• ВИЗИР
 • image

PROIZVODSTVO NA LASTIK

3557

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

ALKA LASTIK
76129.jpg
76129.jpg
102744.jpg
76119.jpg
76120.jpg
76121.jpg
76122.jpg
76123.jpg
76124.jpg
76125.jpg
76126.jpg
76127.jpg
76128.jpg
76130.jpg
76131.jpg
76133.jpg
76134.jpg
76135.jpg

 

АЛКА ЛАСТИК 

ПРОИЗВОДСТВО НА ЛАСТИЦИ ЗА КОНФЕКЦИЈА И ТРИКОТАЖА

 

АЛКА како компанија опслужува и испорачува ластик на голем број текстилни компании кои произведуваат конфекција:

 • ПАНТАЛОНИ
 • СУКЊИ
 • ТРЕНЕРКИ
 • ТРИКОТАЖА
 • ДОЛЕН ВЕШ
 • ПОСТЕЛНИНИ
 • АВТО НАВЛАКИ И
 • НАВЛАКИ ЗА ГАРНИТУРИ ЗА СЕДЕЊЕ
 • ЛАСТИК ЗА МАСКИ И ВИЗИРИ


Освен ластикот АЛКА произведува и разни форми на производи од жица:

 • КУКИЧКИ ЗА АВТО НАВЛАКИ
 • ДРУГИ ФОРМИ ОД ЖИЦА СО ДЕБЕЛИНА ОД 0,5 ДО 3,00 ММ И ФЛАХ ДО 25ММ


АЛКА произведува и хелан, стреч растегливо полиестерско плетиво кое се употребува во изработка на задниот и страничниот дел на авто навлаките.

Компанијата АЛКА увезува и продава:

 • ПАМУЧНИ ПЛЕТЕНИ МАТЕРИЈАЛИ ИНТЕРЛОК
 • СИНГЛ ЏЕРСЕЈ (SINGLE JERSEY)
 • ФАЈН РИП (FAIN RIP)
 • ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДОЛЕН ВЕШ
 • ПИЖАМИ
 • МАИЦИ
 • ПАМУЧНИ БЛУЗИ
 • СИНТЕТСКИ ПРЕДИВА
 • ФИЛАМЕНТИ ЗА ТЕКСТИЛНИ ФАБРИКИ И КОМПАНИИ.

 

Производите ги изработуваме со врвни светски машини од Швајцарија - резултат, врвен квалитет на плетени ластици од различни ширини

 

Кузман Јосифовски Питу бр 23
070 / 328 - 507ЈАВИ СЕ!
02 2463 231

ELASTIC BANDS MACEDONIA, LASTIK MK, LASTIK ZA AVTO NAVLAKI MK, LASTIK ZA DOLEN VES МК, LASTIK ZA KONFEKCIJA МК, LASTIK ZA TEKSTILNI KOMPANII MK, LASTIK ZA TRENERKI, LASTIK ZA TRIKOTAZA МК, PROIZVODI OD FILAMENT MK, METALNI KUKICKI ZA AVTO NAVLAKI,

ELASTIC BANDS MACEDONIA, LASTIK MK, LASTIK ZA AVTO NAVLAKI MK, LASTIK ZA DOLEN VES МК, LASTIK ZA KONFEKCIJA МК, LASTIK ZA TEKSTILNI KOMPANII MK, LASTIK ZA TRENERKI, LASTIK ZA TRIKOTAZA МК, PROIZVODI OD FILAMENT MK, METALNI KUKICKI ZA AVTO NAVLAKI,

LASTIK ZA VIZIRI MK, PROIZVODSTVO NA LASTIK ZA VIZIRI MK, PROIZVODSTVO NA LASTIK ZA ZASTITNI MASKI MK, PROIZVODSTVO NA LASTIK ZA MASKI MK, LASTIK ZA MASKI MK, PRODAZBA NA LASTIK ZA ZASTITNI MASKI MK, PRODAZBA NA LASTIK ZA ZASTITNI VIZIRI MK, LASTIK ZA MASKI MK,ALKA LASTIK SKOPJE, ELASTIC BANDS MACEDONIA, ELASTICNI POTPIRACI, FILAMENTI ZA TEKSTILNI FABRIKI, IMPORT OF FAIN RIP MACEDONIA, IMPORT OF SINGLE JERSEY MACEDONIA, KNITED ELASTIC BANDS MACEDONIA, KNITTED ELASTIC BANDS SKOPJE MACEDONIA, LASTIK MK, LASTIK ZA AVTO NAVLAKI MK, LASTIK ZA DOLEN VES МК, LASTIK ZA KONFEKCIJA МК, LASTIK ZA TEKSTILNI KOMPANII MK, LASTIK ZA TRENERKI, LASTIK ZA TRIKOTAZA МК, PROIZVODI OD FILAMENT MK, PROIZVODI OD PRIRODNA GUMA MK, PROIZVODSTVO NA LASTICI MK, PROIZVODSTVO NA LASTICI ZA KONFEKCII MK, PROIZVODSTVO NA LASTIK MK, PROIZVODSTVO NA LASTIK ZA AVTO NAVLAKI MK, PROIZVODSTVO NA LASTIK ZA TRIKOTAZA, UVOZ NA FAJN RIP MK, UVOZ NA INTERLOK MK, UVOZ NA PAMUCNI PLETENI MATERIJALI MK, UVOZ NA SINGL DZERSI MK, MATERIJAL ZA AVTO NAVLAKI HELAN MK, PLETIVO HELAN MK, KUKICI ZA AVTO NAVLAKI MK,

 

BIZNISMAP видео презентација: