• ВИЗИР
  • image

Како да симнеш било која песна - mp3 ? (2 начин)

 

  • Проверен сајт од страна на MEGA RADIO 7;
  • 100% безбеден;
  • Без никакви вируси;
  • 100% бесплатен;
  • Quality: 320 Kbps 44100 Hz, Stereo

 

НА ОВОЈ 100% БЕЗБЕДЕН САЈТ МОЖЕ ДА СИМНЕТЕ БИЛО КОЈА ПЕСНА

НА НАЈЕДНОСТАВЕН НАЧИН!

 

  1. Впишете го артистот во полето...
  2. Одберете ја песната што ви се нуди
  3. Стиснете го копчето DOWNLOAD
  4. Стиснете повторно на второто копче DOWNLOAD
  5. Почекајте 10 сек..... Песната се симнува

 

Во  фолдерот DOWNLOAD на вашиот компјутер се наоѓа вашата mp3-ка!

УЖИВАЈТЕ ВО  МУЗИКАТА , И ДОКОЛКУ ВИ СЕ ДОПАЃА СПОДЕЛЕТЕ ЈА ОВАА СТРАНА ДО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ!

 

Во секое време може да уживате во бесплатната музика на едно од нашите радиjа :

http://megaradio7.com/

 

 

 

 

Please publish modules in offcanvas position.