• image

PVC STOLARIJA - VRATI

740

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

OLI KOMPANI
128605.jpg
128605.jpg
128606.jpg
128607.jpg
128608.jpg
128609.jpg
128610.jpg
128611.jpg
128612.jpg
128613.jpg
128614.jpg
128615.jpg
128616.jpg
128617.jpg
128618.jpg
128619.jpg
128620.jpg
128621.jpg
128622.jpg
128623.jpg
128624.jpg
128625.jpg
128626.jpg
128627.jpg
128628.jpg
128629.jpg
128630.jpg

 

ОЛИ КОМПАНИ - ПВЦ И АЛУ СТОЛАРИЈА

 

Професионална и ексклузивна изработка на :

  • ПВЦ ВРАТИ И ПРОЗОРИ
  • АЛУМИНИУМСКИ ВРАТИ И ПРОЗОРИ
  • ДРВО/АЛУМИНИУМ ВРАТИ И ПРОЗОРИ
  • КОМАРНИЦИ РОЛО, ПЛИСЕ И ФИКСНИ
  • ВЕНЕЦИЈАНЕР РОЛЕТНИ - СИТЕ БОИ, ШИРОЧИНИ И ДИМЕНЗИИ

Пвц столаријата е по ваш избор на реномирани светски фирми!

Истата е од последната генерација на пвц профили со 6 комори со 2 или 3 дихтунзи!

Изработката може да биде во сите бои: бела, златен даб, кафена, антрицит...

 

 

20 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР!

 

ДОАГАМЕ ДА ЗЕМАМЕ МЕРКА

ВРШИМЕ ДЕМОНТАЖА НА СТАРАТА СТОЛАРИЈА

ВРШИМЕ МОНТАЖА НА НОВАТА СТОЛАРИЈА

МАКСИМАЛЕН РОК НА ЗАВРШЕНА РАБОТА Е 3 - 5 ДЕНА!!!

Јавете се за понуда на тел: 075/ 204 - 174

 

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

 

 

Христо Татарчев 43/2 - 26
075 / 204 - 174ЈАВИ СЕ!

ALUMINIUMSKI PROZORI MK, DRVENI PROZORCI MK, DRVENI VRATI MK, LIZGRACKI VRATI, PLASTICNI ROLETNI, PVC ROLETNI, VNATRESNI VRATI, VENECIJANER ROLETNI, KOMARNICI MK, KOMARNICI ROLO MK, PVC PLOCI

ALUMINIUMSKI PROZORI MK, DRVENI PROZORCI MK, DRVENI VRATI MK, LIZGRACKI VRATI, PLASTICNI ROLETNI, PVC ROLETNI, VNATRESNI VRATI, VENECIJANER ROLETNI, KOMARNICI MK, KOMARNICI ROLO MK, PVC PLOCI

ALUMINIUMSKI PROZORI I VRATI, ALUMINIUMSKI PROZORI MK, ALUMINIUMSKI ROLETNI MK, ALUMINIUMSKI VENECIJANERI, ALUMINIUMSKI VRATI, ALUMINIUMSKI VRATI I PROZORI, AVTOMATSKI GARAZNI VRATI MK, DRVENI KAPACI ZA PROZORI, DRVENI PROZORCI, DRVENI PROZORCI I VRATI, DRVENI PROZORI MK, DRVENI SOBNI VRATI, DRVENI VLEZNI VRATI, DRVENI VRATI I PROZORCI, DRVENI VRATI I PROZORI, DRVENI VRATI MK, GARAZNI PVC VRATI, KEPENCI ZA PROZORI, KOMARNICI ZA PROZORI MK, KOMARNICI ZA VRATA MK, LIZGACKI PROZORCI I VRATI, LIZGACKI PROZORI I VRATI, LIZGACKI PVC VRATI, LIZGACKI SIBER VRATI, MASIVNI VRATI MK, MEDIJAPAN VRATI, NADVORESNI PROZORSKI ROLETNI, NADVORESNI PVC ROLETNI, NADVORESNI PVC VRATI, NADVORESNI VRATI, PLASTICNI ROLETNI, PLASTICNI ROLETNI ZA PROZORI, PLASTICNI ROLETNI ZA VRATA, PVC BALKONSKI VRATI, PVC PROZORCI, PVC PROZORI I VRATI MK, PVC PROZORI MK, PVC ROLETNI MK, PVC VLEZNI VRATI, PVC VNATRESNI VRATI, PVC VRATI I PROZORCI, PVC VRATI ZA GARAZI, ROLETNI ZA PROZORI, SIBER PVC PROZORI MK, SIBER PVC VRATI MK, SOBNI PVC VRATI, SOBNI VRATI MASIV, SOBNI VRATI OD DRVO, VARIOLAJT ZAVESI MK, VENECIJANER ROLETNI MK, VENECIJANER ZAVESI MK, VLEZNI DRVENI VRATI, VLEZNI VRATI, VNATRESNI VRATI, VRATI OD DRVO, VRATI OD MASIV, VRATI OD MEDIJAPAN MK, ZEBRA ZAVESI MK, KOMARNICI PLISE MK, KOMARNICI ROLO MK, PVC PLOCI

Biznismap