• MEGA RADIO 7
  • image
mksqbghrendeelsrsltr

DERMATOLOG

Derma Bella*
2629
116341.jpg
116341.jpg
116344.jpg
116347.jpg
116348.jpg
ул. Васил Главинов 24
02 3230 888
070 347 888
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

BOTOKS TRETMANI MK, DERMATOLOG VO SKOPJE, LASERSKA EPILACIJA, LASERSKO OTSTRANUVANJE NA VLAKNA, MEZOTERAPIJA MK,

TRETMANI ZA PODMLADUVANJE, ULTRAZVUCNA KAVITACIJA MK, БОТОКС ТРЕТМАНИ, ДЕРМАТОЛОГ, ДЕРМАТОЛОГ ВО СКОПЈЕ, ДЕРМАТОЛОШКИ ОРДИНАЦИИ, МЕЗОТЕРАПИЈА, ОТСТРАНУВАЊЕ НА БЕМКИ, ОТСТРАНУВАЊЕ НА БРАДАВИЦИ, ТРАЈНА ЕПИЛАЦИЈА, ТРЕТМАНИ ЗА ПОДМЛАДУВАЊЕ, ТРЕТМАНИ НА ЛИЦЕ,

BOTOKS MK, BOTOKS TRETMANI MK, DERMATOLOG MK, DERMATOLOG VO SKOPJE, DERMATOLOSKI ORDINACII, DERMATOLOSKI ORDINACII VO SKOPJE, DERMATOSKOPIJA MK, DETSKI DERMATOLOSKI PREGLED, DETSKI KOZEN LEKAR, DIJAGNOZA I SLEDENJE NA BEMKI, FILERI ZA LICE MK, KOREKCIJA NA LUZNI, KOZEN LEKAR, LASERSKA EPILACIJA MK, LASERSKA KOREKCIJA NA LUZNI, LASERSKI TRETMANI, LASERSKO OTSTRANUVANJE NA KAPILARI, LASERSKO OTSTRANUVANJE NA PIGMENTACIJA, LASERSKO OTSTRANUVANJE NA VLAKNA, LEKUVANJE NA AKNI, LEKUVANJE NA AKNI MK, MEZOTERAPIJA, MEZOTERAPIJA MK, NEGA NA LICE, NEGA NA TELO, OKSI TRETMAN NA LICE MK, OTSTRANUVANJE NA BEMKI, OTSTRANUVANJE NA BRADAVICI, OTSTRANUVANJE NA BRADAVICI I KOZNI IZRASTOCI, OTSTRANUVANJE NA KAPILARI, OTSTRANUVANJE NA LUZNI OD AKNI, OTSTRANUVANJE NA PIGMENTACIJA, OTSTRANUVANJE NA PUKNATI KAPILARI I VENI, OXI TRETMAN NA LICE MK, OXI TRETMANI MK, OXI TRETMANI VO SKOPJE, OXY TRETMAN NA LICE MK, OXY TRETMANI MK, OXY TRETMANI VO SKOPJE, SLIMING MASAZA, TRAJNA EPILACIJA, TRAJNA EPILACIJA MK, TRETMAN PROTIV BRCKI, TRETMAN PROTIV OPAGANJE KOSA, TRETMAN ZA OTSTRANUVANJE STRII, TRETMAN ZA PODMLADUVANJE, TRETMAN ZA ZGOLEMUVANJE USNI, TRETMANI NA LICE, TRETMANI PROTIV AKNI MK, TRETMANI PROTIV BRCKI, TRETMANI PROTIV POTENJE MK, TRETMANI PROTIV PREKUMERNO POTENJE, TRETMANI ZA LICE I AKNI, TRETMANI ZA PODMLADUVANJE, TRETMANI ZA SLABEENJE, ULTRAZVUCNA KAVITACIJA MK, БОТОКС ТРЕТМАНИ, ДЕРМАТОЛОГ, ДЕРМАТОЛОГ ВО СКОПЈЕ, ДЕРМАТОЛОШКИ ОРДИНАЦИИ, ДЕРМАТОЛОШКИ ОРДИНАЦИИ ВО СКОПЈЕ, ДЕРМАТОСКОПИЈА, ДЕТСКИ ДЕРМАТОЛОШКИ ПРЕГЛЕД, ДЕТСКИ КОЖЕН ЛЕКАР, ДИЈАГНОЗА И СЛЕДЊЕ НА БЕМКИ, КОЖЕН ЛЕКАР, КОРЕКЦИЈА НА ЛУЗНИ, ЛАСЕРСКА ЕПИЛАЦИЈА, ЛАСЕРСКА КОРЕКЦИЈА НА ЛУЗНИ, ЛАСЕРСКИ ТРЕТМАНИ, ЛАСЕРСКО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА, ЛАСЕРСКО ОТСТРАНУВАЊЕ НА КАПИЛАРИ, ЛАСЕРСКО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПИГМЕНТАЦИЈА, ЛЕКУВАЊЕ НА АКНИ, МЕЗОТЕРАПИЈА, НЕГА НА ЛИЦЕ, НЕГА НА ТЕЛО, ОКСИ ТРЕТМАНИ, ОКСИ ТРЕТМАНИ ВО СКОПЈЕ, ОКСИ ТРЕТМАНИ НА ЛИЦЕ, ОКСИ ТРЕТМАНИ НА ЛИЦЕ ВО СКОПЈЕ, ОТСТРАНУВАЊЕ НА БЕМКИ, ОТСТРАНУВАЊЕ НА БРАДАВИЦИ, ОТСТРАНУВАЊЕ НА БРАДАВИЦИ И КОЖНИ ИЗРАСТОЦИ, ОТСТРАНУВАЊЕ НА КАПИЛАРИ, ОТСТРАНУВАЊЕ НА ЛУЗНИ ОД АКНИ, ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПИГМЕНТАЦИЈА, ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПУКНАТИ КАПИЛАРИ И ВЕНИ, СЛИМИНГ МАСАЖА, ТРАЈНА ЕПИЛАЦИЈА, ТРЕТМАН ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ УСНИ, ТРЕТМАН ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ СТРИИ, ТРЕТМАН ЗА ПОДМЛАДУВАЊЕ, ТРЕТМАН ПРОТИВ БРЧКИ, ТРЕТМАН ПРОТИВ ОПАЃАЊЕ КОСА, ТРЕТМАН ПРОТИВ ПРЕКУМЕРНО ПОТЕЊЕ, ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ И АКНИ, ТРЕТМАНИ ЗА ПОДМЛАДУВАЊЕ, ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ, ТРЕТМАНИ НА ЛИЦЕ, ТРЕТМАНИ ПРОТИВ АКНИ, ТРЕТМАНИ ПРОТИВ БРЧКИ, ТРЕТМАНИ ПРОТИВ ПОТЕЊЕ, УЛТРАЗВУЧНА КАВИТАЦИЈА, ФИЛЕРИ ЗА ЛИЦЕ,

ПРОФИЛ

Добредојдовете во првиот и единствен центар за медицинска естетика и козметика.

 

Дерма Бела е единствениот центар во Македонија во кој се спојуваат медицината и козметиката. 

Анти агинг медицината е нова, млада гранка во медицината, таа е комплексна наука која ние ја презентираме и ја аплицираме на нашите клиенти. 

Специфичниот пристап и начин на работа не прави препознатливи за клиентите. 

Ние постојано ги имплементираме нашите најнови сознанија од светските Anti aging конгреси и научни средби во нашите терапии. 

Нашиот успех се должи на големата посветеност, љубов и континуирана едукација на целиот персонал.

  • 1
  • p2
  • p6
  • image
  • image

Copyright Biznismap. All Rights Reserved.

Your cart is empty