• image
 • MEGA RADIO 7
 • image
 • image
mksqbghrendeelsrsltr

AVTO SERVIS

AVTO SERVIS TONI
2218
120243.jpg
120243.jpg
120241.jpg
120242.jpg
ул. 1600 бр. 44 Ѓорче Петров(Индустриска зона)
02 2050 364
075 278 338

AMORTIZERI MK, AMORTIZERI ZA SITE VOZILA, AVTOELEKTRIKA MK, DEKARBONIZACIJA, FARBANJE NA KOLI, AVTO SERVIS,

AVTO SERVIS, АВТО ЛАКЕРСКИ СЕРВИС, АВТО СЕРВИС, АВТО СЕРВИС ЗА КОЛИ, АВТОЕЛЕКТРИКА, ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА, ПОПРАВКА НА КОЛИ, ПРОМЕНА НА АМОРТИЗЕРИ,

AMORTIZERI MK, AMORTIZERI ZA SITE VOZILA, AVTO ELEKTRICAR, AVTO LAKERSKI SERVIS, AVTO SERVIS MK, AVTO SERVIS ZA KOLI, AVTOELEKTRIKA MK, CENTRIRANJE PREDNICA, DEKARBONIZACIJA, DELOVI ZA PODVOZJE, FARBANJE NA KOLI, GASNI AMORTIZERI MK, GENERALEN REMONT NA MOTOR, MONTAZA NA AMORTIZERI, POLNENJE NA AMORTIZERI, SERVIS NA DOLEN POSTROJ, POPRAVANJE NA VOZILA, PROMENA NA JABUCICI MK, POPRAVKA NA KOLI, SERVIS ZA KOLI, PROMENA NA AMORTIZERI, PROMENA NA REBRAST KAIS, SERVIS ZA AMORTIZERI, SERVIS ZA AVTOMOBILI, SERVIS ZA FARBANJE KOLI MK, SERVIS ZA KOLI, ZAMENA NA GURTNI, PROMENA NA KOCNICI, ZAMENA NA MASLO VO MOTOR, BRZ SERVIS ZA KOLI, PROMENA NA FILTRI ZA KOLA, SERVIS ZA FILTER ZA MASLO, SERVIS ZA FILTRI ZA AVTOMOBIL, POLOVNI DELOVI ZA FORD MK, POLOVNI DELOVI ZA FORD FOKUS, POLOVNI DELOVI ZA FORD MONDEO, POLOVNI DELOVI ZA FORD FIESTA MK, POLOVNI DELOVI VO MK, POLOVNI DELOVI FORD VO SKOPJE, POLOVNA LIMARIJA ZA KOLI, PLAC ZA POLOVNI KOLI,

 

СЕРВИС ТОНИ

ПОПРАВКА НА СИТЕ ВИДОВИ МОТОРНИ ВОЗИЛА ОД ОБЛАСТА НА АВТОЛИМАРСКИ И ФАРБАРСКИ РАБОТИ.

 

Ги вршиме сите видови:

 • автолакерски работи 
 • (делумно и целосно фарбање на возила) 
 • автолимарски работи 
 • лакирање 
 • печење во комора 
 • извлекување на хаварисани возила на работен столб

и други каросериски работи

За побрза и поквалитетна услуга, сервисот располага со:

 • современа комора за фарбање; 
 • сопствена машина со бои на водена база PPG; 
 • инфрацрвена греалка за печење на боја IRT 3000; 
 • каролинер или работен столб за тешки хаварии; 
 • столбни дигалки за демонтажа и монтажа до 3 тона; 
 • апарат за извлекување CARSPOTER 5500; 
 • сопствен паркинг плац за повеќе од 30 возила. 

 

 • 1
 • p2
 • p6
 • image
 • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty