• ВИЗИР
  • image

Како да симнеш било која песна (напреден начин)

 

  • Проверен сајт од страна на MEGA RADIO 7;
  • 100% безбеден;
  • Без никакви вируси;
  • 100% бесплатен;
  • Quality: 320 Kbps 44100 Hz, Stereo

 

КАКО ДА ЈA СНИМИШ ТВОЈАТА ОМИЛЕНА ПЕСНА? (2 начин)

 

НАЧИН БР. 2

 

Ова е напреден начин на пребарување омилена песна - вака може да најдете и некоја ретка изведба, remix, или верзија на вашата омилена песна која досега не сте ја слушнале!!!

 

Ова е вториот начин како да ја симнеш твојта омилена mp3- ка:

 

1. Кликнете на следниот линк https://soulseek.en.softonic.com/download да го сименете Soulseek програмчето за download на песни (ова е можеби најдобриот програм со најголема база на музика во светот!

 

2. Кога ќе дојдете на страната на Soulseek направете download - инсталација на следново копче

 

Не грижете се на пораката која што ја дава Windows : THIS FILE MAIGHT HARM YOUR COMPUTER

Слободно кликнете на копчето KEEP , горната порака е лажна

Следете ја постапката за инсталација на програмот

 

3. Сега отворето го програмот Soulseek;

Во празното поле впишето го името на пеачот и името на песната.

Внимавајте!

Кога пишувате, во текстот не смее да има : , било каква цртичка ...

Доколку барате пр:  Tina Turner - Proud Mary,

 треба да напишете: Tina Turner Proud Mary

 

4. Пребарајте во понудените резултати песната што ја сакате, кликнете на нејзе со десен клик од маусот и стиснете download!

 

Во полето Transfers песната почнува да се симнува и кога сето тоа ќе биде готово, со десен клик најдете ја песната во :  Open containing folder

 

 

Совет

Бирајте песни  кои се снимени со најдобар квалитет : biterate  320

 

Во секое време може да уживате во бесплатната музика на едно од нашите радиа :

http://megaradio7.com/

 

 

Please publish modules in offcanvas position.