zelena-gajba
zelena-gajbasina_2-e1428316410880sina_5zolta_4-e1428316269626crna-gajba1eco-box

ИНТЕР ЕКО ПОВЕЌЕ НАМЕНСКА АМБАЛАЖА

Brand: INTER CONSTRUCTIONINTER CONSTRUCTION
Free

Интер Еко Повеќе наменска амбалажа

Хигиенски, цврсти и стабилни, нашите еко-гајби располагаат со бројни карактеристики, додатоци и варијации.

 • лесни
 • робусни
 • економични
 • ефикасни
 • компактни
 • 100% безбедни
 • ергономичен дизајн
 • УВ стабилни
 • издржливи на високи и ниски температури 
Елемент Должина Ширина Висина
Интер Еко Бокс-600/Тип 1 600 400 200
Интер Еко Бокс-600/Тип 2 600 400 200
  
  
Елемент Должина Ширина Висина
Интер Еко Бокс-540 540 350 300
  

Интер Еко Бокс е мулти производ наменет за овошје и зеленчук, како и за разни индустриски складирања и примени. Можност за редење една врз друга со капацитет еднаков на 5000kg 

Елемент Должина Ширина Висина Капацитет
Интер Еко Бокс-1200 1200 1000 785 500 kg
 
 • logo inter
 • sahti
 • boks
 • kanta
 • imagereyervoari
 • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty