mksqbghrendeelsrsltr
fast-24

ТУЛ - за изработка на венчаници и икрасување за разни свечености

Brand: Fast StarFast Star
1 200 ден

                  цена според модел: од 1200 - 1300 ден.

КАРАКТЕРИСТИКИ

Материјал: тул

Боја: сите

Продажба на котури од 50м

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty