mksqbghrendeelsrsltr
5

УЧИЛИШНА ТАБЛА

Brand: МЕРИАН - АСМЕРИАН - АС
9 300 ден
Изработена од полна иверка со надворешен слој од специјална пластика која овозможува лесно бришење. Можност за пишување со маркер во сите бои Стандардна димензија 200 цм ширина, 140 цм висина Можност за изработка по Ваши димензии.

Related products

Results 1 - 1 of 1
Results 1 - 1 of 1

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty