Biznismap MK

ZA DOMOT

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

6765
BIZNISMAP SHARTEKS - M
128795.jpg
128795.jpg
128796.jpg
128797.jpg
128798.jpg
128800.jpg
128801.jpg
128802.jpg
128803.jpg
128804.jpg
128805.jpg
128806.jpg
128807.jpg
128808.jpg

 

SHARTEKS - M

Синтелони - Теписони - Теписи

 

Уредувате нов стан, реновирате или едноставно имате желба да внесете малку свежина во животниот простор, теписите од ШАРТЕКС- М се вистинско решение кое Вашиот дом ќе го направи поинаков.

Внимателно одбрани, теписите ќе ја нагласат убавината на Вашиот паркет, ламинат или мебел.

Теписите се изработени од современи материјали и се практични за одржување.

Широкиот асортиман на производи ја сочинуваат модерни и современи подови кои ги исполнуваат естетските, техолошките и еколошките критериуми, како и куќна декорација за сите вкусови.

 

Продажба на големо и мало на:

  • Синтелони
  • Теписони
  • Теписи
  • Линолеум
  • Вештачка трева
  • Паркет и ламинат
  • Објектна програма

 

Застапници сме на “Proleter”- Зрењанин и “ITI“ - Ивањица од Србија, на повеќе Белгиски фабрики кои се занимаваат со производство на теписи, теписони, патеки, индустриски подови, линолеум подови и на германската компанија “Tarkett” која произведува паркети и ламинати.

 Карактеристично за компанијата Шартекс е што работи преку големопродажба и преку сопствена малопродажба со сопствена монтажна и екипа и сопствен превоз.

Посетете не во нашите салони:

1.  Ул. Никола Парапунов бр. 27а

(стара телевизија) - Во Карпош

 2. Ул. Првомајска бб

(на патот за Драчеево) - во Кисела Вода

 

 

SHARTEKS - M

Синтелони - Теписони - Теписи

 

 

Јави се веднаш
ЈАВИ СЕ ТУКА!tel: 078/263 067 60
Ул. Никола Парапунов бр. 27а
02/2795 572
ЈАВИ СЕ ТУКА!mk-mk.facebook.c...

TEPISI SKOPJE, TEPISI MK, TEPISI KUMANOVO, TEPISI BITOLA, TEPISI ONLINE, TEPISI PRILEP, TEPISI OHRID, TEPISI PLASTICARSKA, TEPISI AFRIKA VINICA, TEPISI AKCIJA, TEPISONI CENA, TEPISONI AKCIJA, SINTELON MK, SINTELON TEPISI, SINTELON SKOPJE, SALON ZA TEPISI SKOPJE, STAZI ZA PREDSOBJE, VESTACKA TREVA MK, TEPISI ZA DETSKI SOBI MK, TEPISONI ZA KANCELARII MK, LINOLEUM MK,

TEPISI SKOPJE, TEPISI MK, TEPISI KUMANOVO, TEPISI BITOLA, TEPISI ONLINE, TEPISI PRILEP, TEPISI OHRID, TEPISI PLASTICARSKA, TEPISI AFRIKA VINICA, TEPISI AKCIJA, TEPISONI CENA, TEPISONI AKCIJA, SINTELON MK, SINTELON TEPISI, SINTELON SKOPJE, SALON ZA TEPISI SKOPJE, STAZI ZA PREDSOBJE, VESTACKA TREVA MK, TEPISI ZA DETSKI SOBI MK, TEPISONI ZA KANCELARII MK, LINOLEUM MK,

TEPISI SKOPJE, TEPISI MK, TEPISI KUMANOVO, TEPISI BITOLA, TEPISI ONLINE, TEPISI PRILEP, TEPISI OHRID, TEPISI PLASTICARSKA, TEPISI AFRIKA VINICA, TEPISI AKCIJA, TEPISONI CENA, TEPISONI AKCIJA, SINTELON MK, SINTELON TEPISI, SINTELON SKOPJE, SALON ZA TEPISI SKOPJE, STAZI ZA PREDSOBJE, VESTACKA TREVA MK, TEPISI ZA DETSKI SOBI MK, TEPISONI ZA KANCELARII MK, LINOLEUM MK,

ОДВЕДИ МЕ ТАМУ

Побарајте го производот и во овие фирми:

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.