2_100738195

Батериска одвртувач

Brand: Black & DeckerBlack & Decker
Common price: 2 800 ден Our price: 2 400 ден each

Машината е наменета за професионална и домашна употреба.

Напојување на Ni-cd батерија.

Генерален застапник и продажба ГММ Скопје.

Салон во Скопје на ул 122

Тел 2223344 55

  • logo inter
  • sahti
  • boks
  • kanta
  • imagereyervoari
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty