screenshot_1-233x300
screenshot_1-233x300screenshot_2-204x300screenshot_3-210x300

РЕЗЕРВОАРИ

Brand: INTER CONSTRUCTIONINTER CONSTRUCTION
Free

Резервоари

Произведени од полиетилен резервоарите се достапни во три големини од 1000 l, 500 l и 300 l. тие се произведуваат во бела, црна и сина боја, а во зависност од потребата постои можност за производство и во други бои.

Овие резервоари имаат широк температурен опсег од околу -30º C до +70º C. 

 
 • Материјал одобрен за прехрамбени производи
 • Добра хемиска и корозивна отпорност
 • Резервоарите се произведени од материјал кој може да се рециклира
 • Широк температурен опсег
 • Поминувајќи ги тестовите за непропустливост, овие наши производи гарантираат за својата долготрајност и квалитет
 • logo inter
 • sahti
 • boks
 • kanta
 • imagereyervoari
 • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty