Biznismap MK
  • ВИЗИР
  • MEGA RADIO 7
  • image

ISKOP SO BAGER

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA

180
ISKOP SO BAGER MK
141180.jpg
141180.jpg
141181.jpg
141182.jpg
141183.jpg
141184.jpg
141185.jpg
141186.jpeg
141187.jpg
141188.jpeg

 

 

ИСКОП СО БАГЕР

 

Ископ со голем и мал багер,

  • канали,
  • подруми,
  • дренажи,
  • чистење на плацеви,
  • рушење на куќи….

 

Располагаме со големи и мали багери.

Носиме земја, тампон, камен.... до самото место.

Вршиме транспорт на ископаната земја, транспорт на шут со сопствени камиони!

 

ПРОФЕСИОНАЛНО - БРЗО - БЕЗБЕДНО

 

СУПЕР РЕАЛНИ ЦЕНИ, ЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ!!!

 

ИСКОП СО БАГЕР

и добијте најдобра цена!

 

тел: 070/000 000

Јави се веднаш
КЛИКНИ ЗА ДА ГО ВИДИШ БРОЈОТtel: 070/000 000 7
Skopje
070/000 000
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EVTIN ISKOP SO BAGER MK , ISKOP SO BAGER SKOPJE , RAMNENJE NA PLACEVI SO BAGER SKOPJE , TRANSPORT NA ZEMJA SKOPJE , USLUGI SO BAGER SKIP KIPPER MK, USLUGI SO KAMION MK , VRSIME SEKAKOV VID NA ISKOP SO MINI BAGER , BAGER TRANSPORT PREVOZ ISKOP , NAJEVTINI USLUGI ZA ISKOP I TRANSPORT, ISKOP I RAMNENJE NA PLACEVI , KOPANJE NA TEMELI , KOPANJE NA KANALI , KOPANJE NA PODRUMI , ISKOPI ZA BAZENI , KOPANJE NA JAMI , TAMPONIRANJE I PREVOZ NA PESOK , TAMPONIRANJE I PREVOZ NA KAMEN, TAMPONIRANJE I PREVOZ NA ZEMJA, STAVANJE NA TAMPON MK , STAVANJE NSENJE NA ZEMJA I DRUGO, ISKOP NA KANALI , ISKOP NA TEMELI, RAMNENJE NA PLACEVI SKOPJE, KOPJANJE NA KANALIZACIA MK, KOPJANJE NA VODOVOD MK, ISKOP NA KANALIZACIA MK, ISKOP NA VODOVOD SKOPJE, ISKOP NA PLACEVI , ISKOP NA SISTEMI ZA VODOVOD , RAMNENJE NA SEKAKVI POVRSINI , POSTILANJE DROBEN KAMEN , URIVANJE NA STARI GRADBI , ISKOP ZA BAZENI , RAMNENJA NA PLACEVI., SEKAKOV VID NA ISKOP SO MINI BAGER, БАГЕР ТРАНСПОРТ ПРЕВОЗ ИСКОП, ЕВТИН ИСКОП СО БАГЕР МК, ИСКОП И РАМНЕЊЕ НА ПЛАЦЕВИ, ИСКОП НА КАНАЛИ, ИСКОП НА ТЕМЕЛИ, ИСКОП НА КАНАЛИЗАЦИА МК, ИСКОП НА ПЛАЦЕВИ, ИСКОП НА СИСТЕМИ ЗА ВОДОВОД, ИСКОП НА ВОДОВОД СКОПЈЕ, ИСКОП СО БАГЕР СКОПЈЕ, ИСКОП ЗА БАЗЕНИ, ИСКОП НА БАЗЕНИ, КОПАЊЕ НА ЈАМИ, КОПАЊЕ НА КАНАЛИ, КОПАЊЕ НА ПОДРУМИ, КОПАЊЕ НА ТЕМЕЛИ , КОПАЊЕ НА БАЗЕНИ, КОПАЊЕ НА КАНАЛИЗАЦИА МК, КОПАЊЕ НА ВОДОВОД МК, НАЈЕВТИНИ УСЛУГИ ЗА ИСКОП И ТРАНСПОРТ, ПОСТИЛАЊЕ ДРОБЕН КАМЕН, РАМНЕЊА НА ПЛАЦЕВИ, РАМНЕЊЕ НА ПЛАЦЕВИ СКОПЈЕ, РАМНЕЊЕ НА ПЛАЦЕВИ СО БАГЕР СКОПЈЕ, РАМНЕЊЕ НА СЕКАКВИ ПОВРШИНИ, СЕКАКОВ ВИД НА ИСКОП СО МИНИ БАГЕР, СТАВАЊЕ НА ТАМПОН МК, СТАВАЊЕ И НОСЕЊЕ НА ЗЕМЈА И ДРУГО, ТАМПОНИРАЊЕ И ПРЕВОЗ НА КАМЕН, ТАМПОНИРАЊЕ И ПРЕВОЗ НА ПЕСОК, ТАМПОНИРАЊЕ И ПРЕВОЗ НА ЗЕМЈА, ТРАНСПОРТ НА ЗЕМЈА СКОПЈЕ, УРИВАЊЕ НА СТАРИ ГРАДБИ, УСЛУГИ СО БАГЕР СКИП КИПЕР МК, УСЛУГИ СО КАМИОН МК, ВРШИМЕ СЕКАКОВ ВИД НА ИСКОП СО МИНИ БАГЕР,

EVTIN ISKOP SO BAGER MK , ISKOP SO BAGER SKOPJE , RAMNENJE NA PLACEVI SO BAGER SKOPJE , TRANSPORT NA ZEMJA SKOPJE , USLUGI SO BAGER SKIP KIPPER MK, USLUGI SO KAMION MK , VRSIME SEKAKOV VID NA ISKOP SO MINI BAGER , BAGER TRANSPORT PREVOZ ISKOP , NAJEVTINI USLUGI ZA ISKOP I TRANSPORT, ISKOP I RAMNENJE NA PLACEVI , KOPANJE NA TEMELI , KOPANJE NA KANALI , KOPANJE NA PODRUMI , ISKOPI ZA BAZENI , KOPANJE NA JAMI , TAMPONIRANJE I PREVOZ NA PESOK , TAMPONIRANJE I PREVOZ NA KAMEN, TAMPONIRANJE I PREVOZ NA ZEMJA, STAVANJE NA TAMPON MK , STAVANJE NSENJE NA ZEMJA I DRUGO, ISKOP NA KANALI , ISKOP NA TEMELI, RAMNENJE NA PLACEVI SKOPJE, KOPJANJE NA KANALIZACIA MK, KOPJANJE NA VODOVOD MK, ISKOP NA KANALIZACIA MK, ISKOP NA VODOVOD SKOPJE, ISKOP NA PLACEVI , ISKOP NA SISTEMI ZA VODOVOD , RAMNENJE NA SEKAKVI POVRSINI , POSTILANJE DROBEN KAMEN , URIVANJE NA STARI GRADBI , ISKOP ZA BAZENI , RAMNENJA NA PLACEVI., SEKAKOV VID NA ISKOP SO MINI BAGER, БАГЕР ТРАНСПОРТ ПРЕВОЗ ИСКОП, ЕВТИН ИСКОП СО БАГЕР МК, ИСКОП И РАМНЕЊЕ НА ПЛАЦЕВИ, ИСКОП НА КАНАЛИ, ИСКОП НА ТЕМЕЛИ, ИСКОП НА КАНАЛИЗАЦИА МК, ИСКОП НА ПЛАЦЕВИ, ИСКОП НА СИСТЕМИ ЗА ВОДОВОД, ИСКОП НА ВОДОВОД СКОПЈЕ, ИСКОП СО БАГЕР СКОПЈЕ, ИСКОП ЗА БАЗЕНИ, ИСКОП НА БАЗЕНИ, КОПАЊЕ НА ЈАМИ, КОПАЊЕ НА КАНАЛИ, КОПАЊЕ НА ПОДРУМИ, КОПАЊЕ НА ТЕМЕЛИ , КОПАЊЕ НА БАЗЕНИ, КОПАЊЕ НА КАНАЛИЗАЦИА МК, КОПАЊЕ НА ВОДОВОД МК, НАЈЕВТИНИ УСЛУГИ ЗА ИСКОП И ТРАНСПОРТ, ПОСТИЛАЊЕ ДРОБЕН КАМЕН, РАМНЕЊА НА ПЛАЦЕВИ, РАМНЕЊЕ НА ПЛАЦЕВИ СКОПЈЕ, РАМНЕЊЕ НА ПЛАЦЕВИ СО БАГЕР СКОПЈЕ, РАМНЕЊЕ НА СЕКАКВИ ПОВРШИНИ, СЕКАКОВ ВИД НА ИСКОП СО МИНИ БАГЕР, СТАВАЊЕ НА ТАМПОН МК, СТАВАЊЕ И НОСЕЊЕ НА ЗЕМЈА И ДРУГО, ТАМПОНИРАЊЕ И ПРЕВОЗ НА КАМЕН, ТАМПОНИРАЊЕ И ПРЕВОЗ НА ПЕСОК, ТАМПОНИРАЊЕ И ПРЕВОЗ НА ЗЕМЈА, ТРАНСПОРТ НА ЗЕМЈА СКОПЈЕ, УРИВАЊЕ НА СТАРИ ГРАДБИ, УСЛУГИ СО БАГЕР СКИП КИПЕР МК, УСЛУГИ СО КАМИОН МК, ВРШИМЕ СЕКАКОВ ВИД НА ИСКОП СО МИНИ БАГЕР,

Map

TOP FIRMI VO MAKEDONIJA