mksqbghrendeelsrsltr
50lcz
50lcz50lc_copy50lfront50lz

КАНТА 50 Л

Brand: INTER CONSTRUCTIONINTER CONSTRUCTION
Free
Интер Констракшн ги проектира и произведува садовите за отпад по процедури согласно ISO9001, ISO 14001 и OHSAS 18001:2007 стандарди за систем за менаџмент со квалитет. Садовите за отпад се произведени со користење на високо квалитетна модерна технологија на вбризгана пластика. Сите производи се произведени со користење на високо квалитетни материјали поради тоа се издржливи на УВ зраци,на разни абразивни средини и на високи и ниски температури.
 

Изработка во различни бои 

  • Садовите за отпад може да се изработуваат во различни бои
  • Зелената боја е стандардна боја на садовите, додека зависно од потребата садовите може да се изрботуваат во црна, жолта, сина и друга боја.
 

 

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty