mksqbghrendeelsrsltr
kontenjer1100
kontenjer1100kontenjerfrontkontenjer-side12dsc_6790inter-garbage-bin-120l

КОНТЕЈНЕР 1100 Л

Brand: INTER CONSTRUCTIONINTER CONSTRUCTION
Free

Интер Констракшн ги проектира и произведува садовите за отпад по процедури согласно ISO9001, ISO 14001 и OHSAS 18001:2007 стандарди за систем за менаџмент со квалитет. Садовите за отпад се произведени со користење на високо квалитетна модерна технологија на вбризгана пластика. Сите производи се произведени со користење на високо квалитетни материјали поради тоа се издржливи на УВ зраци,на разни абразивни средини и на високи и ниски температури. 

СПЕЦИФИКАЦИИ

  • Простор за чип
  • Интелегентен, иновативен дизајн
  • Отпорни на влага, лед, топлина и хемикалии
  • Робустен дизајн, простор за поставување на чип
  • Стандардни бои: темно зелена, црна
  • Компактни, појачано уребрување, лесно ракување
  • Жлеб за редуцирање на звук

Сите производи се произведени со користење на високо квалитетни материјали поради тоа се издржливи на УВ зраци, во разни абразивни средини и на високи и ниски температури.

Големина, боја, ергономски детали и карактеристики за лесно празнење може да се комбинираат по ваша желба.

  • Зелената боја е стандардна боја на садовите, додека зависно од потребата садовите може да се изрботуваат во жолта, сина и друга боја.
  • Контејнерите поседуваат 2 тркала и 2 ногарки или 4 тркала од кој 2 тркала може да бидат  со кочница, зависно од потребите направени од цврста гума со димензии фи200 мм.

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty