• ВИЗИР
  • image

Како да ја снимиш твојата омилена песна? (1 начин)

 

  • Проверен сајт од страна на MEGA RADIO 7;
  • 100% безбеден;
  • Без никакви вируси;
  • 100% бесплатен;
  • Quality: 320 Kbps 44100 Hz, Stereo

 

Постојат повеќе начини како да симнеш некоја песна што тебе ти е омилена

 

Еден од нив е следниот:

 

1. Отвори ја страната на YOUTUBE и најди ја песната што ти се допаѓа; LINK DO YOUTUBE

 

2. Пушти ја на кратко и стави ја на пауза;

 

3. Во нов прозорец пребарај YOUTUBE TO MP3 CONVERTER и кликни на некој од првите 3 резултати  ( препорачувам да го одберете www. ytmt3.cc !)

 

LINK DO YOUTUBE to Mp3 Converter

 

4.Направете copy на линкот што се наоѓа во горната линија кај вашето видео на YOUTUBE;

5.Ставете го линкот во полето на www. ytmt3.cc и стиснете CONVERT!

6. Почекајте некоја секунда, вашата mp3-ka е се симнува во фолдерот Download. Отворете го , најдете ја песната и уживајте!

 

 

Во секое време може да уживате во бесплатната музика на едно од нашите радиjа :

http://megaradio7.com/

 

 

 

 

Please publish modules in offcanvas position.