• ВИЗИР
  • image

RESTORANI

3580

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

RESTORAN DALGA - OHRID
79632.jpg
79632.jpg
79633.jpg
79623.jpg
79635.jpg
79628.jpg
79631.jpg
79629.jpg
79626.jpg
79627.jpg
79634.jpg
79637.jpg
79639.jpg

 

Ресторан ДАЛГА

 

Ресторанот Далга е сместен во срцето на стариот Охрид, до самиот брег на Охридското езеро, едно од најстарите езера во Европа. 

Шепотот на езерските бранови и оркестарот со традиционална староградска музика во вечерните часови ќе направат вашиот престој во Охрид да биде незаборавно искуство.

Основана во 1993 година, ресторанот има одлична репутација и е лоциран во стариот дел на градот Охрид.


Со својата високо квалитетна кујна, внимателно одбрани декорации и палубата над вода е совршено сценарио за крајбрежно јадење.


Атмосферата, елегантна и топла, навистина поканувачка, е еден дел од шармот на ресторанот.


Прекрасениот надворешен простор повикува да уживате во ручек под сонцето или вечера под месечината на беспрекорната тераса.


Кујната е совршена комбинација на традиционалните македонски јадења и специјалитетите од риба, секогаш подготвени со оригинален, модерен допир и најдобар квалитет.


Ресторанот ги нуди најдобрите локални состојки што резултира со свежи и вкусна јадења кои инспирираат.

 

"Далга" е единствено релаксирано искуство, во комбинација со својата единствена локација и семејно ориентирана средина, каде што луѓето можат да уживаат во храната и воодушевувачкиот поглед.

 

 

Коста Абраш 3
046 255 999ЈАВИ СЕ!
046 307 117
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EXTENSIVE WINE LIST SKOPJE, PICA RESTORANI VO OHRID, PICA RESTORANI VO SKOPJE, PICERII VO OHRID, PICERII VO SKOPJE, PIVNICI VO SKOPJE, RESTORAN VO SKOPJE, RESTORANI MAKEDONIJA, RESTORANI VO OHRID, RESTORANI VO SKOPJE, RESTORANI ZA PROSLAVI MK, RESTORANI ZA SVADBI VO SKOPJE, RESTORANI ZA SVECENOSTI, RIBNI RESTORANI VO OHRID, RIBNI RESTORANI VO SKOPJE, RESTORANI VO OHRID,

EXTENSIVE WINE LIST SKOPJE, PICA RESTORANI VO OHRID, PICA RESTORANI VO SKOPJE, PICERII VO OHRID, PICERII VO SKOPJE, PIVNICI VO SKOPJE, RESTORAN VO SKOPJE, RESTORANI MAKEDONIJA, RESTORANI VO OHRID, RESTORANI VO SKOPJE, RESTORANI ZA PROSLAVI MK, RESTORANI ZA SVADBI VO SKOPJE, RESTORANI ZA SVECENOSTI, RIBNI RESTORANI VO OHRID, RIBNI RESTORANI VO SKOPJE, RESTORANI VO OHRID,

BEST DINING SKOPJE, BEST FULL BODIED RED WINE MACEDONIA, BEST MACEDONIAN SAUVIGNON BLANC WINES, BEST MACEDONIAN WINES, BEST QUALITY WINES IN SKOPJE MACEDONIA, BEST RED MACEDONIAN WINE, BEST RED WINE IN MACEDONIA, BEST RESTAURANTS IN SKOPJE MACEDONIA, BEST ROSE VINE IN MACEDONIA, BEST WHITE MACEDONIAN WINE, BEST WHITE WINE IN MACEDONIA, BEST WINARY IN SKOPJE MACEDONIA, BEST WINE LIST SKOPJE, BEST WINES FROM MACEDONIA, CABERNET SAUVIGNON MACEDONIA, CHAMPION WINES MACEDONIA, CHARDONNAY MACEDONIA, COZY RESTAURANT SKOPJE, DOES MACEDONIA HAS WORLD CLASS FINE WINES, ETNO RESTORANI MK, EXCELLENT WINES MACEDONIA, EXCITING WINES MACEDONIA, EXCLUSIVE RESTAURANTS IN SKOPJE MACEDONIA, EXTENSIVE WINE LIST SKOPJE, FAVOURITE ITALIAN RESTAURANT IN SKOPJE, FINE DINING SKOPJE MACEDONIA, FINE DINNER SKOPJE MACEDONIA, FINE FOOD SKOPJE, FINE RESTAURANT SKOPJE, FINE WINE RESTAURANTS IN SKOPJE MACEDONIA, FINE WINES MACEDONIA, FOOD AND WINE PAIRING SKOPJE MACEDONIA, GASTRONOMIC RESTAURANTS IN SKOPJE MACEDONIA, GOSTILNICI VO SKOPJE, GOURMET FOOD SKOPJE MACEDONIA, GOURMET RESTAURANT SKOPJE, HIGH RATED WINES IN MACEDONIA, ITALIJANSKI RESTORANI VO SKOPJE, KAFANI VO SKOPJE, LOCAL WINES IN SKOPJE MACEDONIA, LUXURY RED WINES MACEDONIA, LUXURY WHITE WINE, MACEDONIA CHARDONNAY, MACEDONIA SAUVIGNON BLANC WINE, MACEDONIAN RED WINE, MACEDONIAN WINE, MACEDONIAN WINE VRANEC, MACEDONIAN WINES, MERLOT MACEDONIA, NACIONALNI RESTORANI VO MAKEDONIJA, NACIONALNI RESTORANI VO SKOPJE, NAJDOBRI RESTORANI VO SKOPJE, RESTAURANT IN SKOPJE, RESTAURANTS IN SKOPJE, RESTAURANTS IN SKOPJE MACEDONIA, RESTORAN VO SKOPJE, RESTORANI MAKEDONIJA, RESTORANI VO SKOPJE, RESTORANI ZA PROSLAVI MK, RESTORANI ZA SVADBI VO SKOPJE, RESTORANI ZA SVECENOSTI, SKOPJE RESTAURANTS, SKOPJE RESTORANI, WHERE TO EAT IN SKOPJE, WHICH IS THE BEST WINE RESTAURANT IN SKOPJE MACEDONIA, WHITE WINE MACEDONIA, WINE CELLAR IN SKOPJE MACEDONIA,

 

BIZNISMAP видео презентација: