mksqbghrendeelsrsltr
kanta1
kanta1kanta2kanta3pngkantafrontt

КАНТА 120 / 240 Л

Brand: INTER CONSTRUCTIONINTER CONSTRUCTION
Free

Интер Констракшн ги проектира и произведува садовите за отпад по процедури согласно ISO9001, ISO 14001 и OHSAS 18001:2007 стандарди за систем за менаџмент со квалитет. Садовите за отпад се произведени со користење на високо квалитетна модерна технологија на вбризгана пластика. Сите производи се произведени со користење на високо квалитетни материјали поради тоа се издржливи на УВ зраци,на разни абразивни средини и на високи и ниски температури. 

СПЕЦИФИКАЦИИ

  • Интелегентен, иновативен дизајн
  • Отпорни на влага, лед, топлина и хемикалии
  • Робустен дизајн, простор за поставување на чип
  • Стандардни бои: темно зелена, црна
  • Компактни, појачано уребрување, лесно ракување
  • Жлеб за редуцирање на звук
  • Контејнерите поседуваат 2 тркала и 2 ногарки.

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty