Biznismap MK

__________________________________

 

 

НАША ПОНУДА    

 Што добивате: 

          
1. СИТЕ  КУПУВАЧИ ОД Google ГИ НАСОЧУВАМЕ / НОСИМЕ ДО ВАШАТА ФИРМА!
2. СЕ ЗГОЛЕМУВА ВАШАТА ПРОДАЖБА! 
3. ДОБИВАТЕ 365 ДЕНА КОНТИНУИРАНИ Facebook И InstagramКАМПАЊИ!

 

 КАКО РАБОТИМЕ - ПОГЛЕДНЕТ ТУКА! 

VIDEO PREZENTACIJA
(2 мин. кликни тука) 

__________________________________

 

 

2.  Мора да знаете дека: 

 

ДЕНЕС се се случува на интернет - сите производи купувачите ги бараат ПРВО И ЕДИНСТВЕНО преку Google!

 

АКО НЕ СЕ ПОЈАВУВАТЕ НА GOOGLE купувачите секој ден купуваат од други фирми а не од Вас!

 

BIZNISMAP во 80% од сите комбинации на зборови излегува на #1 страна на Google и ги насочува сите купувачи да ја видат ВАШАТА понуда а не на друга фирма!

 

ТОА ЗНАЧИ - купувачите преку BiznisMap ќе дојат до Вашата фирма и ќе можат да купат од Вас а не од конкуренцијата!   


КОГА ВЕ НЕМА НА GOOGLE - ВИЕ ЗА КУПУВАЧОТ 
 НЕ ПОСТОИТЕ!  

 

__________________________________

 

ЦЕЛОСЕН ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ


  

1. ЌЕ БИДЕТЕ КОМПЛЕТНО ПРИСУТНИ НА GOOGLE!
2. ДОБИВАЈТЕ 80% ОД СИТЕ КУПУВАЧИ ПРЕКУ BIZNISMAP ДО ВАШАТА ФИРМА!
3. ЌЕ ИМАТЕ СЕКОЈДНЕВНА BIZNISMAP Facebook и Instagram групна КАМПАЊА!

BIZNISMAP 13 ГОДИНИ УСПЕШНО РАБОТИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР;
ПОВЕЌЕ ОД 500 ФИРМИ КОНТИНУИРАНО ГО КОРИСТАТ НАШИОТ СЕРВИС;
ПОСТАВЕНИ СЕ ВО ПОВЕЌЕ ОД 100 КАТЕГОРИИ / ДЕЈНОСТИ;

 __________________________________

  

 3. Ценовник

 BiznisMap

6
месеци

12
месеци

 приказ на фирмата  Web приказ  Web приказ
 фото галерија/слики  20  40
 кирилица  150  150
 латиница  150  150
 вк.комб. на зборови  300  300
 текст/опис  +   +
 контакт+мапа +  +
цена:  250 е.  500 е.

(Цените не се фиксни. Истите ги прилагодуваме според Вашите потреби, големината на бизнисот, бројот на категории што Ви се потребни и сл.)  

 

    Секоја фирма ја поставуваме на BIZNISMAP со Web Page:  

 

Ако имате прашања 

Наше стручно лице на едноставен начин ќе Ви одговори на сите Ваши прашања! 

 

 

Со почит, 

 
Мери Миленковска
маркетинг BiznisMap
тел. 078/343 414
Бизнис Маркетинг Дооел Скопје
бул. М.Т.Гологанов 70/20


(КЛИКНИ ТУКА)

 

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.