500x300x100-320x202
500x300x100-320x202500x300x1001-320x202

ИНТЕР ЕКО - ЕДНОKРАТНА АМБАЛАЖА

Brand: INTER CONSTRUCTIONINTER CONSTRUCTION
Free

Хигиенски, цврсти и стабилни, нашите еко-гајби располагаат со бројни карактеристики, додатоци и варијации.

 • лесни
 • робусни
 • економични
 • ефикасни
 • компактни
 • 100% безбедни
 • ергономичен дизајн
 • УВ стабилни
 • издржливи на високи и ниски температури
 
Елемент Должина Ширина Висина
Интер Еко Бокс-500/1 500 300 100
Интер Еко Бокс-500/2 500 300 120
Интер Еко Бокс-500/3 500 300 160
 
 
 • logo inter
 • sahti
 • boks
 • kanta
 • imagereyervoari
 • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty