИ МК, ПРОТИВПОЖАРЕН АПАРАТ ЗА ЛОКАЛ МК, PROTIVPOZARNI SISTEMI CENA, PROTIVPOZARNI SISTEMI SKOPJE, ORMAR ZA HIDRANTI MK, ХИДРАНТСКА ОПРЕМА МК, ХИДРАНТИ МК, HIDRANTSKA OPREMA MK, ORMAR ZA NADZEMEN HIDRANT MK, ORMAR ZA PODZEMEN HIDRANT MK,

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.