Biznismap MK

PROIZVODSTVO NA KESI

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

5122
MK - EKOPAK
134502.png

 

 

 

 

 

 

 

ПРОИЗВОДСТВО НА ХАРТИЕНИ КЕСИ

МК-ЕКОПАК со своето производство на хартиени кеси е застапена во повеќе области како што се: модната, козметичката, прехрамбената индустрија, и кеси за широка потрошвачка. Кесите се изработуваат од висококвалитетна хартија. Према потребите и желбите на клиентите кесите се доработуваат со разни техники: пластифицирање (со сјајна или мат фолија), нанесување на лак со spot UV технологогија, печатење со златна фолија (златопечат), нанесување на релјеф, а исто така има голем асортиман на рачки во разни бои и дезени кои можат да бидат изработени и по нарачка.

ПРОИЗВОДСТВО НА КАРТОНСКА АМБАЛАЖА

МК-ЕКОПАК со своето производство на картонска амбалажа е застапена во повеќе области како што се: козметичката, прехрамбената, фармацевтската и тутунската индустрија и амбалажа за широка потрошвачка. Амбалажата се изработува од повеќе видови картон со висок квалитетoт. Према потребите и желбите на клиентите амбалажата се доработува со разни техники: пластифицирање (со сјајна или мат фолија), нанесување на лак со spot UV технологогија, печатење со златна фолија (златопечат) и нанесување на релјеф.

KESI MK, KESI ZA PAKUVANJE MK, PRODAZBA NA KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, PVC KESI SO STAMPA MK, PVC REKLAMNI KESI, PVC BUTIK KESI MK, PVC PROMOTIVNI KESI MK, PVC PROMO KESI MK, PLASTICNI KESI MK, PLASTICNI KESI SO STAMPA MK, KESI TREGERICI, BUTIK KESI MK, HARTIENI KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, EDNOSLOJNI HARTIENI KESI, DVOSLOJNI HARTIENI KESI, INDUSTRISKI KESI MK, INDUSTRISKI HARTIENI KESI MK, HARTIENI KESI SO RACKI MK, HARTIENI KESI, BRENDIRANI KESI MK, KOMERCIJALNI KESI MK, HARTIENA AMBALAZA, KESI ZA PAKUVANJE, PRODAZBA NA KESI MK, KARTONSKI KUTII ZA PAKUVANJE MK, KARTONSKA AMBALAZA MK, KARTONSKA AMBALAZA SKOPJE, UKRASNI KUTII ZA PAKUVANJE, KUTII ZA PROIZVODI MK, KUTII ZA PODAROCI MK, ХАРТИЕНИ КЕСИ

ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 070/350 - 544 100
Ул. Коле Канински бр. 5-а Битола

KESI MK, KESI ZA PAKUVANJE MK, PRODAZBA NA KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, PVC KESI SO STAMPA MK, PVC REKLAMNI KESI, PVC BUTIK KESI MK, PVC PROMOTIVNI KESI MK, PVC PROMO KESI MK, PLASTICNI KESI MK, PLASTICNI KESI SO STAMPA MK, KESI TREGERICI, BUTIK KESI MK, HARTIENI KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, EDNOSLOJNI HARTIENI KESI, DVOSLOJNI HARTIENI KESI, INDUSTRISKI KESI MK, INDUSTRISKI HARTIENI KESI MK, HARTIENI KESI SO RACKI MK, HARTIENI KESI, BRENDIRANI KESI MK, KOMERCIJALNI KESI MK, HARTIENA AMBALAZA, KESI ZA PAKUVANJE, PRODAZBA NA KESI MK, KARTONSKI KUTII ZA PAKUVANJE MK, KARTONSKA AMBALAZA MK, KARTONSKA AMBALAZA SKOPJE, UKRASNI KUTII ZA PAKUVANJE, KUTII ZA PROIZVODI MK, KUTII ZA PODAROCI MK, ХАРТИЕНИ КЕСИ,

KESI MK, KESI ZA PAKUVANJE MK, PRODAZBA NA KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, PVC KESI SO STAMPA MK, PVC REKLAMNI KESI, PVC BUTIK KESI MK, PVC PROMOTIVNI KESI MK, PVC PROMO KESI MK, PLASTICNI KESI MK, BUTIK KESI MK, HARTIENI KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, EDNOSLOJNI HARTIENI KESI, DVOSLOJNI HARTIENI KESI, INDUSTRISKI KESI MK, INDUSTRISKI HARTIENI KESI MK, HARTIENI KESI SO RACKI MK, HARTIENI KESI, BRENDIRANI KESI MK, KOMERCIJALNI KESI MK, HARTIENA AMBALAZA, KESI ZA PAKUVANJE, PRODAZBA NA KESI MK, KARTONSKI KUTII ZA PAKUVANJE MK, KARTONSKA AMBALAZA MK, KARTONSKA AMBALAZA SKOPJE, UKRASNI KUTII ZA PAKUVANJE, KUTII ZA PROIZVODI MK, KUTII ZA PODAROCI MK, ХАРТИЕНИ КЕСИ,

KESI MK, KESI ZA PAKUVANJE MK, PRODAZBA NA KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, PVC KESI SO STAMPA MK, PVC REKLAMNI KESI, PVC BUTIK KESI MK, PVC PROMOTIVNI KESI MK, PVC PROMO KESI MK, PLASTICNI KESI MK, PLASTICNI KESI SO STAMPA MK, KESI TREGERICI, BUTIK KESI MK, HARTIENI KESI MK, PROIZVODSTVO NA KESI SKOPJE, EDNOSLOJNI HARTIENI KESI, DVOSLOJNI HARTIENI KESI, INDUSTRISKI KESI MK, INDUSTRISKI HARTIENI KESI MK, HARTIENI KESI SO RACKI MK, HARTIENI KESI, BRENDIRANI KESI MK, KOMERCIJALNI KESI MK, HARTIENA AMBALAZA, KESI ZA PAKUVANJE, PRODAZBA NA KESI MK, KARTONSKI KUTII ZA PAKUVANJE MK, KARTONSKA AMBALAZA MK, KARTONSKA AMBALAZA SKOPJE, UKRASNI KUTII ZA PAKUVANJE, KUTII ZA PROIZVODI MK, KUTII ZA PODAROCI MK, ХАРТИЕНИ КЕСИ,

ОДВЕДИ МЕ ТАМУ

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.