• ВИЗИР
  • image

RESTORANI

2747

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

FURNA - GRADSKA KAFANA
120160.jpg
120160.jpg
120147.jpg
120148.jpg
120149.jpg
120150.jpg
120151.jpg
120152.jpg
120153.jpg
120154.jpg
120155.jpg
120156.jpg
120157.jpg
120158.jpg
120159.jpg

 

Градска кафана ФУРНА

 

Замислете место каде одите кога ќе посакате да јадете нешто вкусно, припремено од врвни кулинари, да доживеете најдобра услуга, место каде што ќе дегустирате најдобри вина од македонското поднебје и сето тоа пропратено со нежните звуци на музиката. 

 

Такво место е "ФУРНА", градска кафеана, идеална како за скопските боеми, така и за семејни и деловни луѓе. 

 

Совршениот избор на јадења, припремени со задоволство, ги одликува едноставност и богатство од вкус и мирис. 

 

Некои од специјалитетите кои ги нудиме, е тешко да се опишат со зборови - најдобро е да ги пробате и да се уверите зошто "ФУРНА" е на добар глас како место за вистински гурмани. 

Бидејќи без музика ниедна веселба не е потоплна, секоја вечер можете да уживате со кафански песни и староградска музика, така што времето поминато во "ФУРНА" ја прави незаборавна.

Метрополит Теодосиј Гологанов (спроти Млечен ресторан)
30 80 025ЈАВИ СЕ!
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EXTENSIVE WINE LIST SKOPJE, PICA RESTORANI VO OHRID, PICA RESTORANI VO SKOPJE, PICERII VO OHRID, PICERII VO SKOPJE, PIVNICI VO SKOPJE, RESTORAN VO SKOPJE, RESTORANI MAKEDONIJA, RESTORANI VO OHRID, RESTORANI VO SKOPJE, RESTORANI ZA PROSLAVI MK, RESTORANI ZA SVADBI VO SKOPJE, RESTORANI ZA SVECENOSTI, RIBNI RESTORANI VO OHRID, RIBNI RESTORANI VO SKOPJE, RESTORANI VO OHRID,

EXTENSIVE WINE LIST SKOPJE, PICA RESTORANI VO OHRID, PICA RESTORANI VO SKOPJE, PICERII VO OHRID, PICERII VO SKOPJE, PIVNICI VO SKOPJE, RESTORAN VO SKOPJE, RESTORANI MAKEDONIJA, RESTORANI VO OHRID, RESTORANI VO SKOPJE, RESTORANI ZA PROSLAVI MK, RESTORANI ZA SVADBI VO SKOPJE, RESTORANI ZA SVECENOSTI, RIBNI RESTORANI VO OHRID, RIBNI RESTORANI VO SKOPJE, RESTORANI VO OHRID,

BEST DINING SKOPJE, BEST FULL BODIED RED WINE MACEDONIA, BEST MACEDONIAN SAUVIGNON BLANC WINES, BEST MACEDONIAN WINES, BEST QUALITY WINES IN SKOPJE MACEDONIA, BEST RED MACEDONIAN WINE, BEST RED WINE IN MACEDONIA, BEST RESTAURANTS IN SKOPJE MACEDONIA, BEST ROSE VINE IN MACEDONIA, BEST WHITE MACEDONIAN WINE, BEST WHITE WINE IN MACEDONIA, BEST WINARY IN SKOPJE MACEDONIA, BEST WINE LIST SKOPJE, BEST WINES FROM MACEDONIA, CABERNET SAUVIGNON MACEDONIA, CHAMPION WINES MACEDONIA, CHARDONNAY MACEDONIA, COZY RESTAURANT SKOPJE, DOES MACEDONIA HAS WORLD CLASS FINE WINES, ETNO RESTORANI MK, EXCELLENT WINES MACEDONIA, EXCITING WINES MACEDONIA, EXCLUSIVE RESTAURANTS IN SKOPJE MACEDONIA, EXTENSIVE WINE LIST SKOPJE, FAVOURITE ITALIAN RESTAURANT IN SKOPJE, FINE DINING SKOPJE MACEDONIA, FINE DINNER SKOPJE MACEDONIA, FINE FOOD SKOPJE, FINE RESTAURANT SKOPJE, FINE WINE RESTAURANTS IN SKOPJE MACEDONIA, FINE WINES MACEDONIA, FOOD AND WINE PAIRING SKOPJE MACEDONIA, GASTRONOMIC RESTAURANTS IN SKOPJE MACEDONIA, GOSTILNICI VO SKOPJE, GOURMET FOOD SKOPJE MACEDONIA, GOURMET RESTAURANT SKOPJE, HIGH RATED WINES IN MACEDONIA, ITALIJANSKI RESTORANI VO SKOPJE, KAFANI VO SKOPJE, LOCAL WINES IN SKOPJE MACEDONIA, LUXURY RED WINES MACEDONIA, LUXURY WHITE WINE, MACEDONIA CHARDONNAY, MACEDONIA SAUVIGNON BLANC WINE, MACEDONIAN RED WINE, MACEDONIAN WINE, MACEDONIAN WINE VRANEC, MACEDONIAN WINES, MERLOT MACEDONIA, NACIONALNI RESTORANI VO MAKEDONIJA, NACIONALNI RESTORANI VO SKOPJE, NAJDOBRI RESTORANI VO SKOPJE, RESTAURANT IN SKOPJE, RESTAURANTS IN SKOPJE, RESTAURANTS IN SKOPJE MACEDONIA, RESTORAN VO SKOPJE, RESTORANI MAKEDONIJA, RESTORANI VO SKOPJE, RESTORANI ZA PROSLAVI MK, RESTORANI ZA SVADBI VO SKOPJE, RESTORANI ZA SVECENOSTI, SKOPJE RESTAURANTS, SKOPJE RESTORANI, WHERE TO EAT IN SKOPJE, WHICH IS THE BEST WINE RESTAURANT IN SKOPJE MACEDONIA, WHITE WINE MACEDONIA, WINE CELLAR IN SKOPJE MACEDONIA

 

BIZNISMAP видео презентација: