Biznismap MK

ДАЛИ ВАШАТА ФИРМА ТРЕБА ДА СЕ ПОЈАВУВА НА #1 СТРАНА НА GOOGLE?

  

 

1. ЗОШТО МОЈАТА ФИРМА МОРА ДА СЕ ПОЈАВУВА НА GOOGLE? 

  

  • Денес, во ова дигитално време целосно е сменет начинот на купување!!!
  • 1.8 милиони луѓе секојдневно користат интернет!
  • ЗА ВАС E НАЈВАЖНО ОВА ПРАШАЊЕ:  

 

 

  • СИТЕ купувачи ПРВО го бараат производот на Google, се информираат за цена и КУПУВААТ!
  • Ќе се јават кај фирмите што се појавуваат на интернет и купуваат од нив!
  • АКО НЕ СЕ ПОЈАВУВАТЕ НА GOOGLE КОГА КУПУВАЧИТЕ ГО БАРААТ ВАШИОТ ПРОИЗВОД, ТЕОРЕТСКИ ЗА НИВ 

          НЕ ПОСТОИТЕ!

 

 

2. ШТО ДА НАПРАВАМ ЈАС?

 

  

 

BiznisMap платформата, во 90% од преку 150 комбинации на најпребарувани зборови се појавува на #1 СТРАНА НА GOOGLE!

  

 

3. ШТО ДОБИВАТЕ СО БИЗНИСМАП?

 

  • ЌЕ БИДЕТЕ ВО ПРВИОТ ИЗБОР НА СИТЕ КУПУВАЧИ!
  • ЌЕ СЕ ЈАВУВААТ КАЈ ВАС А НЕ КАЈ КОНКУРЕНЦИЈАТА!
  • ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ЌЕ БИДЕ ВАШ ПАЗАР!

 

  

4. ОКОЛУ ЦЕНАТА:

 

Одберете еден од пакет понудите кои се на роденденски попуст до крајот на овој месец!
 

 3 МЕС. 6 МЕС. 12 МЕС.
200 е. 350 е. 500 е.
150 е 250 е 350 е

  

 

 ИМАТЕ УШТЕ ПРАШАЊА? 

Наше стручно лице од  Biznismap, на едноставен начин ќе Ви одговори на сите Ваши прашања! 

 

  

Се надеваме дека на Ваше задоволство ќе оствариме успешна соработка! 

  

 

Со почит, 

 

лице за контакт: 

Мери Миленковска

маркетинг BiznisMap

тел. 070/770 - 055

Бизнис Маркетинг Дооел

Скопје

 

(КЛИКНИ ТУКА)

 

 

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.