400x300x2201-320x202
400x300x2201-320x202400x300x220-320x202

ИНТЕР ЕКО 400 - ЕДНОKРАТНА АМБАЛАЖА

Brand: INTER CONSTRUCTIONINTER CONSTRUCTION
Free

Хигиенски, цврсти и стабилни, нашите еко-гајби располагаат со бројни карактеристики, додатоци и варијации.

 • лесни
 • робусни
 • економични
 • ефикасни
 • компактни
 • 100% безбедни
 • ергономичен дизајн
 • УВ стабилни
 • издржливи на високи и ниски температури


Елемент                    Должина  Ширина    Висина

Интер Еко Бокс-400        400        300          220

 • logo inter
 • sahti
 • boks
 • kanta
 • imagereyervoari
 • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty