Shopping Market

 

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ИСТРАЖУВАЊЕТО НАПРАВЕНО ВО САД: 

 

 

ЗАШТИТНИ ВИЗИРИ СО ИНДУСТРИСКИ СТАНДАРД!

 

  • Видно поле со 100% ВИДЛИВОСТ (како низ стакло)!
  • СО МЕХАНИЗАМ ЗА ПОДИГАЊЕ НА ВИЗИРОТ!!!
  • Многу лесен за носење, не се чувствува притисок ни после 8 h употреба;
  • ONE SIZE FIT ALL - се адаптира на секоја глава;
  • Може да се користи и со диоптриски очила;
  • Направен за многу долга употреба со одличен дизајн;
  • Максимална заштита и долга експлоатација!!!

Вашата кошничка