fast-14

БАЛОНИ ВО ФОРМА НА БРОЈКИ / БУКВИ / СРЦЕ

Brand: Fast StarFast Star
10 ден each

                  цена според модел: од 10 - 100 ден.

КАРАКТЕРИСТИКИ

Материјал: фолија алуминиумска

Боја: златна и сребрена

Модели: 20

  • logo inter
  • sahti
  • boks
  • kanta
  • imagereyervoari
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty