INTER CONSTRUCTION

 • Компанијата е опремена со ротомолдинг технологија, за целосна конкурентност на пазарот, брзината, квалитет и палетат на производи во технологија за вбризгање пластика.
 • Постојана примена на ISO 9001:2015, ISO14001:2015 и OHSAS 18001:2007 сертификати за квалитет.
 • Интер Констракшн нуди детално техничко-функционални решенија кои ги исполнуваат различните барање на голем број индустрии.
 • Комерција: моб. 00 389 72 272 603;
 • logo inter
 • sahti
 • boks
 • kanta
 • imagereyervoari
 • image
 • Bidi Human Sega

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty