mksqbghrendeelsrsltr
keune-care-line-color-brilliance-travel-duo

Keune Care Line Color Brilliance Travel Duo

Brand: Test CompanyTest Company
1 ден

Keune линија за нега на лице

Care Line Brilliance шампон 70ml & Care Line Боја брилијантна кондиционер 50ml

Шампон за брилијантност во боја
Навлажнувачки, средство за плакнење, кое спречува бојата да исчезне преку регулирање на влага во текот на косата. Со UVA & UVB заштита и екстракт од сончогледово семе за да се неутрализираат слободните оксидативни радикали, бојата на косата се одржува енергично подолго.

Нега на лице за брилијантен кондиционер
Навлажнувачки, средство за плакнење, кое спречува бојата да исчезне преку регулирање на влага во текот на косата. Со UVA & UVB заштита и екстракт од сончогледово семе за да се неутрализираат слободните оксидативни радикали, бојата на косата се одржува енергично подолго.

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty