fast-3

САТЕНСКИ И ХАРТИЕНИ ТРАКИ за пакување и украсување

Brand: Fast StarFast Star
20 ден each

КАРАКТЕРИСТИКИ

САТЕНСКИ ТРАКИ

Материјал: сатен

Боја: сите

Ширина на трака: 6мм - 50мм

Должина на котур: 23м

Цена: 20 - 100 ден.

ХАРТИЕНИ ТРАКИ:

Материјал: хартија

Боја: сите

Ширина: 20мм - 100мм

Должина на котур: 50м

Цена: 40 - 150 ден.

  • logo inter
  • sahti
  • boks
  • kanta
  • imagereyervoari
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty