• image
  • MANEKS

VETERINA

4830

СИТЕ ФИРМИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

NUTRIVET - VETERINA
119060.jpg
119060.jpg
119061.jpg
119062.jpg
119063.jpg
119064.jpg

 

НУТРИВЕТ ДООЕЛ

- веледрогерија на Ветеринарно медицински препарати и увоз на храна за домашни миленици

УВОЗ НА ХРАНА ЗА ЖИВОТНИ И ДИСТРИБУЦИЈА НА ВЕТЕРИНАРНИ ЛЕКОВИ...

 

 

Генерални увозници и дистрибутери на познати и реномирани фармацевтски куќи како што се:

 
NORBROOK од С.Ирска

CZVeterinaria од Шпанија

GOLASPHARMA од Бугарија

Средства за идентификација и обележување на домашни животни и миленици како и средства за обележување на одгледувалишта за пчели произведени од:

DATA MARS од Швајцарија

NOP од Србија 

Генерален увозник на храна за домашни животни, домашни миленици и конзумна риба од фирмата Компонента - Р. Србија и храна за домашни миленици “Diamond Petfood“ - САД.

Ексклузивни увозници на ветринарни лекови од Голаш Фарм - Р. Бугарија и Ромвак - Р. Романија.

Трговија со ветеринарни препарати, инекции, вакцини и лекарства за животни.

 

 

Ул. Ѓорѓи Абаџиев 12
075 / 312 - 124ЈАВИ СЕ!
02 3179 354

APTEKA ZA ZIVOTNI, HRANA ZA DOMASNI MILENICI, HRANA ZA KUCINJA, HRANA ZA MACKI, LEKOVI ZA ZIVOTNI, PREPARATI ZA ZIVOTNI, VELEDROGERIJA ZA ZIVOTNI, VETERINARNA HRANA, VETERINARNI LEKOVI, VETERINARNI PREPARATI, VITAMINI ZA ZIVOTNI, HRANA ZA KUCINJA VO SKOPJE, HRANA ZA KUCINJA MK, HRANA ZA MACKI VO SKOPJE, HRANA ZA MACKI MK,

APTEKA ZA ZIVOTNI, HRANA ZA DOMASNI MILENICI, HRANA ZA KUCINJA, HRANA ZA MACKI, LEKOVI ZA ZIVOTNI, PREPARATI ZA ZIVOTNI, VELEDROGERIJA ZA ZIVOTNI, VETERINARNA HRANA, VETERINARNI LEKOVI, VETERINARNI PREPARATI, VITAMINI ZA ZIVOTNI, HRANA ZA KUCINJA VO SKOPJE, HRANA ZA KUCINJA MK, HRANA ZA MACKI VO SKOPJE, HRANA ZA MACKI MK,

APTEKA ZA ZIVOTNI, HRANA ZA DOMASNI MILENICI, HRANA ZA KUCINJA, HRANA ZA MACKI, LEKOVI ZA ZIVOTNI, PREPARATI ZA ZIVOTNI, VELEDROGERIJA ZA ZIVOTNI, VETERINARNA HRANA, VETERINARNI LEKOVI, VETERINARNI PREPARATI, VITAMINI ZA ZIVOTNI, HRANA ZA KUCINJA VO SKOPJE, HRANA ZA KUCINJA MK, HRANA ZA MACKI VO SKOPJE, HRANA ZA MACKI MK,

Biznismap

 

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.